16 reviews
logo Ikwiljouwautokopen.nl

Ikwiljouwautokopen.nl is een relatief jong (opgericht in 2014) auto inkoop bedrijf wat, in plaats van vele andere spelers in de markt, de auto zelf inkoopt. Ik wil jouw auto kopen haalt uw auto veelal gratis bij u thuis op. Het is ook mogelijk om de auto af te leveren. Het bod op uw auto ontvangt u bij Ikwiljouwautokopen.nl binnen 48 uur.

94% raadt Ikwiljouwautokopen.nl aan om je auto te verkopen.

Vergelijkbare sites

Probeer ook eens de onderstaande alternatieven of vergelijk alle sites

Snel uw auto verkopen
Gratis
Gratis ophaalservice
Koper onbekend voor acceptatie
Gegarandeerd bod
Vrijblijvend
Tussenpersonen

Hoe werkt Ikwiljouwautokopen.nl

Het begint bij het aanvragen van een bod op uw auto. Dit doet u door het taxatieformulier in te vullen. Op basis van het kenteken worden algemene gegevens over de auto automatisch opgevraagd bij het RDW. Daarna vraagt Ik wil jouw auto kopen u om de informatie aan te vullen met details zoals de kilometerstand, staat van de auto en overige opmerkingen. U heeft ook de mogelijkheid om foto's toe te voegen.

Het bod ontvangt u binnen 48 uur. Indien u akkoord gaat wordt er contact opgenomen voor een afspraak. De auto wordt gratis opgehaald, maar u kunt de auto ook zelf wegbrengen. De verkoop is geheel gratis. Ter plekke zal het geld per bank worden overgemaakt. Indien u liever contact geld heeft, is dit ook mogelijk.

De informatie over Ikwiljouwautokopen.nl is met veel zorgvuldigheid samengesteld, wanneer u toch fouten of onjuistheden heeft gevonden vragen we u contact op te nemen via onze contactpagina.

Uw eigen ervaring delen

Naam:
E-mail:
Beoordeling:
Uw advies:
Titel ervaring:
Ervaring:

Ikwiljouwautokopen.nl ervaringen

Er zijn 16 mede auto verkopers die hun ervaring met Ikwiljouwautokopen.nl hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 4.6 sterren. Heeft u uw auto al eens verkocht via Ikwiljouwautokopen.nl? Help dan anderen door hier uw ervaring te delen.

Redelijk bod, goede service
StarStarStarStar
Jacob op 19-04-2019 om 9:24
Redelijk bod, goede service
Prima
StarStarStarStarStar
Johan op 07-12-2018 om 15:16
Gewoon eerlijk
Echte betrouwbar mensen
StarStarStarStarStar
Eddi Zwoferink op 08-02-2018 om 15:58
Men heeft mij een bod gedaan op mijn Mercedes. Echter toen men de auto kwam halen bleek zonder dat ik dit wist dat de achterbanden toch glad waren ( was mij echt niet opgevallen ging er vanuit dat ze nog goed waren ) Maar men heeft toch keurig de geboden prijs betaald de zelfde dag had ik het geld op mijn rekening. Super aardige mensen. EEN ECHTE AANRADER. Deze mensen blinken uit vergeleken met die ander opkopers met hun tv reclame. Die doen een taxatie en valt altijd lager uit als ze de auto keuren. De mensen van ik wil jou auto kopen, doen een bod en bij mij hebben zij zich er keurig aan gehouden. Volgende keer doe ik zeer zeker weer zaken met deze mensen.
Een prijs om van te lavhen
Star
Paul op 07-01-2018 om 15:46
Ronduit belachelijke voorstellen, maar dit is niet de enige site
Betrouwbaar bedrijf
StarStarStarStarStar
Lennard op 09-08-2017 om 19:05
Via website foto's en eerlijke informatie aanleveren en je krijgt gegarandeerd bod. Auto word opgehaald door 2 aardige heren en krijgt gelijk vrijwaring per mail en betaalbewijs. Geld uur later op rekening.
Prima
StarStarStarStar
Punto op 05-07-2017 om 9:21
Ik heb de auto zelf afgeleverd, geen verrassingen, ik zou het zo nog een keer doen.
Zeer tevreden
StarStarStarStarStar
gjm op 22-02-2017 om 16:20
Goede communicatie vooraf per mail. Afspraken correct nagekomen. Keurig op tijd in Rotterdam! Aardige, voorkomende mannen die alles netjes regelden. Heel betrouwbaar. Direct het geld gestort. Prima. Ben erg tevreden over de hele procedure en beveel dit van harte aan. gerard, Rotterdam
Aanbevelingswaardig!
StarStarStarStarStar
Tinus op 26-01-2017 om 11:31
Ik had geen zin in teveel gedoe bij het verkopen van mijn auto, waarna ik via Google al vrij snel bij ikwiljouwautokopen.nl uitkwam. Van tevoren had ik in de omgeving al gepolst wat mijn auto ongeveer waard was, waardoor ook het bod geen verrassing was. De eindafhandeling aan huis verliep daarna prettig en de auto is vervolgens netjes meegenomen, alles conform afspraak. Na twee uur stond het geld op mijn rekening en was het helemaal klaar. NB Het is wel belangrijk dat u echt alle onvolkomenheden aan de auto van tevoren meldt, zodat bij de eindafhandeling geen discussie meer ontstaat omtrent het afgegeven bod. Ik ben erg tevreden en raad iedereen aan zijn / haar auto te verkopen via deze website.
Zekerheidje
StarStarStarStarStar
Daniel op 17-01-2017 om 15:25
Vanmiddag mijn Punto verkocht aan de heren van ik wil jouw auto kopen. Ze kwamen de auto met twee man halen. Met 20 min was de auto overgeschreven en het geld op de rekening. Deze jongens doen gewoon wat ze zeggen.
Uitstekende modern bedrijf
StarStarStarStarStar
Gerard op 24-10-2016 om 14:07
Chauffeur heel correct in bedrijfskleding en was via de mail keurig aangemeld , wekt vertrouwen .
Snelle service en betrouwbaar
StarStarStarStarStar
Arnoud op 20-09-2016 om 6:54
Heldere communicatie en eerlijke antwoorden. De snelle afhandeling was zeer aangenaam. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen!!
Afspraak is afspraak
StarStarStarStarStar
Eric op 11-02-2016 om 15:05
Ik kan kort zijn, vanaf het bod tot aan de overdracht is alles volgens afspraak verlopen en ook nog eens tegen een goede prijs verkocht! Kortom erg tevreden!
Top!
StarStarStarStarStar
Hans op 11-02-2016 om 9:37
Prima verlopen, helaas moest ik wel vanuit Breda naar Assen om mijn auto weg te brengen, maar had het daar wel voor over, daar zij de beste prijs boden voor mijn auto. Bij aankomst vriendelijk ontvangen. De overdracht verliep soepel en vlotjes. Op weg naar huis kreeg ik al via de mail mijn vrijwaringsbewijs en 's midddags stond het geld al op mijn rekening. Helemaal TOP!
Zoals verwacht!
StarStarStarStarStar
Vivianne op 03-09-2015 om 14:15
Ik had me van te voren goed ingelezen in de verschillende bedrijven en heb daarom voor dit bedrijf gekozen. Het was zoals ik had verwacht, erg prettig en geen onprettige auto verkoop praktijken die je op beoordelingswebsites veel voorbij ziet komen. De prijs zoals afgesproken, een prettige inkoper, verder geen bijzonderheden.
Prettige verkoop!
StarStarStarStar
Jelle op 12-07-2015 om 11:17
Ik heb mijn oude polo verkocht aan de heren van ik wil jouw auto kopen. Zelf landsgebracht in Assen, dan kreeg ik er net iets meer voor. Verkoop ging prima, geen gedoe. Ik was met een half uurtje weer weg.
Verrassend goed!
StarStarStarStarStar
H. de Groot op 03-06-2015 om 14:57
Het mag ook wel eens gezegd worden als de service goed is. Ik heb mijn Passat verkocht aan Ik wil jouw auto kopen en ben heel tevreden. Had ook een bod aangevraagd op andere sites maar, ben voor het beste bod gegaan. De afhandeling was prima, auto werd thuis opgehaald.

Bezoekers gaven Ikwiljouwautokopen.nl gemiddeld 4.6 sterren, dit is gebaseerd op 16 beoordelingen. Deel hier uw eigen ervaring of bekijk de ervaringen op andere websites (onderaan deze pagina).

Er is één website gevonden met externe beoordelingen

Autoverkoop-sites.nl heeft als doel om u zo goed mogelijk te informeren over de verschillende auto verkoop sites. We hebben daarom ook externe beoordelingen voor u verzameld, klik op één van de logo's om de ervaringen te bekijken.