27 reviews
logo Autoinkoopspecialist.nl

Via Autoinkoopspecialist.nl kunt u uw auto snel, gratis en vooral gemakkelijk verkopen. Het bedrijf bestaat sinds 1998 en is hiermee één van de langst bestaande auto inkoop bedrijven van Nederland., een echte auto inkoop specialist dus. Het bedrijf is gevestigd in Enschede en koppelt u als particulier aan de dealer die het hoogste bied op uw auto.

33% raadt Autoinkoopspecialist.nl aan om je auto te verkopen.

Vergelijkbare sites

Probeer ook eens de onderstaande alternatieven of vergelijk alle sites

Snel uw auto verkopen
Gratis
Gratis ophaalservice
Koper onbekend voor acceptatie
Ophaalservice aan huis
Geen tussenpersonen
Snel uw auto verkopen
Relatief jong bedrijf

Hoe werkt Autoinkoopspecialist.nl

Het begint met het opvragen van een bod op uw auto. Dit doet u door een aantal gegevens over uw auto in te voeren zoals het merk en aan te geven op welke manier u wenst dat Autoinkoopspecialist.nl contact met u opneemt (wanneer het bod beschikbaar is). Vervolgens wordt u gevraagd om extra informatie over de auto in te vullen over onder andere de staat.

Online veiling

Wanner uw taxatie-aanvraag is goedgekeurd komt de auto in een gesloten veiling. In deze veiling krijgen meer dan 5.000 erkende RDW autobedrijven de mogelijkheid om op uw auto te bieden. De veiling duurt 24 uur. Als de veiling is afgelopen neemt Auto Inkoop Specialist contact met u op met het hoogste bod.

Afronding verkoop

Als je akkoord gaat met het geboden bod, dan rest alleen nog de afhandeling. Bij de overdracht van de auto (bij de dealer met het hoogste bod) wordt u direct betaald. Daarnaast wordt uw auto gevrijwaard zodat u direct de verzekering op kunt zeggen.

De informatie over Autoinkoopspecialist.nl is met veel zorgvuldigheid samengesteld, wanneer u toch fouten of onjuistheden heeft gevonden vragen we u contact op te nemen via onze contactpagina.

Uw eigen ervaring delen

Naam:
E-mail:
Beoordeling:
Uw advies:
Titel ervaring:
Ervaring:

Autoinkoopspecialist.nl ervaringen

Er zijn 27 mede auto verkopers die hun ervaring met Autoinkoopspecialist.nl hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 2.4 sterren. Heeft u uw auto al eens verkocht via Autoinkoopspecialist.nl? Help dan anderen door hier uw ervaring te delen.

Oplichters
Star
Gurpreet op 19-02-2019 om 20:44
Verkoop je auto niet op zulke sites. Ze zijn gelukszoekers en uit op je geld. Ook al vraag je 5000 EUR voor een auto die 10.000 EUR waard is. Ze vinden het altijd te veel. Ze blijven maar naar beneden onderhandelen en bij het afleveren gaat de prijs wwer omlaag. Gewoon zelf op markt plaats verkopen of inruilen bij de dealer, dat is veel beter.
wachten op een bod
StarStar
pieter op 10-12-2018 om 17:20
en als je die dan krijgt is er geen discussie meer. je klikt, en je hebt verkocht. anders boete. maakt niet uit of je het hele land doormoet. jammer!
Nep reviews
Star
D op 27-11-2018 om 17:41
Allemaal nep reviews van hun zelf hieronder! Belachelijke service, maar een bod van 11000 op een auto met een dagwaarde van 25000!!! Zeer slecht
lijken vooral fake reviews
Star
Tom op 04-11-2018 om 22:29
geen..eerst reviews bekeken maar alles alles is 5 sterren met te mooi lang verhaal en vaak 1 ster met hoop ellende die je niet wil ingaan
zonde van je tijd GELOOF hun eigen review hier NIET!
StarStar
Ron op 30-10-2018 om 22:44
tot 2x mijn auto aangemeld bij Autoinkoopspecialist.nl. De eerste keer krijg ik een (fake) bod die niet inzichtbaar blijkt. Opnieuw een keer geprobeerd en ondanks beloftes binnen 24 uur een bod, hoor je helemaal niets. Ondertussen wel 2x ongeveer 20 minuten van mijn tijd kwijt om alle gegevens door te geven. Echte AFRADER dus!
Vlot en professioneel
StarStarStarStarStar
Merrie91 op 27-10-2018 om 15:57
Ik woon tamelijk afgelegen, dus toen ik mijn Mercedes wilde verkopen was ik toch wat huiverig. Zou ik wel een geschikte koper kunnen vinden? Dat bleek geen enkel probleem dankzij autoinkoopspecialist.nl. Binnen 24 uur kreeg ik een uitstekende aanbieding van een lokale dealer! Ik kon ervoor kiezen om de auto langs te brengen, maar uiteindelijk is de koper hem zelfs komen ophalen. Een vlotte en professionele afhandeling: zeer tevreden!
Top website!!
StarStarStarStarStar
Karin op 26-10-2018 om 21:33
Mijn vriend vindt het leuk om aan zijn auto’s te sleutels. Hij koopt voor een klein bedrag een oud model en begint vervolgens aan de restauratie. Wanneer hij hem klaar heeft, krijg ik de opdracht om hem te verkopen. Inmiddels is me dat nu al een paar keer gelukt via autoinkoopspecialist.nl. Wanneer ik hier zijn werk presenteer, weet ik zeker dat ik een goede prijs krijg, omdat de auto wordt aangeboden in hun netwerk van vakspecialisten. De afhandeling is snel en moeiteloos: binnen no time is alles geregeld!
Top dienstverlening
StarStarStarStarStar
P. Alsen op 22-10-2018 om 10:00
Hoewel ik totaal geen verstand heb van auto’s, had ik mijn oude Opel toch snel verkocht via autoinkoopspecialist.nl. Alles werd voor me geregeld en ik kreeg een uitstekende prijs. Ik was bang vooraf bang dat ik een laag bod zou krijgen, maar bij deze site bieden ze verschillende aanbiedingen tegen elkaar af. Hierdoor krijg jij als klant alleen de beste deals te zien en kun je snel een beslissing maken. Ik ben zeer te spreken over de dienstverlening en de transparantie en zou zonder aarzelen hier nogmaals een auto verkopen!
Pas op voor deze mensen
StarStar
Teleurgestelde eindklant op 10-10-2018 om 8:31
Koper zoekt geheid dingen die niet goed zullen zijn. Altijd iets wat niet zichtbaar is. En deze experts zeggen dan dat zij niet kunnen geven wat zij hebben geboden. Autoinkoopspecialist is er alleen voor haar dealers en bij klachten van de eindklant beschermen zij de dealer en ben jij als eindklant bezig met voorkennis. ‘Jij weet donders goed dat je auto niet klopt’. Ik heb mijn auto volledig laten nakijken, ondanks de apk keuring van 1 maand geleden, uiteraard was er niets aan de hand. Zeeeeeer klantonvriendelijk
100% geboden van de daadwerkelijke marktwaarde!
StarStarStarStarStar
Ton van Asselt op 24-09-2018 om 14:40
Heb een geweldige ervaring met de dames en heren van AutoInkoopSpecialist.nl Nadat ik vele malen op marktplaats rond de 50% van de marktwaarde geboden kreeg heb ik ook mijn volvo bij deze club aangeboden. Ik kreeg geheel boven verwachting 100% geboden van de huidige marktwaarde. Snel verkocht voor een super goede prijs! Allen bedankt en voor mij zijn jullie zeker een aanrader! Grt, Ton van Asselt
50% geboden van de werkelijk marktprijs
Star
Nick op 19-09-2018 om 8:26
Nieuwsgierig dus ik een bod opgevraagd bij deze club. Netjes na 30 uur en mailtje met de link naar het bod. Schaamteloos en bod van 5500 op een MX5 derde generatie die gemiddeld voor 12K wordt verkocht. Zelf de auto geadverteerd op Autoscout24 voor 10K en dezelfde week voor de vraagprijs verkocht. Je mag best wat verdienen op risico wat je loopt maar je kunt ook overdrijven.
Auto op 3 sites geplaatst ter vergelijking
StarStarStarStarStar
Jordey op 11-09-2018 om 14:51
Nadat ik had besloten mijn auto te gaan verkopen, ben ik het eens gaan proberen op wat verschillende verkoopsites. Zo heb ik mijn auto aangemeld bij www.ikwilvanmijnautoaf.nl, www.autoinkoopspecialist.nl en www.wijkopenautos.nl. Van WKA kreeg ik direct een bod maar na wat reviews te hebben gelezen begreep ik dat zij anders te werk gaan dan IWVMAA en AIS. WKA komen direct met een soort van bod die wordt bepaald door een automatisch systeem. Als je geluk hebt blijft de helft daar uiteindelijk dan nog van over volgens alle reviews. Zonde van mijn tijd en dus maar niet verder op in gegaan. Toen bleven er nog twee over. Diezelfde middag werd ik nog gebeld door een meneer van IWVMAA. De desbetreffende man stond mij vriendelijk te woord en vertelde mij een goed bod te hebben mogen ontvangen van een van hun grootste dealers. Ik heb gezegd hier nog even over na te willen denken want ik wilde het bod van AIS nog even afwachten. Ongeduldig als ik ben heb ik ze zelf maar even opgebeld. De medewerker zij mij dat de auto nog niet geheel door de veiling was gelopen en het beste zou zijn om de 24 uur vol te maken en de biedingen af te wachten. De bieding zouden vooral in de laatste uren nog behoorlijk op kunnen lopen. De volgende ochtend nieuwsgierig mijn mail geopend en inderdaad; het bod van autoinkoopspecialist.nl viel maar liefst €600,- hoger uit! Toen nog maar even IWVMAA gebeld en de stand van zaken voorgelegd. De medewerker zij hij dat hij nog een keer met de dealer ging bellen en zette mij in de wacht. De Medewerker zij mij na even wachten dat de dealer er nog €300,- bij wilde doen. Dit scheelde nog altijd €300,- met het bod van AIS. De medewerker van IWVMAA heeft wel zijn uiterste best gedaan en stond mij uiterst vriendelijk te woord. Uiteindelijk was mijn keuze gemaakt en ben ik voor het hoogste bod gegaan van autoinkoopspecialist.nl. Via mijn mail kon ik netjes akkoord gaan en heb ik op deze manier mijn auto weten te verkopen. Ikwilvanmijnautoaf.nl en autoinkoopspecialist.nl; bedankt voor jullie gedane moeite en beide partijen beveel ik zeer aan!
Prima ervaring
StarStarStarStarStar
Fieke Rijkers op 10-09-2018 om 16:38
Ik heb een prima ervaring met de autoverkoopsite www.autoinkoopspecialist.nl. Nadat ik mijn Opel Astra had aangemeld werd ik ongeveer drie uur later telefonisch benaderd door een vriendelijke man genaamd Bram. Nadat we mijn auto samen hadden doorgenomen en ik mijn verkoopprijs kenbaar had gemaakt, ging hij direct een dealer benaderen die wellicht geïnteresseerd zou zijn in mijn auto. Nadat ik ongeveer 2 minuten in de wacht stond kwam Bram met de mededeling dat de desbetreffende dealer €400,- minder wilde betalen dan mijn vraagprijs. Om een lang verhaal kort te maken hebben we het verschil in de prijs gedeeld en zo werd er razendsnel een deal gesloten. Dezelfde middag kreeg ik een bevestiging per email. In deze email zat de koopovereenkomst die ik had gesloten met koper. Ik heb de volgende dag de koper gebeld om een afspraak te maken voor de levering van mijn auto. Diezelfde week ben ik met mijn vrouw naar Rijssen gereden om de auto af te leveren. Aangekomen bij het autobedrijf werden wij netjes ontvangen met een kopje koffie en een vriendelijk woord. Nadat ze de auto hadden bekeken en er een rondje mee hadden gereden om te kijken of alles goed was, werd de auto gevrijwaard en is het geld overgemaakt. Dit deden ze met een spoedoverboeking omdat we niet bij dezelfde huisbank bankierden. Al met al zijn wij dik tevreden over deze gang van zaken en raden wij iedereen www.autoinkoopspeicalist.nl aan!
Snelle en correcte afhandeling
StarStarStarStarStar
Hans op 08-09-2018 om 17:08
Eergisteren auto op website geplaatst, gisteren voor een redelijke prijs auto verkocht. Vandaag ingeleverd in Schiedam en geld + vrijwaring ontvangen! Keurig geregeld allemaal. Ga zo door!
Snelle en correcte afhandeling
StarStarStarStarStar
Hans op 08-09-2018 om 12:44
Eergisteren auto op website geplaatst, gisteren voor een redelijke prijs auto verkocht. Vandaag ingeleverd in Schiedam en geld + vrijwaring ontvangen! Keurig geregeld allemaal. Ga zo door!
Autoinkoopspecialist manipuleert en chanteert graag
Star
amazone131 op 07-09-2018 om 14:18
ik dacht dat afspraak afspraak was. En als je de waarheid zeg dreigen ze en dwingen en chanteren met een onterechte incasso. Er is 1,5 week geleden gezegd door koper dat deze de auto zou halen. Van daar mijn vraag na het lezen van de koopovereenkomst. Omdat er in stond de auto te brengen. En koper kan de Nu vandaag een telefoontje van koper 1,5 week verder dat ie de auto toch niet kan halen. Dus belde vandaag dat het gebracht moet worden. Enige wat je net vraag hoe zit het met de benzine? En gelijk slaan ze op tilt, en gedragen ze zich als kleutertjes die de kleuter klas heb en overgeslagen. En dan beginnen ze als kleutertjes gelijk ja koopovereenkomst koopovereenkomst. Is er wel een koopovereenkomst er is geen handtekening gezet. En niets betaald terwijl we 1,5 week verder zijn. En dat zeg je dan en dan dreigen ze heel kinderachtig met een onterechte incasso en zeggen schelden ze je uit en ben ik aso en brutaal!? Omdat hun hun zin niet krijgen. Wie heeft gezegd dat ik de auto niet lever!? Vind het alleen normaal als je van afspraak wissen je wel een beetje coulant mag zijn. En dan blijven ze ken uitschelden en dreigen omdat ik gewoon de waarheid zeg! En erg triest dat ze gelijk over mijn man de taal probleem beginnen. Want hij kan praten en begrijp alles maar hij praat alleen beetje in midden Hollands. Maar begrijpelijke taal. Triest om gelijk zo te doen. Je kan je tegenwoordig snel pro en specialist noemen. Heb meer respect voor kleuters die gedragen zich volwassener dan hun. En die onterechte incasso om niets mogen ze inschakelen.
Auto wordt niet aangeboden
Star
Jeroen op 27-02-2018 om 19:17
De schijn wordt gewekt dat jouw auto wordt aangeboden bij 5.000 autobedrijven. Na 24 uur wordt je gebeld. Helaas niet over 'een hoogste bod', maar door een auto-opkoper die een absurd laag bedrag voorstelt. Na enig aandringen blijkt er behoorlijk wat rek in dit bod te zitten, maar tot overeenstemming zijn we niet gekomen. Kortom, je kan net zo goed iedere willekeurige autodealer opbellen...
Oplichters
Star
Anoniem op 08-02-2018 om 12:42
Sluit me aan bij degene die hier boven staan, heb het zelfde droeve verhaal, en ging dus weg, binnen 5 min. telefoon ivm met de zgnd boete en bleef maar aan de gang. Begon over mijn rechtsbijstandsverzekering toen hoefde het niet meer. Walgelijk volk
Oplichters eerste klas
Star
Ummar op 12-01-2018 om 14:09
Hierbij raad ik het iedereen af om dit bedrijf te gebruiken bij het verkopen van een auto. Er wordt een prijs afgesproken en bij de dealer wordt er een lagere aanbod gedaan, die je vervolgens moet accepteren doe je dat niet, dan proberen ze je anuleringskosten in rekening te brengen. Het zijn gewoon een stelletje fraudeurs! Vertrouw ze niet en raak niet geïntimideerd als ze je onterecht kosten in rekening proberen te brengen.
oplichters
Star
z op 03-11-2016 om 15:11
reken erop dat de koper zal over de aangeboden prijs onderhandelen - als je gelukkig bent zalhij 66% van de bod betalen
Oplichters opgepast
Star
Ray op 14-10-2016 om 13:49
Krijgt na het accepteren van bod een overeenkomst waar je standaard al vast zit aan een boete, de dealers waar ze mee werken die hebben dan alle macht in handen omdat ze alles kunnen doen (dus het \"geen onderhandelen\" gedeelte klopt al helemaal niet). en mocht de dealer niet in akkoord met je komen vanwege de veel te lage bod dan krijg jij de boete, beetje raar he. dus zeker geen aanrader voor NIEMAND!!!!!
Oplichters. Pure zwendel.
Star
Karel Nelemons op 31-08-2016 om 11:24
Autoinkoopspecialist is je reinste zwendel: het kopende bedrijf is geregistreerd onder het zelfde kvk-nr als het verkopende bedrijf. Dan weet je genoeg... Je bod per mail krijg je ook nooit. Je hebt zgn opeens een koopovereenkomst waar je niet onderuit zou kunnen. Dat stellen zij en ze proberen je daarna te intimideren. Hele foute club.
Snel geregeld
StarStarStarStar
Rick op 31-03-2016 om 8:29
Mijn ervaring is juist wel positief, het bod kwam al heel snel en het afhandelen was zo geregeld. Ik wist dat ik met een particuliere verkoop meer voor zou kunnen krijgen maar ik had nou eenmaal de tijd niet om daarop te wachten. Al met al zeer tevreden.
Oplichters !!!!!
Star
Anoniem op 07-03-2016 om 23:29
Ik kreeg na de plaatsing van mijn auto een email met een zgn koopovereenkomst. Dit met een absurd laag bedrag. Hoewel ik ben ik nergens mee akkoord ben gegaan had ik volgens \"Jaap\" toch de verplichting om mijn auto voor dit bedrag te verkopen. Indien ik hier niet aan voldeed moest ik in mijn geval 400,00 Euro annuleringskosten betalen. Zelfs het gebruikte Incassobureau Straetus is zeer dubieus. Niet in trappen, niet betalen, gewoon negeren. Desnoods je rechtsbijstand verzekering inschakelen. Oplichters !!!!
Hoogste bod is wassen neus
Star
Jo op 05-03-2016 om 9:43
Je krijgt NA acceptatie van het hoogste bod te horen dat je een boete moet betalen bij niet nakoming, dit geldt niet voor de koper. Hij kan met je doen watjewil, als je met je auto bij koper bent gaat hij geheid dingen zoeken waarom hij niet de overeengekomen prijs wil betalen. Trap hier niet in, ga dan gewoon weg
oplichting
Star
leon op 04-02-2016 om 16:54
Ze denken dat het zomaar een koopovereenkomst kan zijn heb zelf niet gebeld laat de rechtbank maar eens kijken oplichting moet stoppen
Pas op!
Star
Anoniem op 24-01-2016 om 18:15
Na het accepteren van het gewenste bod, heb je een koopovereenkomst. Als je deze overeenkomst niet na komt krijg je een boete van 15% van het bod waarmee je akkoord bent gegaan!

Bezoekers gaven Autoinkoopspecialist.nl gemiddeld 2.4 sterren, dit is gebaseerd op 27 beoordelingen. Deel hier uw eigen ervaring of bekijk de ervaringen op andere websites (onderaan deze pagina).