logo CashDrive

Over of Cashdrive.nl een auto verkoop site is, valt te discussiëren. Je Cashdrive.nl je eigen auto verkopen en deze vervolgens terug-leasen. Je ontvangt direct geld voor de auto. Afhankelijk van je eigen wensen kan je de auto voor een korte periode leasen (shortlease) of juist iets langer. Dit concept is overgenomen uit Amerika waar het betalen per maand voor een auto de gewoonste zaak van de wereld is.

Vergelijkbare sites

Probeer ook eens de onderstaande alternatieven of vergelijk alle sites

Hoe werkt CashDrive

Cashdrive.nl werkt als volgt. Op de website voer je de gegevens in van je auto, op basis van deze informatie ontvang je een offerte voor een sale & lease back constructie van de auto. Als je akkoord bent met het voorstel, de afdeling Credit & Risk van Cashrive uw aanvraag ook definitief goedgekeurd, zal een afspraak gemaakt worden op locatie. Deze afspraak, waarin alles definitief wordt afgestemd, duurt zo'n 25 minuten.

Indien alles akkoord is zal de auto worden overgeschreven en maakt Cashdrive het geld direct naar u over.

Alle auto's?

Cashdrive.nl koopt niet alle auto's. Zo mag de auto niet ouder zijn dan 20 jaar en moet het minder dan 200.000 km op de teller hebben staan. Daarnaast is het belangrijk dat de auto een APK keuring heeft en dat je kunt aantonen dat de auto goed onderhouden is (onderhoudsboekjes aanwezig).

De informatie over CashDrive is met veel zorgvuldigheid samengesteld, wanneer u toch fouten of onjuistheden heeft gevonden vragen we u contact op te nemen via onze contactpagina.

Uw eigen ervaring delen

Naam:
E-mail:
Beoordeling:
Uw advies:
Titel ervaring:
Ervaring:

CashDrive ervaringen

Ervaringen op Autoverkoop-sites.nl

Er zijn op Autoverkoop-sites.nl nog geen ervaringen gedeeld van CashDrive. Heeft u uw auto al eens verkocht via CashDrive? Help dan anderen door uw ervaring te delen. Bekijk één of meerdere van de onderstaande externe sites voor ervaringen van mede auto kopers.

Er is één website gevonden met externe beoordelingen

Autoverkoop-sites.nl heeft als doel om u zo goed mogelijk te informeren over de verschillende auto verkoop sites. We hebben daarom ook externe beoordelingen voor u verzameld, klik op één van de logo's om de ervaringen te bekijken.