5 reviews
logo ANWB Verkoopservice

Sinds 2010 maakt de ANWB niet alleen uw auto, ANWB koopt hem ook. De ANWB werkt samen met autoveiling Autorola, hier komt de auto in een online veiling waar duizenden bedrijven er op kunnen bieden. Sinds 2010 hebben al duizenden mensen hun auto via deze weg verkocht, als u uw auto snel wilt verkopen, is de ANWB verkoopservice dus een serieuze optie.

0% raadt ANWB Verkoopservice aan om je auto te verkopen.

Vergelijkbare sites

Probeer ook eens de onderstaande alternatieven of vergelijk alle sites

Gegarandeerd bod
Vrijblijvend
Tussenpersonen
Ophaalservice aan huis
Geen tussenpersonen
Snel uw auto verkopen
Relatief jong bedrijf

Hoe werkt ANWB Verkoopservice

De ANWB auto inkoopservice werkt als volgt. Als eerste voert u uw auto in op de website. Denk hierbij aan gegevens als het kenteken, kilometerstand en informatie over extra opties. Daarnaast wordt u gevraagd om foto's te uploaden van de auto. Op basis van deze informatie zullen op de achtergrond duizenden bedrijven de mogelijkheid krijgen om op uw auto te bieden.

Kosten ANWB verkoopservice

De ANWB verkoopservice is gratis. Als u uw auto heeft aangemeld komt deze in een gesloten veiling met ruim 70.000 autobedrijven door heel Europa. U merkt hier niets van, alles wordt geregeld. Het hoogste bod op uw auto wordt naar u doorgestuurd. U bent vrij om dit bod af te wijzen of te accepteren. Als u het accepteert wordt u gevraagd om de kentekenpapieren en een kopie van uw identiteitsbewijs te mailen.

Uw auto inleveren

Tot slot hoeft u uw auto alleen nog in te leveren bij één van de 19 inleverpunten van de ANWB in Nederland. Hiervoor maakt u een afspraak, de medewerker controleert de auto en maakt een proefrit en indien de auto overeenkomt met de beschrijving wordt het bedrag naar u overgemaakt. U ontvangt daarnaast direct de vrijwaring die u nodig heeft om de autoverzekering op te zeggen.

De informatie over ANWB Verkoopservice is met veel zorgvuldigheid samengesteld, wanneer u toch fouten of onjuistheden heeft gevonden vragen we u contact op te nemen via onze contactpagina.

Uw eigen ervaring delen

Naam:
E-mail:
Beoordeling:
Uw advies:
Titel ervaring:
Ervaring:

ANWB Verkoopservice ervaringen

Er zijn 5 mede auto verkopers die hun ervaring met ANWB Verkoopservice hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 1.2 sterren. Heeft u uw auto al eens verkocht via ANWB Verkoopservice? Help dan anderen door hier uw ervaring te delen.

Je wordt belazerd....
Star
Frans op 26-03-2019 om 16:21
Bah, eerst een "gegarandeerde" prijs geven en dan een handelaar naar de kleinste dingetjes laten zoeken om de "gegarandeerde" prijs naar beneden te halen. Uiteindelijk komt hij op een prijs die echt lager ligt dan bij de willekeurige handelaren waar we ook al waren geweest. Wat mij betreft...... geen aanrader, zonde van de tijd, moeite en benzine om naar Barneveld te rijden.
Niet doen!
Star
Justin op 30-08-2018 om 9:20
Waardeloos! Belachelijk laag bod, en een zeer onvriendelijke ‘handelaar’.
Waardeloos! Niet aan beginnen.
Star
Johan op 29-01-2018 om 14:13
Heb het één keer geprobeerd maar het is waardeloos. Je krijgt een belachelijk bod en daarna bellen ze je na een week dat je op de knop accepteren hebt gedrukt. En of je de auto nog komt inleveren???? Nooit op de knop gedrukt. Belachelijke service.
Niet doen !
Star
Vd Wal op 11-04-2017 om 21:03
Sturen criminelen op je dak, die dan je auto gaan afzeiken. Ik heb hem weg gestuurd. Uiteindelijk goede prijs gekregen bij reguliere garage. Zonder intimidatie.
ANWB onwaardig
StarStar
Hans op 10-11-2016 om 10:52
Handeling vergelijkbaar met louche bedrijven. Bij inlever controle vinden ze allerlei zgn. schades en wordt er een korting op het reeds gegarandeerde bedrag gedaan. Bij de nieuwe verkoper staat deze zelfde schade als gebruikersschade in de advertentie, ANWB autoverkoop service: NIET DOEN is geen service maar medeplichtige oplichting.

Bezoekers gaven ANWB Verkoopservice gemiddeld 1.2 sterren, dit is gebaseerd op 5 beoordelingen. Deel hier uw eigen ervaring of bekijk de ervaringen op andere websites (onderaan deze pagina).

Er zijn 2 websites gevonden met externe beoordelingen

Autoverkoop-sites.nl heeft als doel om u zo goed mogelijk te informeren over de verschillende auto verkoop sites. We hebben daarom ook externe beoordelingen voor u verzameld, klik op één van de logo's om de ervaringen te bekijken.