logo Osw.nl

OSW is opgericht in 2011. Het is een auto verkoop platform voor auto's, boten, campers, caravans en motoren. OSW is een tussenpersoon die, wanneer u een bod aanvraagt op uw auto, deze aanbiedt binnen haar netwerk van inkopers. U ontvangt vervolgens het bod.

Als u akkoord gaat met dit bod maakt u een afspraak met de betreffende dealer of garage. Wanneer u er voor kiest om de auto te verkopen via OSW, kan de auto meestal opgehaald worden. Wanneer dit niet niet mogelijk is, zal het bij het bod worden aangegeven.

Vergelijkbare sites

Probeer ook eens de onderstaande alternatieven of vergelijk alle sites
Ophaalservice aan huis
Geen tussenpersonen
Snel uw auto verkopen
Relatief jong bedrijf
Gegarandeerd bod
Vrijblijvend
Tussenpersonen

Hoe werkt Osw.nl

U kunt uw auto via OSW verkopen door een bod aan te vragen. Dit kan door het kenteken in te voeren en vervolgens aan te vullen met extra informatie. Na de aanmelding kan er op de achtergrond geboden worden op u auto. Het bod ontvangt u na 24 uur. Dit bod is gegarandeerd; als de auto is zoals omschreven.

De informatie over Osw.nl is met veel zorgvuldigheid samengesteld, wanneer u toch fouten of onjuistheden heeft gevonden vragen we u contact op te nemen via onze contactpagina.

Uw eigen ervaring delen

Naam:
E-mail:
Beoordeling:
Uw advies:
Titel ervaring:
Ervaring:

Osw.nl ervaringen

Ervaringen op Autoverkoop-sites.nl

Er zijn op Autoverkoop-sites.nl nog geen ervaringen gedeeld van Osw.nl. Heeft u uw auto al eens verkocht via Osw.nl? Help dan anderen door uw ervaring te delen. Bekijk één of meerdere van de onderstaande externe sites voor ervaringen van mede auto kopers.

Er is één website gevonden met externe beoordelingen

Autoverkoop-sites.nl heeft als doel om u zo goed mogelijk te informeren over de verschillende auto verkoop sites. We hebben daarom ook externe beoordelingen voor u verzameld, klik op één van de logo's om de ervaringen te bekijken.