logo Webuyanycar.com

Webuyanycar.com is de grootste auto inkoop site van Europa. Het bestaat sinds 2006 en heeft inmiddels meer dan 750.000 auto's gekocht. Wereldwijd heeft Webuyanycar.com meer dan 300 vestigingen, 22 hiervan zijn in Nederland gevestigd. De vestigingen zijn verspreid over heel Nederland.

Op 27 augustus 2015 maakte We buy any car bekend zicht terug te trekken uit de Nederlandse markt. Het het dus niet meer mogelijk om uw auto te verkopen via We buy any car.

Vergelijkbare sites

Probeer ook eens de onderstaande alternatieven of vergelijk alle sites
Snel uw auto verkopen
Gratis
Gratis ophaalservice
Koper onbekend voor acceptatie
Ophaalservice aan huis
Geen tussenpersonen
Snel uw auto verkopen
Relatief jong bedrijf

Hoe werkt Webuyanycar.com

Webuyanycar werkt als volgt. U voert de kenteken van de auto in op de website en er worden een aantal gegevens automatisch ingevuld. Vervolgens vult u dit aan met bijvoorbeeld de kilometerstand, onderhoudshistorie, extra opties en foto's van de auto. Op basis van de ingevoerd informatie zal Webuyanycar een gratis taxatie van uw auto doen.

Taxatie op locatie

Als de taxatie is wat u er van verwachtte, kunt u een afspraak maken voor een inspectie van de auto. Dit kan op één van de 22 vestigingen. Er wordt nagekeken of de auto overeenkomt met de beschrijving die u online heeft ingevoerd en er zal een testrit met de auto gemaakt worden. Dit proces duurt ongeveer 20 minuten en hierna zal een medewerken van Webuyanycar.com u een bod doen.

Afhandeling & transactiekosten

Bij akkoord wordt de auto overgeschreven en het bedrag naar u bankrekening overgemaakt, het is niet mogelijk om contant uitbetaald te worden. Afhankelijk van het verkoopbedrag zal Webuyanycar.com transactiekosten in rekening brengen. Wanneer de auto tussen de € 0 en € 199,98 oplevert, keert Webuyanycar.com maximaal €150 uit. Bij een verkoopprijs tussen de €199,99 en €5000 wordt €49,99 transactiekosten in rekening gebracht. Bij een bedrag boven de €5000 bedragen de transactiekosten €74,99.

De informatie over Webuyanycar.com is met veel zorgvuldigheid samengesteld, wanneer u toch fouten of onjuistheden heeft gevonden vragen we u contact op te nemen via onze contactpagina.

Uw eigen ervaring delen

Naam:
E-mail:
Beoordeling:
Uw advies:
Titel ervaring:
Ervaring:

Webuyanycar.com ervaringen

Ervaringen op Autoverkoop-sites.nl

Er zijn op Autoverkoop-sites.nl nog geen ervaringen gedeeld van Webuyanycar.com. Heeft u uw auto al eens verkocht via Webuyanycar.com? Help dan anderen door uw ervaring te delen. Bekijk één of meerdere van de onderstaande externe sites voor ervaringen van mede auto kopers.

Er zijn 2 websites gevonden met externe beoordelingen

Autoverkoop-sites.nl heeft als doel om u zo goed mogelijk te informeren over de verschillende auto verkoop sites. We hebben daarom ook externe beoordelingen voor u verzameld, klik op één van de logo's om de ervaringen te bekijken.