1 reviews
logo 247autoverkopen.nl

247autoverkopen.nl is een auto inkoop site waar u een bod kunt opvragen op uw auto. De site is gespecialiseerd in het verkopen van jongere auto's, of auto's met een kilometerstand lager dan 125.000 kilometer. 247 Auto Verkopen gaat voor u op zoek naar een verkopende partij (dealers) en informeren u vervolgens over het beste bod.

100% raadt 247autoverkopen.nl aan om je auto te verkopen.

Vergelijkbare sites

Probeer ook eens de onderstaande alternatieven of vergelijk alle sites

Snel uw auto verkopen
Gratis
Gratis ophaalservice
Koper onbekend voor acceptatie
Ophaalservice aan huis
Geen tussenpersonen
Snel uw auto verkopen
Relatief jong bedrijf

Hoe werkt 247autoverkopen.nl

Het verkopen van uw auto via 247autoverkopen.nl is erg gemakkelijk. Het begint met invoeren van uw kenteken. Op basis hiervan herkent 247autoverkopen.nl om welk merk en model het gaat. Vervolgens vult u informatie in over onder andere de staat en opties van de auto, ook dient u een vraagprijs ingeven. 247 Auto verkopen vraagt daarnaast bij welk bod u minimaal een e-mail wilt ontvangen. Tot slot vult u de taxatie-aanvraag aan met uw contactgegevens en foto's van de auto.

Op basis van de beschrijving gaat 247autoverkopen.nl aan de slag voor een goed bod op uw auto. Het zou kunnen zijn dat u al binnen een paar uur een bod ontvangt, maar er wordt geadviseerd om uw auto minimaal 24 uur in de verkoop te zetten. Als u een bod heeft ontvangen en hier akkoord mee gaat, dan koppelt 247autoverkopen.nl u aan de verkopende partij. 247autoverkopen.nl doet er alles aan om een koper te vinden die bij u in de buurt zit. Het is echter mogelijk dat de koper niet in uw regio ligt.

De informatie over 247autoverkopen.nl is met veel zorgvuldigheid samengesteld, wanneer u toch fouten of onjuistheden heeft gevonden vragen we u contact op te nemen via onze contactpagina.

Uw eigen ervaring delen

Naam:
E-mail:
Beoordeling:
Uw advies:
Titel ervaring:
Ervaring:

247autoverkopen.nl ervaringen

Er is 1 iemand die zijn ervaring met 247autoverkopen.nl heeft gedeeld. Heeft u uw auto al eens verkocht via 247autoverkopen.nl? Help dan anderen door hier uw ervaring te delen.

Mooi bedachtt
StarStarStarStarStar
Jaap van G op 01-09-2015 om 21:45
Heerlijk zo'n service. Duurde wel lange dan verwacht maar bieding was top! Auto door dealer ingenomen. Hij controleerde hem wel en alles was akkoord. Gelijk geld op de bank en als pluspunt een goede korting geregeld op mijn nieuwe auto! Tot over 2 jaar 247autoverkopen Jullie hebben weer een reclamezuil erbij!

Bezoekers gaven 247autoverkopen.nl gemiddeld 5 sterren, dit is gebaseerd op 1 beoordelingen. Deel hier uw eigen ervaring of bekijk de ervaringen op andere websites (onderaan deze pagina).

Er zijn 2 websites gevonden met externe beoordelingen

Autoverkoop-sites.nl heeft als doel om u zo goed mogelijk te informeren over de verschillende auto verkoop sites. We hebben daarom ook externe beoordelingen voor u verzameld, klik op één van de logo's om de ervaringen te bekijken.