6 reviews
logo AutovendiAutovendi is opgericht in 2016 en gevestigd in Hengelo. Het bedrijf is vergelijkbaar met Ikwilvanmijnautoaf.nl. U kunt er een vrijblijvend bod aanvragen op uw auto.
83% raadt Autovendi aan om je auto te verkopen.

Vergelijkbare sites

Probeer ook eens de onderstaande alternatieven of vergelijk alle sites

Snel uw auto verkopen
Gratis
Gratis ophaalservice
Koper onbekend voor acceptatie
Ophaalservice aan huis
Geen tussenpersonen
Snel uw auto verkopen
Relatief jong bedrijf

Hoe werkt Autovendi

Wanneer u een bod aanvraagt bij Autovendi, komt uw auto in een veiling waarbij partners van Autovendi kunnen bieden op uw auto. Vervolgens ontvangt u het bod. Wanneer u akkoord gaat met dit bod zult u de contactgegevens ontvangen van de kopende partij.

De informatie over Autovendi is met veel zorgvuldigheid samengesteld, wanneer u toch fouten of onjuistheden heeft gevonden vragen we u contact op te nemen via onze contactpagina.

Uw eigen ervaring delen

Naam:
E-mail:
Beoordeling:
Uw advies:
Titel ervaring:
Ervaring:

Autovendi ervaringen

Er zijn 6 mede auto verkopers die hun ervaring met Autovendi hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 4.3 sterren. Heeft u uw auto al eens verkocht via Autovendi? Help dan anderen door hier uw ervaring te delen.

Zeer goede service
StarStarStarStarStar
Leo van der kroon op 27-03-2019 om 12:03
Zeer goed geholpen
Tevreden klant
StarStarStarStarStar
Hoogstraate op 25-03-2019 om 12:44
Op duidelijke website gegevens van mijn auto ingevuld en vergezeld van een aantal foto's. Kort daarna volgde er (met René) een vriendelijk afstemmingsgesprek. Eerste bod kwam al snel, maar lag lager dan mijn verwachting en wees ik af. Het tweede bod lag meer in lijn met mijn verwachting, zodat het contract kon worden opgesteld. Met een gegarandeerd bod onder de arm ben ik met de auto naar de desbetreffende autodealer 17km verderop gegaan. Vele verhalen gelezen dat dealers ondanks het gegarandeerd bod toch zouden afbieden. In mijn geval was dat niet het geval en kreeg ik het gegarandeerd bedrag direct overgemaakt, voorzien van een verkoopcontract en vrijwaringsbewijs. De volgende keer ga ik op nieuw naar Autovendi.
Goede service
StarStarStarStarStar
rachid op 08-12-2018 om 9:27
Goed geregeld. Binnen 3 verkocht. Netjes me geld gekregen. Volgende keer weer.
Bod niet gegarandeerd
Star
Frans op 11-08-2018 om 18:30
"EEN GEGARANDEERD BOD OP JE AUTO". --> Helaas is dit niet het geval. Ik heb geen goede ervaring met Autivendi. Ondanks dat ik per e-mail een overeenkomst met een bedrag van 9000,- EUR heb ontvangen is bij aflevering toch weer onderhandeld. Autovendi pretendeert een gegarandeerd bedrag en geen vervelende onderhandelingen. De koper, autobedrijf Wagendorp Doetinchem BV, gaf als reden dat de schade aan de auto toch een beetje tegenviel. Letterlijke woorden: "soms "valt het mee en soms valt het tegen". Bij mij viel het tegen, dus vond men het terecht om tegen afspraak in opnieuw te onderhandelen met als uitkomst een lager te ontvangen bedrag. Dit terwijl heel duidelijk van tevoren, ondersteund met foto's, de schade is aangekondigd. Ik geloof niet dat in geval de schade aan de auto meevalt je als verkoper extra geld bovenop je overeenkomst krijgt. Dit soort dingen werkt natuurlijk maar 1 kant op => in het nadeel van de verkopende partij. Mijn conclusie is dat Autivendi geen meerwaarde heeft. Mijn advies zou zijn: ga je geluk beproeven op Marktplaats. Dan weet je in ieder geval zeker dat je moet onderhandelen met waarschijnlijk een hoger bod.
Top geregeld
StarStarStarStarStar
Sjaak op 15-02-2018 om 9:03
Mijn auto binnen 2 dagen verkocht voor het afgesproken bedrag, Bedankt!
Snel verkocht, hoge prijs
StarStarStarStarStar
Rogier op 30-11-2017 om 16:18
Ik heb eerst zelf mijn auto proberen te verkopen door het plaatsen van advertenties op Marktplaats. Hier kreeg ik talloze lage biedingen en ook kreeg ik te maken met rare types waar ik totaal niet op zit te wachten. Een vriend van me raadde het bedrijf Autovendi aan, en omdat het bod vrijblijvend is dacht ik waarom niet? Uiteindelijk heb ik mijn auto super snel verkocht voor een bod wat ik totaal niet had verwacht. Ik ben dan ook zeer tevreden en vindt Autovendi een echte aanrader!

Bezoekers gaven Autovendi gemiddeld 4.3 sterren, dit is gebaseerd op 6 beoordelingen. Deel hier uw eigen ervaring of bekijk de ervaringen op andere websites (onderaan deze pagina).