461 reviews
logo Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een auto inkoop bedrijf dat zelf de auto's inkoopt. Je wordt dus niet doorverwezen naar een dealer maar levert de auto zelf bij een vestiging van Wijkopenautos.nl in. Wijkopenautos.nl heeft op dit moment 27 vestigingen in Nederland, is actief in acht Europese landen en is in 2012 opgericht in Berlijn.

11% raadt Wijkopenautos.nl aan om je auto te verkopen.

Vergelijkbare sites

Probeer ook eens de onderstaande alternatieven of vergelijk alle sites

Snel uw auto verkopen
Gratis
Gratis ophaalservice
Koper onbekend voor acceptatie
Ophaalservice aan huis
Geen tussenpersonen
Snel uw auto verkopen
Relatief jong bedrijf

Hoe werkt Wijkopenautos.nl

Wanneer u een taxatie aanvraagt van uw auto op Wijkopenautos.nl, dan krijg je een indicatie waarde. Op basis van deze waarde kan je er voor kiezen om je auto te laten taxeren op één van de vestigingen. De indicatie waarde die je krijgt is dus geen gegarandeerd bod zoals veel andere auto inkoop sites werken, het is mogelijk dat het bedrag dat op locatie wordt geboden lager is dan de waarde indicatie. Als je tevreden bent kan je het bod accepteren en de auto ter plekke verkopen. Het geld wordt dan overgemaakt of je krijgt het contant.

De informatie over Wijkopenautos.nl is met veel zorgvuldigheid samengesteld, wanneer u toch fouten of onjuistheden heeft gevonden vragen we u contact op te nemen via onze contactpagina.

Uw eigen ervaring delen

Naam:
E-mail:
Beoordeling:
Uw advies:
Titel ervaring:
Ervaring:

Wijkopenautos.nl ervaringen

Er zijn 461 mede auto verkopers die hun ervaring met Wijkopenautos.nl hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 1.5 sterren. Heeft u uw auto al eens verkocht via Wijkopenautos.nl? Help dan anderen door hier uw ervaring te delen.

Houden van snelheid tijdens de proefrit
Star
Caroline op 20-06-2019 om 11:23
Er zijn meerdere manieren om een proefrit te maken. Vol gas weg rijden omdat het toevallig een snelle Cooper S betreft is er niet één van. Alle bekeuringen zullen worden doorgestuurd. Daarnaast belachelijk bod, 4000 EUR onder de vraagprijs. Daarnaast blijf je nog lang gespamd met allemaal aanbiedingen en mails van ze. 0 sterren past het beste bij dit bedrijf.
Wees zelf reëel
StarStarStarStar
Willem op 16-06-2019 om 20:57
Ik kreeg een marktprijs van 1325€ via de site. Ik wist echter door de vele kleine krasjes binnen en buiten en dat het autootje 17jaar oud was dat ik dat bedrag er nooit voor ging krijgen. Ik rekende zelf op 250€, maar kreeg het dubbele! Ze kochten mijn Suzuki Wagon R+ voor de export en de motortjes en techniek is heel betrouwbaar legde de inkoper uit. Ik ben heel tevreden maar was ook realistisch. Veel mensen zijn dat denk ik niet. Je hoeft je auto niet te verkopen, maar ik heb geen behoefte aan mensen aan de deur etc.
Liefst 0sterren
Star
Paul Bergervoet op 08-06-2019 om 15:48
Had liever 0 sterren gegeven. Eerst online een reëel bod maar na daadwerkelijk taxatie blijft er maar een deel van de eerste taxatie. Dit ondanks complimenten van de taxateur over de auto maar het hoofdkantoor brengt het bod uit welke ronduit belachelijk is. Zonde van de tijd en de kosten
Boerenbedrog
Star
Frits Wening op 06-06-2019 om 6:15
Gisteren naar 'WijKopenAutos' geweest. Er werd mij van alle kanten afgeraden om naar WijKopenAutos toe te gaan. 'Boerenbedrog' werd er gezegd. Afgelopen zaterdag van 'Wijkopenautos' nog een 'offerte' gekregen van € 18.600 voor mijn Qashqai. Toch maar heengegaan, vestiging Zwolle. Ontvangst en behandeling waren netjes. Er was niets op de auto aan te merken volgens de medewerker. 100%. Ik zou bericht via de mail krijgen. Gisteren een 'aanbod' van € 15.671 gekregen. Beledigend. Op Marktplaats noemen ze dit een 'onzinnige bieding'. Voor mij nooit meer 'Wijkopenautos'. Zonde van je tijd. Vaarwel 'Wijkopenauto's'.
Te triest voor woorden
Star
Arjan op 31-05-2019 om 22:31
Online een bod gekregen van ruim €7000,-. Wordt ie daar getaxeerd, geven ze er amper €3000,- voor. Voelde me compleet belazerd en raad het ook iedereen af.
Prima afhandeling, niets dan lof
StarStarStarStarStar
Jos op 02-05-2019 om 19:04
Ik verkocht mijn auto via de veiling van Wijkopenautos. Het betrof een jonge auto (4 jaar) met een aanzienlijke waarde. De veilingopbrengst ging nog ruim over de 1e taxatie prijs van Wijkopenautos heen. Na overdracht van de auto heb ik mijn geld ontvangen binnen 48 uur (internationale betaling uit Duitsland). Betrouwbaar adres. Ik kan me wel voorstellen dat een de taxatieprijs van een oudere auto op basis van theoretische gecalculeerde waarde een andere kan zijn dan na bezichtiging. Ik ben van mening dat het bedrijfsmodel waarlangs Wijkopenautos werkt, zeer modern is en mogelijk een grote toekomst tegemoet gaat.
Bod op lokatie 58% lager dan online taxatie...
Star
J. Kanselaar op 24-04-2019 om 9:12
Online taxatie van €4417,- en op lokatie een bod krijgen van €1850,-..... en dat omdat er wat kleine krassen op de lak zaten. Kilometerstand was online aangegeven en deze wordt online ook niet verwerkt in het bod. Oftwel, zonde van de tijd om daar naar toe te gaan. pure misleiding.
Nooit meer wij kopen auto\'s
Star
Joery Smoorenburg op 31-03-2019 om 17:28
Mijn ervaring met wij kopen auto\'s was erg teleurstellend. Ik kwam \'s ochtends bij de vestiging in Amersfoort om mijn fiat grande punto te laten taxeren. Online taxatie was 2195,-. Ik kreeg ter plaatse een bod van 1500,- en daar moest ik volgens de man die hem taxeerde erg blij mee zijn gezien de staat van de auto. Vervolgens heb ik de auto te koop aangeboden op aotoscout en werd mijn auto enkele uren later opgehaald door een handelaar, die naar mijn mening toch in de zelfde prijs range werkt als wij kopen auto\'s voor 1900,- en had nog meer biedingen in die hoek. Al met al niet het gevoel gekregen dat wij kopen inderdaad nette, eerlijke voorstellen doet. Einde dag kreeg ik alsnog een mailtje van ze met een aangepast bod van 1711,- slordig en niet netjes.
Jammer
StarStar
Kelly op 23-03-2019 om 20:10
Online auto laten taxeren en afspraak gemaakt. Tijdens de vijf dagen voor de afspraak hebben ze mij 7 keer gebeld (miste de oproep telkens), als je terug wil bellen moet je door een ellende lang keuzemenu en krijg je bij de alle keuzes behalve 9 een automatisch antwoord op een vraag die je niet stelde. Online taxatie van 1500, eenmaal daar een bod van 229. Vergelijk de auto met de verkeerde auto online, schreef op dat er iets met de motor mis was terwijl dat niet zo was en wilde dat niet veranderen (was iets met de koppeling).
Taxatie waarde een lokkertje
StarStar
E. Bregt op 20-03-2019 om 11:03
Een bod van €2260,-- t.o.v. een taxatiewaarde van €5350,-- vind ik een belediging en misleiding. In de vestiging in Nijmegen van Wijkopenautos.nl ben ik vriendelijk en netjes geholpen. De scan van de auto duurde meer dan een uur en ik kreeg geen aanbod ter plaatse. Na een klacht op de site over het aanbod werd de taxatiewaarde in het eerste bericht ineens een indicatie. Ik begrijp dat je een auto wilt zien voor een waarde bepaling maar zet dan lager in op de eerste taxatie waarde en geef daarna niet een bod van minder dan de helft!!! maar iets in de buurt van de taxatiewaarde!!!
Geloof het online bod niet!
Star
Wesley op 20-03-2019 om 10:26
Had mijn Seat Altea XL aangeboden via wijkopenautos.nl. Online een bod van bijna €6500 ontvangen. Uiteraard was ik al heel sceptisch en was ik op doorreis en ging ik er vanuit dat ze het online bod niet gingen aanbieden. Daar aangekomen, was het eerste wat de medewerker van Wijkopenautos zei.. Die ziet er nog goed uit. Uiteindelijk foto's gemaakt doorgestuurd en kreeg een bod van €4900. Uiteraard belachelijk en niet mee in zee gegaan. Dag wijkopenautos.nl. Tot nooit meer ziens.
Prima
StarStarStarStarStar
Ben op 25-02-2019 om 12:49
Voor alle azijnzeikers hier.. Ik ben prima geholpen in Zwolle. Prijs viel iets lager uit als wat ik via de mail heb ontvangen.. Logisch .. bedrijf moet er ook aan verdienen en word berekend in perfecte staat Chapeau voor de drie werknemers! Veel gelachen samen! Kom over een paar jaar zeker terug!
Prima service, snelle afhandeling en goede prijs
StarStarStarStar
AL op 23-02-2019 om 11:45
Via mail een hoger bod gekregen en reviews gelezen. Was wel wat huiverig, maar wat kan je gebeuren. Je bent er zelf bij en je kan gewoon nee zeggen 😉 Bod was lager dan mail, maar prima prijs. Goede service , leuke jongens die ons hielpen ( Groningen)
Werkwijze mag sneller maar verder prima!
StarStarStarStar
Mariska op 20-02-2019 om 9:19
Op maandag alles ingevuld op de site waarna ik een niet reeel bod kreeg (te hoog). Diezelfde ochtend ben ik naar locatie Alphen aan de Rijn gegaan voor een taxatie. De taxatie duurde erg lang vond ik. Ik stond echt niet met een half uur weer buiten, het duurde totaal anderhalf uur. Het bod was ietsje minder dan ik op marktplaats zou krijgen, maar dan heb ik er verder geen omkijken naar. Een paar dagen later was het bod bijna 200 euro hoger en zijn we akkoord gegaan. De auto zaterdag daar achter gelaten en vandaag (woensdag) het geld op de rekening ontvangen. Voor ons prima op deze manier. Vond het wel een beetje spannend of het geld echt wel zou worden overgemaakt, maar dat doen ze dus gewoon volgens afspraak. Het geld komt uit Duitsland dus het duurt zeker 2 werkdagen.
Voor de gek gehouden
StarStar
M op 11-02-2019 om 20:11
Wij kwamen met onze auto aan in Breda. We kregen een bod van 175 euro. Hij gaf aan dat er echt geen mogelijkheid was om het bedrag te verhogen. We kregen 5 dagen bedenktijd. We vonden het bedrag te laag waardoor we opzoek zijn gegaan naar een andere koper. Nadat we de auto verkocht hadden aan een ander, kregen we een mail dat ze het bedrag hadden opgehoogd. Aan het einde van die 5 dagen was het bedrag zelfs gestegen naar 500 euro. Wij kunnen de taxatie dus niet serieus nemen en voelen ons in de maling genomen.. Gelukkig hebben we de auto nu kunnen verkopen aan een ander. Jammer genoeg geven ze niet in een keer een realistisch bod.
Bewust misleidend
Star
Patrick Huisman op 08-02-2019 om 13:25
Vanwege gezinsuitbreiding hebben we onze Ford Fiesta vervangen voor een grotere auto. De Honda dealer (vanwege volgende occasion) bood €3000 inruil, maar er zat meer in. De Kia dealer zei namelijk letterlijk: "Wij komen ook rond die prijs uit en zullen hem dan voor rond de €4500 te koop zetten. Binnen een week of twee is ie weer verkocht." Als ik de verkoper mag geloven, is die €1500 prijsmarge zo'n beetje standaard. Ik gun ieder zijn winst, maar het mes snijdt natuurlijk wel aan twee kanten: ik krijg minder voor mijn auto en betaal meer voor de volgende, dan de vorige eigenaar daarvoor heeft gekregen. Zelfs als Wijkopenautos.nl het bod van €3000 evenaarde, zou ik hier iets mee opschieten. Zonder inruil kon ik namelijk €500 extra korting krijgen op mijn volgende auto. Een lang verhaal kort: ze lokken ons met €3750 naar Maastricht, komen letterlijk met NUL gebreken of bezwaren alsnog op een bod lager dan €2500 uit. We hadden zelfs de winterbanden nog opgehaald voor deze schijnvertoning. Mijn les voor de volgende keer: probeer eerst eens je occasion particulier te verkopen. Als ik die €1500 eerlijk verdeel tussen mij en de koper, zijn we beiden beter af. Back on topic zie ik Wijkopenauto.nl nou niet bepaald als verrijking voor de maatschappij. Ze doen immers net alsof die verspilde tijd en brandstof van gefopte particulieren geen waarde heeft. Naar mijn mening zou de overheid dan ook snoeihard tegen dit soort aanbieders van aantoonbaar misleidende offertes moeten optreden. Je kunt vrij simpel bewijs in handen krijgen door er een aantal auto's zonder gebreken aan te bieden en het gemiddelde prijsverschil tussen online offerte en eindbod te berekenen. Als dat een gapend gat blijkt te zijn, mag je toch concluderen dat men onder valse voorwendselen mensen lokt? En als dat niet strijdig is met de wet, zegt dat wellicht meer over de houdbaarheidsdatum van die wet. Een blinde ziet nog, dat dit niet ok is.
ze verkopen auto's met teruggedraaide km stand
Star
Leo Berkhout op 31-01-2019 om 11:12
Een vriend van mij ging zijn auto via hen verkopen. Zelfde verhaal, eerst via de website de echte waarde, en dan eenmaal daar de helft. Opgave van reden zou zijn dat de km stand terug gedraaid zou zijn. Mijn maat had die idd ook via de CAN uitgelezen en bevestigde dat. Dus toch verkocht. Later zag hij zijn auto voor ruim de dubbele prijs bij wijkopenautos op de website staan, juist, met de teruggedraaide tellerstand! Wat een oplichters zijn dit!
Oplichting/Misleiding
Star
Winnie op 30-01-2019 om 20:27
Door een redelijk eerste bod een afspraak gemaakt, even van te voren wel gebeld om even door te geven dat we een aantal opties niet konden vermelden. Geen probleem bij de taxatie zou daar rekening mee worden gehouden en zou het bod daarop worden aangepast. De auto werd grondig bekeken, er is dan ook werkelijk geen krasje of minpint te bedenken waardoor het oorspronkelijke bod naar beneden zou moeten gaan. Wij hadden dan ook een hoger bod verwacht. Je krijg echter 's avonds een mail met een bedrag dat duizenden euro's onder de werkelijke waarde van de auto ligt. (ongeveer 60% van de marktwaarde bij een autobedrijf). Je wordt dus heel erg misleid hier!! Pure oplichting!
Wij slopen auto's.nl
Star
M.Roseboom op 29-01-2019 om 11:16
Op 12-01-2019 met mijn zoon naar dit bedrijf in Amsterdam noord geweest. Ik was als moeder al sceptisch ivm alle reviews maar hij wilde toch kijken wat hij kon krijgen voor zn auto. De inkoper/taxateur stapte in en schakelde zonder de koppeling te gebruiken van zijn 2 naar de 5. Hij reed langzaam weg en bij terugkomst zei hij, de koppeling is kapot ik kan nog maar €500 ipv €2700 bieden. Wij hebben de ANWB gebeld en die zag gelijk dat de schakelkabel stuk was getrokken. De auto is weg gesleept en en gerepareerd, de garage verklaarde dat het opzet is geweest omdat de kabel geen slijtage vertoonde maar een duidelijke breuk liet zien. De kosten van de reparatie bedroegen €400,- . Wij hebben ze aansprakelijk gesteld maar tot nog toe geen reactie, telefonisch word ons medegedeeld dat je alleen een klacht via de mail kan sturen. Inmiddels al 3 mails verstuurd maar het blijft stil. Ze kunnen dit bedrijf beter WijSlopenAuto’s.nl noemen.
Oplichterij
Star
Woudstra op 25-01-2019 om 17:37
Via internet een bedrag ontvangen van 11870 euro. Afspraak gemaakt en naar Leeuwarden gereden. Hier vriendelijk ontvangen en werd mijn auto helemaal getest. Niets op aan te merken en de man welke alles regelde was zeer tevreden. Hij stuurde alles op naar het hoofdkantoor en na 10 minuten kwam de prijs. 8100 euro ???? aangezien ze niets konden vinden kwam dit bod door de kilometerstand. Ga hier niet heen !!!
Idioot lage prijs
Star
Frans op 25-01-2019 om 12:20
Je krijgt eerst een prijs van 28700, de anwb koerslijst zegt 28800 bij verkoop tussen particulieren en veilingwaarde van 25500 De idioten van Wijkopenautos geven na 2 uur wachten (wachten + taxatie + wachten) een bedrag van 22700 Zonde van mijn tijd. Ik raad iedereen af hier naar toe te gaan.
Waardeloos
Star
Martin op 25-01-2019 om 9:39
Op locatie wordt niet eens de helft geboden van online. Als je daar je twijfels over uit, wordt gescholen achter het hoofdkantoor. Waardeloos en zonde van de tijd dus
eerste bod is een Lokkertje niet je tijd waard!
Star
Hoesman op 19-01-2019 om 20:37
Vriendelijk te woord gestaan en er werd van alles gescand en gefotografeerd, vervolgens een testritje waarbij ik naast de inkoper zat, waarbij hij echt behoorlijk hard ging rijden en remmen (even goed testen). Ik had een bod van boven de 5000,- gekregen online, maar ik had van te voren geen hoge verwachtingen. Alles moest eerst verzonden worden naar het hoofdkantoor en dan kwam er een bod terug. maar dat ik uiteindelijk een bod voor minder dan de helft kreeg deed bij mij de deur dicht. Ja maar het bod dat u online kreeg is de marktwaarde van de auto en niet de aankoopprijs. Dan moet je het ook niet een bod noemen, dat is misleidend. Ik heb vriendelijk bedankt en ben vertrokken, zelfs met de inruil bij de dealer kreeg ik nog een betere prijs. Ik kan dit niemand aanraden. Ik heb ook een paar andere sites geprobeerd, maar het zelfde laken en pak. Dit riekt naar oplichterij maar met nuchterheid en verstand kom je gelukkig een heel eind. Geen aanrader dus. Mensen hou je geld in je zak!
Oplichters eerste klas!
Star
LJ op 19-01-2019 om 20:30
Een grote oplichtersbende. Eerst online een mooi bod gekregen, krijg je daar na 40 minuten nog niet eens 1/3. €50,- kwijt aan benzine en tunnelkosten voor 2 auto, allemaal voor niks. Zulke bedrijven zouden ze moeten verbieden.
Zeer slechte ervaring zonde van de tijd
Star
Ton op 18-01-2019 om 16:53
Online bod gekregen van 6995 op hyundai santa Fe. na taxatie 3600,- kom op mannen dit is de helft . Ik zou snappen dat er wat verschil in zit tot 1000,- Ik ben met 2 auto's gekomen met de bedoeling om er een achter te laten. Echt diep triest dit.
Voor niks gegaan
Star
Jack op 18-01-2019 om 8:32
Afspraak gemaakt en dat is keurig bevestigd, zowel per e-mail als telefoon. Aangekomen is er iets fout gegaan en moet ik het hoofdkantoor bellen. Vriendelijke man maar met deze organisatie doe ik geen zaken. Onbetrouwbaar en zonde van mijn tijd.
Lachertje
Star
Cremers op 16-01-2019 om 20:52
Eerst een richtprijs van €1400,- aangeven en vervolgens na 'professionele' taxatie een bedrag van €79,- geven voor de auto. De radio die in de auto zit is nog meer waard!!!
Grappig
Star
Erik op 12-01-2019 om 20:45
Mooi lokbod gehad, de keurmeester was een opgeschoten jochie die mij wist te vertellen dat de auto de verkeerde kleur had, teveel km, en helemaal overgespoten ( tuurlijk joh) heerlijk doorzichtig en zo zie je maar weer : iets wat te mooi lijkt is het meestal ook. Doen we maar niet weer
Online taxatie is lokkertje
Star
Kim op 11-01-2019 om 12:49
Van 6800 euro online naar 4300 euro na taxatie op locatie is belachelijk. Auto is in topconditie dus deze aftrek is pure winst voor hun. Lachend weggelopen. Wat een tijdverspilling.
Nep oplichters
Star
mohamed op 09-01-2019 om 18:31
Via de mail ontvang je een normaal bod en word je verzocht een afspraak te maken. Daar was de conclusie dat de auto precies voldeed aan de opgave. Echter het bod was 2/3 van de email prijs. Echt nep dus trap er niet in. Je eerlijke invoering van gegevens en staat van de wagen is geen enkele garantie voor het geboden bedrag.
Belachelijk bod bij dealer na reëel bod via email
Star
Carolina op 05-01-2019 om 15:33
Via de mail ontvang je een normaal bod en word je verzocht een afspraak te maken. Daar was de conclusie dat de auto precies voldeed aan de opgave. Echter het bod was 2/3 van de email prijs. Echt nep dus trap er niet in. Je eerlijke invoering van gegevens en staat van de wagen is geen enkele garantie voor het geboden bedrag.
Enorme verschelen
Star
K. Satrovic op 05-01-2019 om 8:04
Tikje eerlijkheid zou ook kunnen , deze taxatie online komt in verste verte niet over met bod die men ter plekke krijg .3 keer geweest, alle 3 keren verschil van bijna 200%, bij laatste auto , een Golf was online taxatie €4270, en bod ter plekke €1700 (zelfde merk en type, zelfde km. tussen €2500 en €5500) , en eerste 2 keren ongeveer zelfde verhouding . Uiteindelijk verkochte ik mijn golf voor €3200 op marktplaats .Dus mits je echt wanhopig bent, raad ik deze club af.
Heel blij met locatie Zwolle
StarStarStarStarStar
mgortworst op 02-01-2019 om 14:53
Deze week mijn vrij nieuwe Kia Picanto verkocht. Werd zeer goed telwoord gestaan. Kreeg 150,- meer dan online offerte . Snap dan ook niets van negatieve reactie s. Prima en zeer correct geholpen in Zwolle
Ver onder indicatie
Star
Frans op 29-12-2018 om 18:35
Digitaal indicatie van ruim 7000 euro en dan na taxatie 5500 bieden, terwijl er niets op de auto is aan te merken. Zonde van mijn tijd.
Taxatie goes
Star
Kamil op 28-12-2018 om 12:45
Bmw een jaar ouwd 22 dkm geloopen Nóg 1 jaar bij dealer garantie nieuwe warde 85000 ik heb en super achterlijke bod gekregen van 33,500 zonde voor je tijd
Belachelijk!
Star
Gitty op 27-12-2018 om 18:50
Na een opgave per email te hebben ontvangen had ik een indicatie van de prijs die ik voor mijn auto zou kunnen krijgen. Een indicatie dus. Maar dat het daadwerkelijke bedrag daar nog €1200,- onder zou liggen had ik nooit verwacht. Een verschil van een paar honderd euro wel. Dit is ronnduit BELACHELIJK!!
Zeer slechte ervaring!
Star
E Kusters op 27-12-2018 om 11:33
Online een indicatie gekregen van (op een haar na) 10.000€. Vandaag mijn auto laten taxeren op de vestiging in Utrecht (voor mij 40 minuten rijden). Onvriendelijk personeel en uiteindelijk (na 45 minuten wachten) een taxatie van 4350€.. Zeer onprofessioneel en echt zonde van mijn tijd. Ik zou het dan ook niemand aanraden!
Fascinerend louche bedrijf, ik heb genoten. Daarvoor wel dank.
Star
Justin op 21-12-2018 om 14:40
In alle naïviteit een vestiging in zwolle bezocht, met de gedachte een laag maar acceptabel bod te ontvangen en zonder veel moeite mijn mooie oude golf 4 te verkopen. De ontvangst in een donkere bouwval was orgineel te noemen, en een senseo verder (bierkrat nog even van de tafel af -> gekregen van een tevreden klant) werd er een rondje gereden in de golf. Zeer \'nette auto\', geweldig ding, dat soort teksten. Na overleg met het hoofdkantoor werd een lachwekkend bod van 260 gedaan. Ik twijfelde het maar te accepteren om van het gesleur af te zijn, maar doe het niet als je de mogelijkheid hebt te weigeren. Dezelfde dag nog voor 700 euro verkocht bij een normale dealer. Fascinerend louche bedrijf, ik heb genoten. Leerzame ervaring, daarvoor wel dank.
Te triest voor woorden
Star
John van korlaar op 16-12-2018 om 9:41
Verkoper had een hele grote mond. Had niks op de auto aan te merken en bood toch €750 onder de taxatie. Toen we niet akkoord gingen was die al helemaal niet te genieten
Waardeloos personeel pure oplichters
Star
Maurice op 15-12-2018 om 17:16
Waardeloos Personeel in Apeldoorn proberen je allemaal gebreken aan te smeren aan je auto, bij second opinie bij een vakgarage blijkt dit een lulverhaal te zijn! Gewoonweg oplichters
50% van het internet bod
Star
herald op 14-12-2018 om 14:11
Mijn 5 en ik zijn zwaar beledigd! Ik moet een lease auto gaan rijden en dacht, met veel pijn in mijn hart, misschien moet ik de E39 toch maar gaan verkopen. Ik ging naar de website van Wijkopenauto's.nl en vulde mijn gegevens daarin: ik kreeg een mooi bod (€2700)! dus ik maak een afspraak in #groningen. De jongen was ook zelf #BMW fan, ging er in rijden en vond de auto geweldig! ziet er mooi uit, goed onderhouden en wat rijdt dat geweldig. Daarna kwam het aanbod (€ 1350)... de helft van de website! Hij was oud (2002) en had te veel gelopen (304.000)...pfff dat wisten jullie al. Nu toch maar op marktplaats oid plaatsen... of lekker blijven houden 🙂
Waardeloos!
Star
Henk Mollema op 11-12-2018 om 8:20
Allereerst blijven zeker op keer mailen over je aangeboden auto, al diverse mails gestuurd of dit kan stoppen! Tweede auto aangeboden hoog bod per mail ter plaatse was hij 35% minder waard! Ook onplezierig personeel klopt van die hele club niets naar ons idee.
Oplichters
Star
Bonnie op 06-12-2018 om 0:44
Mijn auto is inmiddels sloop auto. Online boden ze 168 euro, toen ik daar kwam nog maar 45 euro. Elders kreeg ik 100 euro want dat is de prijs wat auto nog waard is voor oud ijzer. Ze gaan daar dus gewoon ruim onder de ijzer prijs zitten! Niet in zee gaan met hen, zonde van je tijd!
Indicatie slaat nergens op
StarStar
Berry op 01-12-2018 om 13:21
3200 euro was de indicatie, 200 a 300 euro het bod (schadeloze goed onderhouden auto). Waanzin besteed je tijd liever aan iets beters.
Geen verstand van!
Star
kees op 30-11-2018 om 23:20
Oplichters!!!
Ik wil het maar netjes houden
Star
Mulder op 23-11-2018 om 20:48
Ik kreeg ter plaatse geen bod op mijn auto in Enschede omdat ze geen reactie kregen van het hoofdkantoor toen ik thuis kwam had ik al een mail toen had ik in de gaten dat de inkoper het mij niet wou vertellen omdat het bod zo laag was dat hij mij dat waarschijnlijkniet durfde te vertellen. Mensen die dit lezen pas op voor dit bedrijf want je wordt goed belazerd .
Lokken je met een goed bod
Star
D op 20-11-2018 om 16:40
Te mooi om waar te zijn is het bod wat je in de eerste instantie krijgt. Maar het werkelijke bod is dramatisch lager. En totaal niet redelijk. Zonde van je tijd om erheen te gaan om te laten taxeren. Las het al steeds in de reviews maar wilde ze toch een eerlijke kans geven. Mensen trap er niet in!
Waardeloze oplichters
Star
Jitske op 20-11-2018 om 11:57
Het daadwerkelijke bod scheelt bijna de helft..na de taxatie geeft onze auto ineens een melding.. De auto heeft onderhoud nodig??? Onzin! De auto is gister nog helemaal nagekeken door een erkende garage. Dus rara hoe komt die melding ineens?? Ik heb er maar 1 woord voor: OPLICHTERS
Wij lichten u op waar u bijstaat
Star
Alain op 19-11-2018 om 15:05
Bod gehad van € 2261.00 via internet. Daadwerkelijk bod op locatie 1-120€. Verdoe je tijd niet aan deZe OPLICHTERS.
Oplichters
Star
J.de Vries op 16-11-2018 om 18:30
Typische ver(in)kooppraatjes en het bod lag €1500,00 !!!! lager dan in de mail. Ze zetten je auto in de tijd dat je moet wachten snel op een site waar handelaren op kunnen bieden,dus ze kopen hem niet zelf !!. Kansloze figuren
2dekans ook verprutst
StarStar
Roland Nooijen op 15-11-2018 om 11:40
2 jaar geleden al eens van een koude kermis thuis gekomen maar iedereen verdient een 2de kans Mijn kenteken van mijn 3 jaar oude in nieuwstaat verkerende Mercedes ingevoerd en kreeg een redelijk aanbod via de mail,afspraak gemaakt en ja hoor....het was de computer die een te hoog bod had gegeven en nog meer van deze onzin, mijn advies is: kijk erg goed uit voor dit soort praktijken!
Veel te laag bod
StarStar
Wendy op 15-11-2018 om 6:01
Zeer goed rijdende auto laten taxeren. Kreeg een redelijk bod in de mail,erheen gegaan,krijg ik een bod van 600€ minder omdat er geen airco in zit. Dat weten ze toch ook als ik hem online aanmeld. Boden een belachelijk lage prijs.
de zoveelste slechte ervaring.
Star
Nico op 12-11-2018 om 9:50
wij zijn de zoveelste op rij met een zeer slechte ervaring met WijKopenAutos. Een betere naam is WijBelazerenU. Mn zus wilde haar Volvo kwijt. Wij belazeren u gaven een goede taxatie op internet van 1640 euro. We konden op zaterdag komen voor de deal. Een paar dagen ervoor werd mn zus gebeld door een \\\"dame\\\" van het hoofdkantoor, met de vraag of het een taxi was geweeest. Rare vraag met die kilometer stand van 160 d met jaartal 2003. Nee, dus. Maar de \\\"dame\\\" bleef zelfs drie keer vragen of ze zeker was dat het geen taxi was geweest. Mn zus gaf aan dat ze het nu erg vervelend begon te vinden. Daarop werd de verbinding terstond door de \\\"dame\\\" verbroken. Erg klantvriendelijk en een blijk hoe WijBelazerenU met hun klanten waarderen. De auto werd bij de taxatie in Amersfoort opeens veel minder waard. Van €. 1640,00 naar €. 450,00. Ja moeilijk verkoopbaar hé, Deze gaan naar een buitenlandse opkoper. Dat wisten ze bij de taxatie op de site natuurlijk nog niet. Opeens was dat die zaterdag pas bekent bij hun. Hier word men in behoorlijk in de maling genomen. Uiteindelijk de auto ingeruild bij de autohandelaar Hilhorst in Soest. Deze gaf een nette inruil prijs van €. 1750 00 op een andere kleinere auto van €. 2150,00. Dus wij zijn de zoveelste op rij die zich flink genaaid voelen door WijBelazerenU.
Vestiging Eindhoven Netjes en transparant
StarStarStarStarStar
Johan op 10-11-2018 om 13:10
Ze leggen precies uit hoe het werkt. Als je geen onrealistisch verwachting hebt over de prijs (i.e. veel lager dan online schattingen) dan is er prima zaken mee te doen.
Alles goed verlopen
StarStarStarStarStar
Nicole pals op 10-11-2018 om 12:51
Wij kunnen dit bedrijf zeer zeker aanraden, geven goede prijs, alles wordt netjes afgehandeld. Wij hebben de auto donderdagmorgen ingeleverd en vrijdagmiddag stond het geld op de rekening! Kortom, zeker doen!!!
Boeven
Star
Bas op 10-11-2018 om 10:13
Nadat mijn auto via de website werd getaxeerd op een waarde van 750 euro een afspraak gemaakt bij een vestiging in groningen van deze boeven. Ter plekke werd er een bespottelijke 160 euro geboden, een prima rijdende de auto uit 2000 zonder mankementen maar weliswaar met gebruikssporen. Omdat hij rood was volgens hen niet verkoopbaar. Dag later de auto op markplaats gezet en voor 750 verkocht. Mensen trap er niet in, wijkopenautos.nl maakt gewoon misbruik van je.
wheeler dealer op zn ergst
Star
jv anoniem op 09-11-2018 om 18:31
ik ken iemand die daar wilde werken,maar bij gesprek met de recruiter;moest je echt tactieken toepassen die niet bij zijn geweten paste.. Jonge snuggere mensen lopen daar niet in,helaas voor de minder bedeelde en oudere bevolking..
Oplichters
Star
Debbie op 08-11-2018 om 8:31
Wij kregen een bod voor onze Polo (2010) van €4000,- 1,5 uur in de auto om hem weg te brengen en daar bleek hij maar €3000,- waard! Reden? Het zou een schade auto zijn! Airbags waren eruit (geweest) en noem maar op. Tevens zou de teller terug gedraaid zijn?!?! Toch de auto daar gelaten, dom! Nog geen 24-uur later staat hij te koop voor €5800,- en wordt hij aangeboden met NAP! Waardeloze oplichtingspraktijk dus.
Trap er niet in !
Star
Filipe bmw 320D op 07-11-2018 om 20:18
Pas op.. bespaar u moeite en tijs, een totaal onrealistisch bod intvangen en dan nog eens proberen te vertellen dat het reel is! Duidlijk bewust van oplichting...
Auto wou opeens niet starten
Star
Stefanie op 07-11-2018 om 16:20
Na de test rit doet hij de motor kap open en opeens start de auto niet en acculader Brande kreeg voor een Renault cabriolet jaar geleden nieuwe motor in nog 150 euro maar ik moest wel want hij starte niet en hoe wil je het bewijzen??? Nooit van me leven meer naar deze oplichters vestiging enschede
Komen afspraken niet na
Star
Miloud op 07-11-2018 om 16:04
Ik was nog geen 10min te laat op de afspraak en men wilde mij niet helpen
Zeer slecht bod bij aankomst
Star
P op 06-11-2018 om 22:13
Bod online was minder dan verwacht maar het proberen waard. Bij aankomst in de trieste hal een vele malen lager, onacceptabel bod ontvangen. Bespaar uzelf de moeite van de rit, dit is een zeer louche onbetrouwbaar bedrijf!! Niet aan beginnen!
Onprofessioneel
Star
wan op 05-11-2018 om 17:03
Zak er niet in!! Zij zijn oplichters. Indicatie 22000 daarna een bod van 500. Als ik alleen maar de 17inch lichtmetalen verkoop dan krijg ik meer.
Erger bestaat niet!!
Star
Rob op 04-11-2018 om 1:03
Indicatieprijs ruim€83000 uiteindelijke bod €39000’.. wat een weggooiers!!! Mensen trap hier niet in!!! Zo fucking ver van een reeël bod dat het lachwekkend te noemen is.. WASTE OF TIME!! Niets kan en mag meer in dit land, maar dit soort malafide bedrijfen hebben gewoon nog bestaansrecht.. ONGELOFELIJK!!! Ik heb overigens gelijk een afspraak gemaakt om ook hun agenda hier en daar wat te vervuilen 😉
met recht oplichters
Star
dirkr op 03-11-2018 om 10:12
Tussen bod via mail en taxatie zit zo veel verschil ( meer dan de helft ) dat ze mij mogen betalen voor de tijd dat ik er mee bezig ben geweest. wat een hufters. oppakken die gasten ( vestiging Leeuwarden )
Belazerd
Star
Hilma Bloemberg op 01-11-2018 om 14:42
Mijn ford ka was getaxeerd op 953 EUR. Tijdens de test bleek dat de auto in prima conditie was, er goed uit zag. Echter, de testmeneer ging nog even naar achter om te overleggen en kwam toen met het verhaal dat er al zo voor Ford Ka's waren en dat ze ze niet kwijt konden. Ze boden dus 350 Eur. Niet mee in zee gaan dus want de prijs die ze je bieden op de site zegt helemaal niets. Voor niets naar Groningen gereden om op deze manier te worden belazerd.
Misleidend
Star
Schaffels op 31-10-2018 om 20:02
Vorm van oplichting, zou verboden mieten worden
Fout bedrijf!
Star
Paul op 31-10-2018 om 14:58
Kreeg een offerte van € 6.198,= voor een Volvo V70. Vrije dag genomen en langs gegaan en evenals vele anderen was het daadwerkelijk bod veel lager, slechts € 3.500,=. Kortom bespaar je de rit om teleurstelling te voorkomen.
Bod via internet slaat nergens op
Star
M. op 31-10-2018 om 11:46
Werd 2750 voor mijn auto geboden, alles eerlijk ingevuld. Daar geweest, bieden ze 300 Euro. Was 1 keer maar nooit meer.
Opgelicht
Star
Jose vd wetering op 30-10-2018 om 16:46
Bod van 1500 wat ter plekke 300 tot 600 werd, zonder toelichting...ze varen wel bij mensen die vlot van hun auto afwillen... ze zouden tot de orde geroepen moeten worden. Ik vind het een item in radar of kassa waard!!
Tuig
Star
Den boer op 25-10-2018 om 20:46
Het bod dat ze doen is altijd ver boven het daadwerkelijke bod. Ga hier nooit mee in zee, tuig is het
Waardeloos
Star
Henri vd belt op 24-10-2018 om 9:19
Als je eerst je kenteken invult komen ze met 3000 en als je daar dan bent bieden ze nog geen 1000
Belefiging
Star
Astrid op 24-10-2018 om 9:18
Op het internet na het eerlijk invullen van de gegevens een bod van €1800,00 gekregen en ter plaatse een bod van €930,00. Het argument was "hij heeft geen airco". Er was nooit naar gevraagd en een Fiat Panda van 12 jaar heeft meestal geen airco. Bah wat een teleurstelling
Wat is dit voor een partij????
Star
Tyron op 19-10-2018 om 16:11
Taxatie laten doen en was erg laag dus niet op gereageerd maar na een paar weken dat ik me auto nog niet had verkocht op marktplaats heb ik toch een afspraak gemaakt bij wij kopen auto’s .nl ik heb nog een belangrijke afspraak afgezegd omdat ik dan me auto kon weg brengen want ik wou hem snel kwijt. Kom ik daar aan die man loopt mee naar buiten hij vraagt waarom ik hem weg doe en wat ik er voor wil hebben ik zeg dat bod van jullie vind ik al heel laag dus dat is uiterst wou die nog veel minder er voor geven daar voor dat bod wat hun er voor wouden geven zonder maar naar die auto te hebben gekeken dus kort om alles voor niks de Reis erheen en me afspraak afgezegd. Dit kan toch niet zomaar. Jammer dat ik niet research heb gedaan want zie alleen maar slechte ervaringen
oplichters met hoofdletters
Star
s.strijker op 19-10-2018 om 11:23
Vanmorgen bij deze oplichters geweest, nadat ik online een bod had gehad van 1636 euro, ik wist dat dit een lokkertje was. Maar na taxatie daar bleef er van die 1636 euro nog maar 390 euro over. Zulke bedrijven moesten ze verbieden dit gaat over de rug van sommige mensen die in geldnood zitten en dus dit hondebod wel moeten accepteren.
Zeer slecht bedrijf
Star
Willenborg op 18-10-2018 om 18:32
Eerst lokken met een mooi bod en als je er bent is het nog minder dan de helft waard zonde om hier tijd aan te besteden waardeloos
Indicatiewaarde komt niet in de buurt van taxatiewaarde op de vestiging
Star
Claudia op 18-10-2018 om 17:47
Na een bod per mail van 8400,- werd er in de vestiging nog maar 6400,- geboden. Redenen worden nauwelijks gegeven, behalve dat dit gewoon de marktwaarde van de auto is. Op de site moet men specifieker naar zaken vragen, zoals bijvoorbeeld de kilometerstand. Wanneer je in de praktijk niet in de buurt komt van je bod per mail, doe je gewoon slechte zaken en gaan de meeste klanten met een teleurgesteld/boos gevoel weg. Erg slechte reclame voor het bedrijf lijkt me, ik zie dan helaas ook geen lange toekomst voor dit bedrijf.
Oplichters eerste klas
Star
Bob op 17-10-2018 om 14:10
Onze oude BMW zou zogenaamd 1300 euro opleveren. Eenmaal aangekomen wordt je verteld dat ze de auto gaan aabieden op een soort mini-veiling, die ca 10 minuten duurt en door collega autohandelaren wordt bekeken. Na 10 minuten kwam het eindbedrag eruit. 65 euro... Dat is geen tikfout... Van 1300 naar 65 euro... Ik ga nooit meer met zo'n partij in zee en zou iedereen afraden met ze in contact te komen.
Wel gedaan, maar ik kon niet anders meer
Star
Hugo op 15-10-2018 om 18:40
De mail schreef: ruim E1900. In werkelijkheid: net boven de E800. Een lift naar huis zat er ook niet in, dus met de dure taxi. Ik heb ook verschillende malen gebeld en vertrouwd op wat ze telefonisch en op hun website roepen. De auto was gewoon zoals je mag verwachten van een auto van deze leeftijd, het interieur zelf wat boven gemiddeld, het exterieur gemiddeld. Ik had wel verwacht dat ze 100 of 200 onder de eerste taxatie zouden gaan zitten, maar dat ze naar minder dan helft zouden gaan... Wat een oplichters en doordat ik even niet anders meer kon ben ik erop in moeten gaan, ze hadden me de tang. Walgelijke partij, altijd met een grote boog omheen lopen!
Oplichting
Star
Aisha op 12-10-2018 om 19:22
Ik deel inmiddels helaas de slechte ervaringen die je overal leest. Vandaag geweest, middag vrij genomen, bod is nog geen fractie van wat je via de mail vooraf geboden krijgt. Omdat ik alle slechte ervaringen al gelezen had, zelfs nog gevraagd via de telefoon of ik kon verwachten dat het inderdaad veel lager uit zou komen. Nee hoor, meestal niet werd me verteld. Dit zei ik vandaag tegen de taxateur na het belachelijk lage bod, zijn antwoord: ja dat zegt de telefoniste, die zit gewoon ergens in een Call center... En hij was ook al niet verantwoordelijk voor het bod dat ik via de mail had ontvangen. Dat bod heeft hij inderdaad niet persoonlijk uitgebracht, maar dat het om hetzelfde bedrijf gaat wordt voor het gemak vergeten. Uiteindelijk gaf hij toe dat het eerste bod “ook een stukje marketing” is. Echt slecht, zonde van je tijd, doe het niet. (Dit las ik ook vooraf in de reviews van anderen, maar ik kon me niet voorstellen dat het echt zo slecht was.. Wel dus! Niet doen! Ik schrijf nooit reviews, maar dit is gewoon oplichting, zo ga je niet met mensen om.)
Oplichting
Star
Aisha op 12-10-2018 om 19:21
Ik deel inmiddels helaas de slechte ervaringen die je overal leest. Vandaag geweest, middag vrij genomen, bod is nog geen fractie van wat je via de mail vooraf geboden krijgt. Omdat ik alle slechte ervaringen al gelezen had, zelfs nog gevraagd via de telefoon of ik kon verwachten dat het inderdaad veel lager uit zou komen. Nee hoor, meestal niet werd me verteld. Dit zei ik vandaag tegen de taxateur na het belachelijk lage bod, zijn antwoord: ja dat zegt de telefoniste, die zit gewoon ergens in een Call center... En hij was ook al niet verantwoordelijk voor het bod dat ik via de mail had ontvangen. Dat bod heeft hij inderdaad niet persoonlijk uitgebracht, maar dat het om hetzelfde bedrijf gaat wordt voor het gemak vergeten. Uiteindelijk gaf hij toe dat het eerste bod “ook een stukje marketing” is. Echt slecht, zonde van je tijd, doe het niet. (Dit las ik ook vooraf in de reviews van anderen, maar ik kon me niet voorstellen dat het echt zo slecht was.. Wel dus! Niet doen! Ik schrijf nooit reviews, maar dit is gewoon oplichting, zo ga je niet met mensen om.)
Oplichters
Star
Tg op 12-10-2018 om 14:23
Oplichters eerste klas op internet bod 3200 gekregen kom je daar na 1.5 uur bieden ze 500 nooit mee in zee gaan
Jongeren coach
Star
L Bos op 10-10-2018 om 10:46
Het is pure oplichterij
Boevenbende
Star
Sterkenburg op 09-10-2018 om 15:48
Eerst taxatie laten doen online van mijn auto, km stand doorgeven etc. en boden ze mij 1300,- voor de auto. Hierna een afspraak gemaakt om langs te komen, laten ze me een uur zitten en komen ze met een slecht verhaal dat het wel veel km zijn op de teller(350000) staan terwijl dat was doorgegeven, bieden ze mij 104,- voor de auto, belachelijke bende!
Oplichters
Star
joost op 09-10-2018 om 6:49
Eerste taxatie 1.220 Euro , bod 365 Euro. Reinste oplichterij. Eerste dealer om de hoek 800 Euro. Ongelooflijk dat dit nog mag blijven bestaan in Nederland.
Wachten
Star
Wouter op 08-10-2018 om 10:15
Der word reclame gemaakt met direct geld maar kan dagen duren voor dat je het op je rekening heb staan
Oplichting
Star
Alie op 06-10-2018 om 18:34
Wij hebben online een taxatie waarde gekregen van 1845 euro. Komt mijn man bij de vestiging in Leeuwarden bieden ze in eens 520 euro dus de reinste oplichting ik zou hier nooit naar toe gaan wij hebben gewoon tijd verspilt door hier heen te gaan
Online aanbod als lokkertje
Star
Totic op 04-10-2018 om 13:06
Ondanks de negatieve reviews toch laten taxeren. Ze presteren het om hun online aanbod met 41% te verlagen, ondanks de keurige staat van de auto. Dit blijkt ook uit de upgeloade foto\'s en beschrijving bij het online verstrekte aanbod. Het online aanbod is inderdaad een lokkertje.
Zonde van de tijd
Star
Jacco Bolt op 03-10-2018 om 7:55
Via mail een waardebepaling gehad. Auto was van onlangs overleden schoonvader geweest. Zes jaar oud 34000 km. en dealeronderhouden(Suzuki). We hadden een afspraak om 10:30 maar werden 45 minuten later pas geholpen. Voorgaande klanten zijn boos weggegaan ivm absurd bod. Ook wij kregen een ridicuul bod. Bijna €3000,- lager dan aanbieding in mail terwijl auto er, ook volgens koper wijkopenautos.nl, er onberispelijk uitzag! Zonde van de tijd. Halve dag verspeeld. Hebben auto toen bij dealer aangeboden.
WAARDELOOS
Star
Joop Vos op 02-10-2018 om 12:17
Goed bod via de site maar dan....Grondige inspectie niets om aan te merken behalve dat hij 3-deurs is (was dat ook bij online taxatie). dealeronderhouden met nog 1 jaar KIAgarantie dus geen risico voor wij kopen etc. Bod was € 1250 Euro lager dan het lokkertje via internet.Dit riekt naar oplichting cq misleiding. Daarna naar de dealer gegaan en die bood gelijk een bedrag dat in de buurt lag van het eerste bod. Nieuwe slogan: Wijverkopenlucht.nl
Waardeloos bedrijf
Star
Selina op 01-10-2018 om 19:36
Keurig geholpen door degene die onze auto ging beoordelen maar wat een belachelijke prijs die wij kregen van het hoofdkantoor van achter hun computer. Het zijn gewoon oplichters!! Je eerst lekker maken met een prijs via internet en dan daar komen en dan 3000 euro minder bieden op een auto die schade vrij is zowel van binnen als van buiten
Afleggers
Star
Emanuel op 01-10-2018 om 11:06
De taxateur bood 20 euro voor mijn rijdende Ford Ka met 8 maanden geldige apk. De motor van de auto was wat verouderd en wat lakschade, maar zelfs bij de autosloperij gaven ze er 130 euro voor!! Zogenaamd viel er ook niet te onderhandelen over de prijs omdat 'wijkopenautos' nog administratiekosten en transportkosten (naar autosloperijen) moet betalen. Lekkere hoogste prijsgarantie voor auto's in elke staat, maar niet heus.
Oplichters
Star
Ahmet op 26-09-2018 om 10:13
Mensen ga hier absoluut niet heen dit is gewoon oplichting. Mijn auto werd online getaxeerd op 8400 euro en bij de definitieve taxatie wilden ze er 6250 euro voor geven. Ik zei meen je dat nou echt en ik kreeg te horen dat het de huidig marktwaarde van mijn auto is man man wat een oplichters. Mensen ga daar echt niet heen heb gewoon geduld met verkoop van je auto
Arrogante medewerker
Star
D op 22-09-2018 om 14:47
De medewerker was erg arrogant. Hij zei kom maar mee anders geloof je mij toch niet. Gaf geen hand bij afscheid en zei geen gedag. Erg asociaal en arrogante man.
Oplichters
Star
N.W. op 20-09-2018 om 19:22
Corsa 2011 indicatiewaarde 3685,- Geen slechte punten gevonden bij taxatie. Bod 1075,- tot 1575,-. De exportwaarde is al 3000,- Totaal geen toelichting waarom er minder dan 50% van de indicatiewaarde wordt geboden.
Geen serieus bedrijf
Star
Hans op 20-09-2018 om 10:49
Er staan heel wat negatieve recensies vermeld en ik wilde zelf weleens ervaren hoe de zaken daar in zijn werk gaan.... Kreeg een taxatie van mijn auto Per e-mail van ruim 2200 euro zonder dat ze deze hadden gezien. Dat is op zich al onzinnig. Een lokkertje om de klant warm te maken. Ik had zeker verwacht dat dit een stuk lager zou worden, maar wanneer er ter plaatse een bod uitrolt van 150 euro(!) wegens een aantal roestplekjes, dan kun je dit bedrijf niet serieus nemen, een lachertje. Minder dan een tiende van de initiële taxatiewaarde! Ga er niet heen mensen want het is zonde van de tijd en moeite!
Grootste oplichting van dit moment.
Star
Werner beek op 19-09-2018 om 14:27
Meerdere ervaringen met deze oplichters. Op de website krijg je een zeer aantrekkelijk bod, en bij de garage aangekomen bieden ze met droge ogen 10% van dat bedrag. Auto's worden expres slechter gemaakt. Met de gebruikelijke smeriger truukje. Olie over je motorblok gooien zeggen dat hij lekt. Gaten in je uitlaat maken. Dat soort grappen. Nooit maar dan ook nooit nooit je auto hierheen brengen. Schande dat deze oplichting door de reclame code commissie is gekomen.
Te hoog ondeskundig online bod
StarStar
Ronald op 18-09-2018 om 17:52
Waardeloos dat het uiteindelijke bod 2500 euro lager ligt dan het online bod terwijl de auto voor zijn leeftijd in uitmuntende staat is. Ze weten wat voor type auto er langs komt en dat deze moeilijker te verkopen is door gewicht en type motor. Als ik dit had geweten had ik de auto niet leeg hoeven halen en de winterbanden van stal hoeven halen, laat staan naar de vestiging hoeven rijden waar een man rond liep die er duidelijk een beetje klaar mee was.
Oplichters
Star
Monique op 18-09-2018 om 15:47
Als je het kenteken van de auto en de km stand invoert kom je op een leuk bedrag uit. Dat is de auto ook waard en zeker door de lage km stand en de uitstekende staat van het voertuig. In dit geval een bedrag van bijna 1100 euro. Als je vervolgens de auto brengt naar één van de vestigingen wordt hij aan alle kanten afgekraakt en willen ze er nog 100 euro voor geven. Ook het personeel is niet bepaald klantvriendelijk en dat is nog zacht uitgedrukt. De klantenservice is zo ingericht dat je nooit iemand aan de telefoon krijgt, je moet je door diverse computers menu's worstelen. Nee, dit was eens maar nooit meer en ik zal dit bedrijf zeker niet aanraden, eerder mensen weerhouden om er mee in zee te gaan.
Nooit doen
Star
Sterre op 17-09-2018 om 19:14
Bekijk het hier. https://www.zdf.de/verbraucher/wiso/wirkaufendeinauto-im-check-100.html
Dit is de definitie van SLECHT!!!
Star
Cees op 16-09-2018 om 13:16
Drama, weet niet eens hoe de motorklep opengaat van een mini, denkt dat het een driecilinder is????????????totaal incompetent
Val in herhaling:niet doen
StarStar
Raymond op 15-09-2018 om 8:13
Taxatie bod via kenteken: 9700. Langs geweest, auto is dealer onderhouden, is niks mis mee, ziet er nog goed uit: 7800 tot 8300. Daarna bij mijn dealer langs gegaan: 10000.
Zoals de meeste beoordelingen, hoog bod via mail wat ze niet waarmaken
StarStar
Bili op 14-09-2018 om 20:11
Bod via mail gekregen, afspraak gemaakt, tijd vrijgemaakt en de reis erheen. Krijg je daar te horen dat het uiteindelijke bod stuk lager zal uitvallen omdat de auto is ingevoerd. Je moet bij aanmelden je kenteken ingeven, hieruit was duidelijk dat het om een ingevoerde auto gaat. Het bod viel 2500 euro lager uit. Verdoe je tijd niet met deze mensen. Het bod wat zij gaven na een zogenaamde taxatie was net zo hoog als andere opkopers die een gegarandeerd bod afgeven via telefoon. Had ik maar eerder de recensies gelezen, had mij een hoop tijd bespaard.
Grappemakers
Star
Arnoud op 14-09-2018 om 13:59
Ze bieden een prijs via de mail...vervolgens gaat er na " inspectie" 50-75 % vanaf....hahahaha. Dan toch maar op marktplaats.
Reken niet op
Star
Jan op 13-09-2018 om 7:31
Reken niet op het geboden bedrag, ook niet in de duurt hiervan. Mijn auto 3965euro, na taxatie 2345euro na mailtje over het grote verschil 2565euro. Bij collega ik wil van mijn auto af. Bod 4000 euro net auto weggebracht 4000euro op rekening!!!!
Beloven veel meer dan dat ze uiteindelijk geven. Een verschil van 40%l lager. Jammer van de tijd en
Star
Ineke op 12-09-2018 om 22:21
Niet mee in zee gaan. Bij het eerste contact lijkt het mooi! Per mail kregen wij een bod die 40% lager lag dan bij het eerste contact. Verspilde ernergie!
Kansloos, bespaar je de tijd en de moeite
Star
jeroen op 11-09-2018 om 16:53
Online bod ontvangen voor mijn Citroen van 4 jaar oud, met een aanschafwaarde van 43000 euro. Vervolgens ontvang je dagelijks mails met de vraag om langs te komen voor een taxatie en dan zou er ook rekening gehouden worden met opties, etc. Werkelijk bod zelfs lager dan het online bod. Het online bod is een lokkertje. De taxateur is iemand die zelf niets mag beslissen. De echte inkoper zit ergens in het land achter een pc. Dit bezoek aan wijkopenautos.nl was zonde van de tijd. Bespaar u de moeite.
Verschil online Taxatie ongefundeerd hoog
Star
Mattijs op 11-09-2018 om 12:05
Taxatie Den Bosch was een drama, geen goede uitleg waarom er een verschil van 1750 tussen online taxatie en taxatie op locatie zat. De toelichting: het wordt allemaal op het hoofdkantoor bepaald, taxateur heeft er geen enkele invloed op. Dit type auto's is niet gewild was een argument, alsof je dat niet online al invult. Online taxatie is duidelijk een lokkertje, gelukkig was het voor mij maar 15 minuten rijden en ben ik alleen de tijd kwijt. Ga gewoon naar anwb.nl vraag een taxatie op en rij daarmee naar je lokale dealer.
stelletje oplichters
Star
Benito op 09-09-2018 om 13:49
had een afspraak gemaakt voor een bezichtiging van mn auto en had een mail met t bod meegenomen (€6348,00) en ze wilden er op t eind van t gesprek €2000,00 cach voor geven!!!
Schandalig
Star
R op 09-09-2018 om 7:24
Dat ze mijn auto voor weinig willen hebben snap ik. Het schandalige vind ik dat ze me lokken met een hoge prijs en vervolgens nog geen 1/3 hier van bieden. Zo laten ze mij tijd investeren in een nutteloze bezigheid ( voor mij maar ook voor henzelf). Dit snap ik niet (voor hen zelf) en voor voor mijzelf vind ik het ronduit schandalig. Bied dan een prijs in de richting van wat je wilt gaan bieden. Dan komt 95 % van de klanten niet eens meer langs. Ronduit schandalig dit !
Bedrieglijke prijsindicatie voor oudere autos
StarStar
Daniel op 08-09-2018 om 22:00
Een prijs van 60 euro gekregen voor een auto met een online taxatie waarde van 1050 euro. Een prijs verschil kan er zijn. Maar dat ze 6 procent van het bedrag bieden ging er niet echt in bij mij. Ik bracht de auto even later door naar een dealer. Kreeg daar een heel stuk meer voor dan bij dit bedrijf.
Stelletje oplichters
Star
Stuut op 08-09-2018 om 12:20
Via website boden ze €680,00. Na taxatie nog maar €30,00 Echt een stelletje oplichters. Laten ze je een eind rijden voor dit k...bedrag.
Tijdverspilling
Star
Ron B op 08-09-2018 om 11:12
De service in de vestiging was prima. Echter: via internet wordt mijn auto getaxeerd op 3.300 euro. Ik vond deze waarde redelijk hoog en verwachte dit niet te krijgen maar..... na taxatie kreeg ik een bod van 874 euro (terwijl er aan de auto nauwelijks wat mankeerde). Dit terwijl ik van de dealer waar ik een andere (private lease) auto besteld heb 2.500 kreeg (en ik dit te laag vond). Ik heb hier tijd in gestopt en dat is absoluut zonde van de tijd gebleken. Dat is nog wat het meeste frustreert. Ze lokken met een hoge indicatieprijs (met een verhaal erbij dat het meer kan worden als de auto extra's heeft) en geven vervolgens een schijntje ten opzichte van de indicatieprijs. Je moet wel heel desperaat zijn als je met hen in zee gaat.
wil ik nooit meer iets mee te maken hebben
Star
Gerard Bleijenbergh op 07-09-2018 om 16:58
Ik werd binnen gelokt op een bod van € 9220,- en de keurmeester gaf aan dat het een smetteloze auto was, zonder schade of gebreken. Tot mijn stomme verbazing kreeg ik een paar dagen later een bod van € 5840,-. Daarna heb ik de auto aangeboden aan Vendi en kreeg daar een reéel bod van € 7500,- en heb de deal gesloten.
Valse voorlichting
Star
L. van der Molen op 07-09-2018 om 13:32
Op basis van een goede omschrijving wer een bod uitgebracht van 3.286 euro. Na het aanbieden van de auto was dit nog geen 1.400 euro en dat terwijl er een maande geleden aantoonbaar voor bijna 1.400 euro onderhoud was gepleegd. Schandelijk, ik heb er (als ervaren automatisch) geen ander woord voor.
Nooit meer!
Star
John op 03-09-2018 om 15:27
Online €1950, Uiteindelijk bot €650. Auto was goed geen schade!
Nooit meer!
Star
John op 03-09-2018 om 15:27
Online €1950, Uiteindelijk bot €650. Auto was goed geen schade!
Lachwekend
Star
Eddy op 02-09-2018 om 13:36
Ik kan er komt over zijn. Nooit maar dan ook echt nooit naar toe gaan.zonde van tijd,je bent de speelbal in een voor opgezet toneelstuk.lachwekend
Eerlijk is eerlijk
StarStarStar
Arjan op 31-08-2018 om 20:06
Hier vlak voor heb ik iets over cowboys gezegd. Ik verkoop toch mijn auto aan wijkopenautos.nl Dus wel zo netjes om dat uit te leggen. Ten eerste hebben ze een tweede, beter bod gedaan. Nog niet super hoog, maar lijkend op wat op marktplaats wordt geboden. Ten tweede lijkt marktplaats leuk, maar zit dat vol met autohandelaren die bijna blind bieden op elke auto die voorbij komt. En vervolgens reageren ze niet als ik contact zoek. Dus heb ik niets aan die biedingen. En omdat ik geen zin heb om langer te wachten (nu ruim 1,5 week aan het verkopen), kan wijkopenautos.nl mijn auto tegen een redelijke prijs kopen zonder verder gedoe en zonder wachttijd verder. Dat is me ook wat waard!
Inruilwaarde
Star
Bektas op 29-08-2018 om 15:03
Kreeg bericht met inruilwaarde ga ik eenaartoe bieden ze eenderde eevan, terwijl ik alle gebreken al had aangegeven. Pas op met km stand kan tot 150 duizend aangeven alles erboven gaan ze er misbruik van maken. Biet erheen gaan stelletje oplichters
cowboys
Star
Arjan op 27-08-2018 om 17:58
Zoals vele anderen hier ook zeggen: - je wordt gelokt met mooie indicatie - je wordt elke dag gemaild of je komt - bij taxatie kraken ze je auto helemaal af - het bedrag dat ze noemen zit ver onder de afgegeven indicatie. Als je zelf verstand van auto's hebt, door hun praatjes heen kan prikken en van hard spel houdt, ga gerust je gang. Zoek anders serieuze kopers op een andere manier!
Belachelijk
Star
Steffie op 20-08-2018 om 8:19
Had mn Peugeot 206cc cabrio te koop staan. Hij werd getaxeerd op 1779 euro. Mooie taxatie dacht ik. De auto ziet er nog keurig uit en heeft zn onderhoud altijd gehad. Tijdens het ritje met 1 van de medewerkers kreeg ik alleen maar negatieve punten om me hoofd heen gegooid en toen had ik al het idee dat ik het bedrag van de taxatie wel kon vergeten. Eenmaal terug kreeg ik een bod van 285 euro. BELACHELIJK! Dag later mijn auto zelf verkocht voor 1800 euro. Terwijl deze mensen beweerden dat ik nergens meer geld voor mijn auto zou krijgen. Mijn advies: wegblijven. Ze lokken je met een mooie taxatie en proberen je vervolgens op te lichten waar je bij staat.
ER ZIT GEEN AIRCO IN!!!!!!
Star
H.J. de Ruiter op 15-08-2018 om 20:44
Bod via internet gehad 502 euro. 40% van de waarde. Internettaxatie ingevuld GEEN AIRCO!! Auto verkeerde krasvrij in nieuwstaat. Na taxatie 182,- euro. Reden: Er zit geen airco in!! Ik geef aan dat ik dat netjes heb ingevuld, dat de airco ontbreekt. Ook geef ik aan dat deze auto.s bijna allemaal standaard geen airco hebben. De botte onvriendelijke jongenman met de niet te vergeten botte zware STEM die je uit duizenden herkend ontweek mijn vraag. Ook zijn collega zei sorry wij zijn maar werknemers. NU LEES IK HIERONDER GEEN AIRCO!!!!! Van 11 augustus. Dit zijn de reinste stropdasoplichters die je maar kan treffen.
Misleidende taxatie
Star
Theo op 11-08-2018 om 14:14
On-line taxatie laten uitvoeren voor mijn auto. €1150 - een redelijke taxatie, er vanuit gaande dat zij er natuurlijk ook nog iets aan moeten verdienen. Afspraak gemaakt in Alkmaar. Man was vriendelijk genoeg. Kopje koffie. Rondje gereden, foto's gemaakt, gegevens ingevoerd. Wachten op het bod vanuit het hoofdkantoor (vermoed ik). Ik ging er vanuit, dat ze iets lager dan de on-line taxatie uit zouden komen. Bod: €223. Zo'n 20% van het on-line taxatiebedrag. Argumentatie: er zit geen airco in... Dat was echter al bekend voor de initiële taxatie, dus dat is een standaard onzinargument. Het komt er gewoon op neer, dat ze met een hoge on-line taxatie mensen lokken, dan komen met een bod dat véél lager ligt, er vanuit gaande dat een aantal mensen er op in zal gaan. Op die auto's maken ze dan flink winst. Dat veel mensen, zoals ik, met een nare nasmaak vertrekken, zal ze natuurlijk een zorg zijn. Ik raad niemand aan met deze tent in zee te gaan. En als je een heel oude auto hebt: veel sloperijen garanderen een minimumbedrag van €125 of €150, ongeacht de staat van de auto.
Verknoei je tijd niet mensen
Star
Michel op 09-08-2018 om 14:22
Kort gezegd, je krijgt gewoon de actuele handelswaarde of minder voor je auto. Taxatiewaarde was bij mij 3500euro via de site. Dit is eigenlijk gewoon een lokkertje. Uiteindelijk kreeg ik een bod van 1300euro. Jammer van mijn tijd.
Zeer slecht bod
Star
Maria op 08-08-2018 om 13:06
Degene die ons hielp kwam niet klantvriendelijk over en het bod wat voor onze auto gegeven werd kwam absoluut niet in de buurt van ieders verwachting, daarom snel teleurgesteld en onverichte zaken naar huis gegaan. Om deze reden raden wij het ten zeerste af om hier uw tijd te verdoen!
Weggeven
StarStar
Ton op 03-08-2018 om 13:50
Vanmorgen om 11.30 uur volgens afspraak waren we aanwezig. Om kwart voor twaalf werden we te woord gestaan. Het was druk zei de medewerker. Onze Yaris Verso bj 2000 werd beoordeeld en proefgereden. Het bod wat ze via hun site deden, €843, werd na keuring €390! Dat kwam vooral omdat de auto geen airco heeft. "iedereen wil toch een airco?" De auto heeft nota bene een nieuwe apk en twee nieuwe voorbanden (apk tot 18-08-2019). En er zit een setje winterbanden op stalen velgen bij. Weggeven doen we niet. Dus met een vervelende ervaring rijker togen we teleurgesteld weer naar huis.
marktprijs
StarStarStar
Jordy op 31-07-2018 om 12:30
beste klagers over prijsverschillen, als je op de site van wijkopenautos.nl je kenteken intikt krijg je een marktprijsindicatie. hiervan kun je twee dingen opmaken ten eerste het is een indicatie, werkelijk kan de prijs dan anders uitvallen door interieur en dergelijke die niet op kenteken staan. daarnaast is het de marktprijs dus de prijs die de site kan krijgen voor de auto, als zij de auto kopen willen ze winst maken (héhé het is een commercieel bedrijf) dus valt jouw prijs lager uit
Mijn ervaring
Star
Sylvia op 31-07-2018 om 9:14
Afgelopen maandag hadden wij een afspraak om 15.30 uur, op de afgesproken tijd waren wij ter plaatse, er was niemand aanwezig en op het nummer in de mail werd niet gereageerd. 's avonds kregen wij een mail waarin een nieuwe afspraak kon worden gepland dit gedaan. Net geweest het bod wat nu werd gedaan was 23% lager dan het bod volgens de website van wijkopenautos.nl, als argument werd o.a. aangehaald dat onze 4 jarige Skoda Citigo niet op nieuwe banden stond. Wij zijn niet ingegaan op het geboden bod.
Iets te laag bod
StarStarStarStar
Ps op 29-07-2018 om 7:14
Snap dat overdreven reageren van anderen hier niet, als ze een bod krijgen wat te laag is. Bij mij ook iets lager dan verwacht (zo’n 1100 euro), maar prima toch? Dan weet je waar je aan toe bent. Je moet niet al je hoop op dit bod gooien, maar het als een soort “bodemprijs” zien. Bij veel reacties hier nemen mensen het veel te persoonlijk lijkt wel. Kom oo mensen, het is gewoon een zakelijk voorstel. Ben verder prima, vriendelijk en vakkundig geholpen.
Rot reclame!!!
Star
Jc op 23-07-2018 om 20:21
Wat een ontzettende irritante reclame hebben jullie!!! Bij 1 vd personen zie je gewoon zijn onderbroek!¡ Welke dummies hebben jullie voor deze reclame uitgezocht.. Ik kotst van jullie reclame!!!!
aardige gozert!
Star
Rob op 18-07-2018 om 12:42
van 1300 voor onze fiat punto naar ergens tussen de 90 en 390 euro! wat scheelt het! wat we eigenlijk al wisten kwam uit, de verkoper met de tablet zei het al, een pond peren vang je er altijd voor! had dat eerder gezegd, scheelde een ritje Alkmaar. het draaide om een peperdure airco vulling! die honderden euro,s zou kosten maar uteindelijk voor 79 euro bij quickfit gevuld wordt. met garantie!
Schandalig bod en zeer klantonvriendelijk
Star
Martijn op 15-07-2018 om 11:17
Schandalig bod ontvangen van 50 euro! Ik wilde een Mitsubishi verkopen die enkel een paar 'reparaties' nodig had op APK punten, waarvoor ik via de mail een goed bod van ze had ontvangen. Na telefonisch te hebben aangegeven dat er wel een aantal apk reparaties aan moest gebeuren, werd aangegeven dat dit geen enkel probleem is. Helemaal naar Amersfoort gereden en mijn tijd verspild voor een schandalig bod van 50 euro. Dan ook nog na een half uur wachten voor test ritjes en inspectie, terwijl het bod was gebasseerd op informatie die al bekend was! Overigens, de persoon die gelijk met mij een afspraak had, kreeg ook een uiteindelijk bod van maar 400 euro tov een initeel bod van 1500! Nooit meer
Werkelijke waarde: de helft
Star
Jeroen Landzaad op 14-07-2018 om 14:34
Via kenteken op hun site een bod van ruim €19.000. Na taxatie zelfde dag op vestiging was de werkelijke prijs €10.000
Niet eerlijk met prijs
StarStar
Jean op 11-07-2018 om 11:34
Na prijs gekregen te hebben van 3500euro,naar daar geweest voor controle,na controle (auto was volledig in orde),geven ze u een prijs van 2400 euro,dag daarna op autoscoot gezet en op een dag verkocht voor 3500 euro.
Niet eerlijk met prijs
StarStar
Jean op 11-07-2018 om 11:30
Na prijs gekregen te hebben van 3500euro,naar daar geweest voor controle,na controle (auto was volledig in orde),geven ze u een prijs van 2400 euro,dag daarna op autoscoot gezet en op een dag verkocht voor 3500 euro.
Misleiding
Star
Dilo op 06-07-2018 om 10:16
Ik heb pas online mn auto laten taxeren. Op kenteken kreeg ik een taxatiewaarde van 1537 euro bij wijkopenautos.nl Wij met 30 graden naar Breda gereden en na 1 uur wachten nog geen taxatie bod. Na anderhalf uur wachten kregen we per mail het bod toegezonden. De prijs die ik zou krijgen bij wijkopenautos.nl bleek echter 152 euro !! Dit is verre van acceptabel en een belachelijk bod. Mij zien ze nooit meer !!
Pure misleiding
Star
Jan op 30-06-2018 om 12:10
Ik kreeg van WIJKOPENAUTOS een prijsindicatie van niets iets meer dan 9200 euro voor mijn zeer coulante en zeer goed in de markt liggende auto. Dus ik naar wijkopenautos. Daar gaven ze mij ineens minder dan 5000 euro. Pure misleiding en ik heb aangegeven dat dit niets anders is dan misleiding. NOOIT in trappen!
Lokkertje
Star
L.huisman op 27-06-2018 om 14:56
Via interrnet een bod van afgerond 9700. Hoog maar wist dat dit realistisch was. Afspraak gemaakt . Taxatie 6450 !!!. Wegwezen daar. Eigen dealer kocht de auto nog dezelfde middag voor 8750. Verschil even 2300 of te wel bijna 25%. Nooit doen dus. Complete afknapper.
Gieren is een goede omschrijving
Star
Gerard Verbruggen op 27-06-2018 om 7:37
Net als de meeste mensen: Veel te hoge prijs in de email (wat ik zelf ook nog wel snap als ik die prijs zie). En dan aankomen met een tablet: Dit mag ik U minimaal/maximaal bieden maar omdat ik U zo aardig vindt bied ik meteen het maximum. Ik heb echt hartelijk gelachen. In mijn optiek valt dit onder oplichting en proberen wanhopige mensen af te zetten. Persoonlijk ben ik voor wetgeving speciaal afgestemd op WijKopenAutos.nl... Dit is een bijzonder laakbare handelswijze....
Tijdverspilling!! nog geen 1/6 van de nieuwwaarde binnen 2 jaar!!
Star
Rebecca op 25-06-2018 om 10:15
Tijdens een aanvraag van een online offertel, kregen wij een bod van 65.592 euro. De auto is nog geen 2 jaar oud en nieuwaarde is 120.000. Na een taxatie bij een van hun locaties kregen wij de taxatie van nog geen 19.000 euro. Dit is geen eens 1/6 van de nieuwwaarde! Dit bedrijf zijn een stel oplichters! Ik zal het dan ook iedereen afraden om daar überhaupt moeite in te steken om daar je auto te verkopen. Je wordt blij gemaakt met een dode mus..
Belachelijk bod
Star
A.j. den Ouden op 23-06-2018 om 9:57
Ik kreeg een taxatie van 1150 euro, ben naar de lokatie gereden en daar werd de auto getaxeerd. Daar kwam een bod uit van 49-349 euro, zelfs degene die de auto opnam vond het een belachelijk bod! Ik snap heel goed dat ze handelaren zijn die wat moeten verdienen aan de auto, maar zo'n laag bod is belachelijk, zéker als ze een taxatie geven van 1150! 2 uur later heb ik de auto verkocht voor 700 euro via een andere site
Hopeloos slecht
StarStar
Werner Brocken op 22-06-2018 om 17:50
Mijn zoon was aan een andere auto toe, zijn VW Bora uit 2000 had zijn beste tijd gehad, Via wijkopenauto's een "offerte" gekregen van 1118 euro. Dus wij afgelopen zaterdag 16 juni naar de lokale vestiging in Amersfoort. Vanzelfsprekend al in het achterhoofd dat er flink zou worden afgedongen, maar de manier waarop was echt zo slecht, daar lusten de honden geen brood van. Na veel heen en weer gedoe alsnog tot een iets betere prijs gekomen (349 euro) en om er vanaf te zijn tot een akkoord gekomen. Niet slim van ons eigenlijk maar goed. De Bora maandagmorgen 18 juni om pakweg 10.30uur ingeleverd en aangezien ze adverteren met directe betaling gedacht dat dát dan ook zo zou gaan. De medewerker vertelde toen dat de betaling pas woensdag of donderdag op de rekening van mijn zoon zou staan. De zoveelste tegenvaller, en helaas zoals uit bovenstaand verhaal al wel duidelijk zou kunnen zijn is er tot op dit moment nog niks bijgeschreven. Vandaag (vrijdag 22 juni) maar eens gebeld waar het geld bleef en toen werd me verteld dat er gegevens aan of in het contract ontbraken, maar dat ik binnen een uur terug zou worden gebeld door de vestigingsmanager Amersfoort (mijn woonplaats). Natuurlijk (duhh) werd ik niet teruggebeld, dus ben ik er zelf maar eens naar toe gereden. De “vestigingsmanager” wist me ter plekke te vertellen dat de medewerker met wie wij maandagmorgen ons contract hadden getekend “vergeten” had om op de knop doorzetten betaling te drukken en dat het daar dus was fout gegaan. Hij had het vanmiddag echter geregeld en het geld zou dus maandag of dinsdag moeten zijn bijgeschreven. We gaan het zien..... Maar wat als ik zelf niet gebeld had en vervolgens langs was gegaan? Heel slecht is nog een understatement, ga hier niet naar toe!
van 469 euro naar 69 euro.....
StarStar
van de Water op 21-06-2018 om 12:55
Na een geschatte offerte per email van 469,- euro naar Amersfoort getogen, wetende dat het natuurlijk minder zou worden , maar toch....Zóveel minder is een lachertje, ik kon er 69.- euro voor krijgen! 400.- euro verschil! Wat een nep. We werden idd heel vriendelijk ontvangen , met koffie , maar om daar nou helemaal voor naar Amersfoort te komen vanuit Veenendaal, enfin , helemaal geen aanrader dus! Oh, en hoe dat komt? Ze kopen auto's in voor de sloop, dus als je m daar zelf naar toe brengt krijg je tenminste nog 100.- euro.....
Criminele organisatie?
Star
Wouter op 20-06-2018 om 11:41
On line bod 33.012 euro. Na taxatie vandaag, auto was volgens taxateur in zeer goede conditie, 24.186 euro! Niet bonafide!
Criminele organisatie?
Star
Wouter op 20-06-2018 om 11:41
On line bod 33.012 euro. Na taxatie vandaag, auto was volgens taxateur in zeer goede conditie, 24.186 euro! Niet bonafide!
Eerst lokken....
Star
X Ermens op 18-06-2018 om 13:47
Online waardebepaling 28.000+ uiteindelijk bod, terwijl er niets mankeert aan de auto 17.000. zonde van mijn tijd.
niet te onderhandelen bij een laag bod
Star
T. Walma op 18-06-2018 om 12:41
Via internet een redelijk bod. Afspraak gemaakt in filiaal te Alphen aan de Rijn. Verkoper is alleen maar een fotomaker en een proefrit rijder die over de verkoopprijs moet overleggen via een tabloid met de onzichtbare echte verkoper. (lijkt een truc) aangeboden prijs ligt ver beneden aangeboden internet prijs. Makkelijk iemand zonder verkoopmachtiging het woord te laten doen en als echte verkoper je gezicht niet te durven laten zien, Mensen ga niet in zee met deze verkoper.
Prutsers en zware oplichters
Star
Ron de Groot op 13-06-2018 om 8:01
Hebben totaal geen kennis van zakendoen Zijn met ons onderzoek tot deze conclusie gekomen Arrogant, misleidend en geen vakkennis hoe ze met klanten om horen te gaan Nader onderzoek volgt
Schandalig laag bod
StarStar
Jisca op 04-06-2018 om 6:22
Volgens de online waardebepaling zou onze auto nog zo'n 500 euro waard zijn. We vonden het zelf wat aan de hoge kant en zouden al tevreden zijn geweest met de helft. Na het ritje kwam de man bij ons terug, met een bod van... 30 euro! Juist ja, drie tientjes. De halfvolle tank benzine is nog meer waard. Maar we hadden al een andere auto gekocht en het was ruim een half uur rijden naar huis, dus we zijn akkoord gegaan. We vinden het wel echt schandalig om mensen zo te misleiden met de zogenaamde taxatie op de website die in ons geval dus 94% lager bleek. Ook de slogan dat ze auto's willen kopen van ieder merk, iedere leeftijd en elke staat klopt van geen kant, want dat willen ze gewoon liever niet.
Andere prijs dan wordt getaxeerd op de site
Star
Carla op 01-06-2018 om 14:41
Slecht.
wat een kneus!
Star
Jan op 31-05-2018 om 13:13
Kom ik in Haarlem, wil de persoon rondje rijden. Ik er naast uiteraard. Kon niet rijden met automaat. Zei na 1 minuut: "hij schakelt niet goed"..... Hij kon niet autorijden in een automaat lijkt het, knalde bijna tegen een vrachtwagen aan. De maat was vol: ""uitstappen, jij mag aan de andere kant gaan zitten"". En boos liep ie weg, toeschouwers die ik uitleg gaf lachten hem uit, wat een sukkel.........
Oplichters
Star
kim op 31-05-2018 om 9:15
Op site van bod van 900,- . Voor een Mazda uit 1998 vond ik dat een prima (nog wat hoog) bod. Ik was zelf van de helft uitgegaan. Man van de vestiging was ook hartstikke aardig. Bij het hoofdkantoor bleek het bod 81 euro. Nee ik ben geen cijfer voor 8 vergeten. Wat een achterlijk bod, op de sloop krijg ik er 250,- voor en deze auto rijdt prima, altijd dealer onderhouden en in goede staat. Wat een verspilling van mijn tijd....
Oplichters fucking idiot
Star
R op 31-05-2018 om 6:50
Mijn auto rijdt en schakelt zeer goed en ik kreeg op website een bod van 1400 euro. bij het hoofdkantoor werd het bod 220 euro !! de oplichter die mijn auto heeft gecontroleerd zei dat hij geen airco heeft daarom is dat de uiteindelijke prijs voor dit soort auto.
oplichters
Star
sanders op 28-05-2018 om 16:43
Voor mijn in perfekte staat verkerende Ford Mondeo 2011 wagon een aanbiedinf voorstel ontvangen van € 6900.= wat al redelijk scherp is.Bod gekregen van € 4300.=.Verkoopprijs op gaspedaal.nl allemaal rond de 7900.00 tot 8900.00. wat een oplichters.
Binnen 30 minuten auto verkocht voor online geboden bedrag.
StarStarStarStarStar
Kosterink op 28-05-2018 om 9:24
Auto verkocht voor online bod van twee dagen eerder. Voor de zekerheid nog bij de dealer navraag gedaan. Bod aldaar was ruim 1200 euro lager dan bij wijkopenautos.nl! Keurig geholpen, geen gedoe met de prijs, auto voldeed aan hun verwachtingen.
Ook ik
Star
Broere op 24-05-2018 om 7:55
Ook ik ben erin getrapt, voor mijn Nissan Primera met alle opties kreeg ik een bod via de beruchte rekenmodule van 1700 euro, wel wat laag maar ja, het leuren met een auto om hem kwijt te raken is ook niet prettig. Een afspraak gemaakt, goed ontvangen en dan de "keuring" na een half uurtje wachten met prima koffie, word de uiteindelijke prijs opgevraagd bij het " hoofdkantoor" uiteindelijk bod 675 euro. Mensen gebruik je verstand , de positieve verhalen op deze site zijn vast werknemers van deze handelaren. Niet doen.
schandalig
Star
j v.d dries op 21-05-2018 om 19:51
offerte aanzienlijk hoger als werkelijk bod
Ze bieden redelijk bedrag om je te lokken en je eindigt met bizar laag aanbod
Star
Jan Beltman op 19-05-2018 om 13:09
Ik ontving na invullen van mijn kenteken een bod van €56.053. Een Tesla S85D vierwiel aandrijving met veel extra opties nieuw gekocht in april 2016. Auto langsbrengen voor keuring. Komt er veel lager bod, terwijl auto 37.000km nieuw is en in Zeer goede staat. Geen kenteken invullen dus, verspilde tijd.
Nette, snelle en eerlijke afhandeling!
StarStarStarStarStar
Saskia op 18-05-2018 om 13:54
Vandaag mijn Peugeot Partner laten taxeren. De waarde op marktplaats voor aantal KM en jaartal van de auto kwam uit tussen €3000,- en €3500,-. Ik wist dat bij mijn auto de airco het niet deed wat mij €800,- zou kosten. De marktwaarde lag op €3100,- volgens de website. Met deze gedachte naar wijkopenautos.nl gegaan in Amersfoort en tegen mijn verwachting in een hele nette prijs van €2510,- gekregen ondanks het gebrek van €800,-. Dus onder het mom: HeelHollandZeikt, ga het zelf ervaren! Ik ben geholpen door een hele aardige spontane eerlijke man en was al blij geweest met €2000,- voor een auto in die toestand. Maar kreeg er dus heel wat meer voor. Eerlijke snelle en zeker reëele afhandeling. Nederland wil graag voor een dubbeltje op de eerste rang zitten maar vergeet niet dat als je hem bij zoiets verkoopt zij hem weer door moeten verkopen dus nooit de marktwaarde kunnen betalen anders verdienen ze er zelf niks op. Als je dat wilt moet je hem via marktplaats verkopen. Ongetwijfeld zal niet elke negatieve recensie gelogen zijn of nep maar mijn ervaring is toch echt het tegenovergestelde van wat ik hier lees. Mijn dag is helemaal goed en zeker de moeite waard hierheen te gaan! Twee duimen omhoog voor deze zaak!
Valse beloften
Star
Wim op 18-05-2018 om 12:53
Ik had een hele mooie Evoque om te verkopen. Mooie foto's opgestuurd zoals de auto werkelijk is. De merkdealers waar ik geweest ben vonden het ook een hele nette auto die zeker net zo mooi was als op de foto's. Technisch 100 %. Wijkopenautos doen een bod van 24400. Viel mij nog tegen maar uiteindelijk toch afspraak gemaakt. Komen ze uiteindelijk met bod van 19400. Deze auto's staan te koop voor 29.000 met veel meer km s. Wat een oplichterij zij. Maakt mensen niet blij met ......
Prijs klopte niet en werd ruw om gegaan met de auto
Star
Peter op 12-05-2018 om 15:49
Had een prijsoovraag gedaan via internet. Kreeg €3500 te zien voor mijn Mazda 6. Eenmaal aangekomen bij het bedrijf (DenBosch) stapte meneer in a hter het stuur (ik snel er naast) en hij stampt het gas in tot toerenbegrenser toe. Leek wel circuitwerk. Terug gekomen keek hij de auto na en was in erg goede staat. Toen kwam zijn aanbod......€900 DIEP EN DIEP triest!!! Echt oplichting dit soort bedrijven. Winst maken prima,maar mensen bedonderen.... nee sorry NOOIT meer!!!!
Stelletje dieven!
Star
Rob op 09-05-2018 om 11:27
Je krijgt letterlijk de helft van wat er aangeboden wordt dan wat er op de website staat.
Zeer tevreden
StarStarStarStarStar
Robert op 07-05-2018 om 9:57
Zeer vriendelijk en snelle behandeling, binnen 10 minuten alles was geregeld. Naturlijk internet prijs en taxatie prijs was verschil, maar dit is toch logisch.. mensen die zeiken, ga maar auto in de markplaats zetten, en daar lekker handelen.
blijf weg bij sprookjesbos wijkopenautos.nl
Star
andre op 03-05-2018 om 15:29
beste mensen ga niet naar deze tijdverspillers!! vandaag geweest bij deze mooi praters eerst een bod gehad van 39000 euro online,en ter plekke werd het 19058 euro!! 20000 euro minder!! en ik was echt met een hele auto (dus zonder schades ect ) naar het sprookjesbos wijkopenautos.nl in tilburg gereden met mijn auto die in dealer staat verkeert 100% nogmaals mensen blijf er weg daar!!
Zeer slecht!
Star
Jasper op 01-05-2018 om 8:43
Online mijn auto gegevens in gevuld en kwam ik op een bod van €9.394. Erg mooi bedrag en wist zelf ook dat dit aan de erg hoge kant is... heb een afspraak gemaakt en dit verliep allemaal goed: prima medewerker, heeft rondje gereden in de auto, zag de min maar zeker ook de pluspunten van de auto. Hij vertelde mij dat hij dat ik dezelfde middag nog een mail kon verwachten met een bod.. Na 2 dagen maar gebeld want had nog niks ontvangen. De mevrouw die ik aan de lijn had ging het voor mij uitzoeken en binnen een paar tellen had ze het bod: €1.467,-... ik schrok hier behoorlijk van.. een verschil van bijna €8.000,-.. gevraagd hoe zij bij dit bod komen en uitgelegd dat ik dit wel een erg forse daling vindt.. dit kon zij niet uitzoeken maar haar collega wel en die belt mij nog terug... Ze lokken je met een veel te hoog bod voor je auto, benoemen de goede en minder goede punten van je auto tijdens de taxatie maar vragen eigenlijk niet naar het onderhoud van de auto (ik heb aardig wat vervangen) en dan komen ze vervolgens met een achterlijk bod.. Goede manier om mensen te lokken.. maar zeer slechte zaak om ze zo af te zetten! Weer eerlijk met je eerste bod online..
Belachelijke zaak
Star
Willem op 30-04-2018 om 14:57
Omdat de auto in ongebruik geraakte en het een aantrekkelijke optie leek mijn auto, Jaguar V8 4.0 aangemeld op de site. Na alles ingevuld te hebben kwam er een waarde uit van €4000,- en al is dat wat aan de lage kant toch maar een afspraak gemaakt omdat het bod ook naar boven kon worden bijgesteld. Ik zou op zaterdag ochtend om 09:00 aan de beurt zijn maar zoals dat waarschijnlijk gebruikelijk is bij dit soort praktijken was er door het kantoor wat natuurlijk zeventig kilometer verderop zit een dubbele afspraak gemaakt. Nou ja, ik was er toch dus maar even blijven zitten. Die voor 'ons' waren tamelijk teleurgesteld omdat het bod dermate veel naar beneden was bijgesteld dat ze besloten de auto niet achter te laten. Die dubbele afspraak die dan aan de beurt was zou ook nog even 'nadenken' over het bod en namen ook de auto weer mee. Nu was ik, we zijn een uur verder maar goed, de auto word nagelopen en er word een testrit gedaan. Alles word naar het "hoofdkantoor" gestuurd en wanneer het bod bij de controleur/monteur op het scherm verschijnt begon hij een beetje te zweten en probeert hij mij uit te leggen dat hij er niks aan kan doen want het word op het hoofdkantoor, die lafaards zitten veilig zeventig kilometer verderop, bedacht. Dus ik zeg oke voor de draad ermee, jij kan er toch niks aan doen, hoeveel is het 2000? 1500? 1250? Laat me lachen. De beste man zegt, ik schaam me diep je dit bod te moeten doen maar ik ben blij dat je erom kunt lachen. Het bod dat ik je mag doen en die geld alleen vandaag, morgen is hij weer honderd euro lager, is €600,- en ik neem aan dat,. Ik onderbreek hem en zeg, inderdaad daar gaat hij niet voor weg. Maar kun je me uitleggen waar dir bod op gebaseerd is? Hij verteld mij dat het kenteken uitwijst dat de auto geïmporteerd is en dan,. Ik onderbreek hem nogmaals en vertel hem dat ze dat al wisten omdat hij op kenteken is aangemeld. Hij kon me verder van geen zinnig repliek dienen dus bedankte ik hem voor de koffie en ben met mijn auto weer huiswaarts getrokken. Wij kopen auto's punt Anaal is een stelletje profiteurs dat een slag probeert te slaan uit domme mensen die werkelijk het geld nodig hebben. Denk goed na voordat je bij dit stelletje laaienlichters langs gaat. De monteur kan er niks aan doen, het hoofdkantoor deugt niet.
Waardeloze onderneming
Star
'Tonnie Koops op 29-04-2018 om 19:13
Bod gekregen via hun website van 1865 euro, afspraak gemaakt, op zaterdag naar Groningen getogen, aldaar aangekomen 2 jonge onervaren "taxateurs", werken gewoon hun standaard riedeltje af, zoals hun dat is opgedragen van hogerhand, ook nog vertellen dat mijn auto een flinke schade heeft gehad ( geen idee waar, totaal niet zichtbaar), ik vraag aan deze "taxateur" hoe hij aan deze wijsheid komt, met een lakdikte meter zegt hij, niet echt waterdicht, want dat komt wel vaker voor bij nieuwe auto's die de fabriek verlaten dat er verschil in lakdikte zit. Niet echt professioneel dus. Legt deze zogenaamde "taxateur"een bod neer van 652 euro, belachelijk. Dus ik raad iedereen af geen zaken te doen met dit soort oplichters, verspilde moeite.....
Belachelijk
Star
Maurice op 29-04-2018 om 13:13
Bod van 8722 op mijn mazda 6 dacht wat the hell gaan ff naar den Bosch! De taxatie ging heel goed de man was zeer te spreken over de mazda! Dacht nou dat is positief! Moest het naar het hoofdkantoor sturen zou ongeveer 10 min duren de man kwam naar mij toe en zei schrik niet ik snap er ook niks van maar ik kan er ook niks aan doen! Het bod 5922 heb bedankt voor dat belachelijke bod! Slaat echt nergens op!
Oplichterij in optima forma
Star
Hans Pennings op 23-04-2018 om 16:02
Digitaal aanbod € 7555 .Na taxatie in Roermond zou volgens medewerker "Wij kopen auto's" het definitieve bod ietsje lager uitvallen, dit zou ik nog dezelfde dag via mail ontvangen.Uiteindelijk heb ik zelf moeten bellen en werd mij medegedeeld dat het definitieve bod € 4971 was. Schandalig dat deze praktijken anno 2018 nog mogelijk zijn. Wellicht een item voor de consumentenrubriek RADAR.
wat een gekken
Star
schaeks op 22-04-2018 om 16:08
Op de site wijkopenautosop kreeg ongezien een bod dat 2keer zoveel was als hun uiteindelijke bod na HUN keuring. Weet trouwens niet waar ze de medewerker gevonden hebben maar waar hij echt naar moeten vragen of op moet letten vergeet hij, amateur. Je kent het wel alle argumenten om de auto af te zeiken werden gebruikt. (later worden dezelfde argumenten uiteraard gebruikt om hem aan te prijzen maarja ... thats the game) Zelf heb ik de auto particulier verkocht 100% hoger uitgekomen dan hun bod. Wat een gekken zeg. Beste iedereen doe jezelf en anderen een lol NIET DOEN !!!!! laten we samen zorgen dat die tent zo snel mogelijk sluit. Gwn op autoscout adverteren en zelf verkopen ALTIJD beter af !!!
Oplichters
Star
Niet van Toepassing op 20-04-2018 om 13:20
Zonde van mijn tijd, auto netjes gepoetst en gestofzuigd. Ik zorg dat ik netjes op tijd bent en de medewerker legt de procedure uit. Vervolgens zet hij zijn bevindingen door naar de inkoop afdeling die vervolgens een bod doen dat ver onder de marktwaarde ligt. Het is niks meer dan een ordinaire tussenhandel, die door laag inkopen en vervolgens met winst verkopen aan de handel hun geld verdienen. Ik kreeg een bod van bijna € 1000 onder de marktwaarde, let op marktwaarde is niet altijd de verkoopwaarde van uw auto. Afhankelijk van de staat en km stand kan uw auto hoger of lager dan de marktwaarde liggen.
Wat een oplichters....misselijk makend!
Star
Jarl op 19-04-2018 om 10:11
De arrogantie druipt ervan af. Ik had al recensies gelezen...dus ik wist precies wat me stond te gebeuren. Gelukkig was de afspraak om de hoek, dat was dan ook het enige positieve eraan. Ze geven eerst aan wat de auto globaal waard is (en je denkt dan als verkoper dat je er nog iets van mag verwachten).....maar de uiteindelijke beoordeling van deze oplichters liegt er niet om. Hoe kan een auto die zeker €1600 waard is ineens maar €200 waard zijn????? Precies, niet met deze lui het contact leggen....word je niet vrolijk van, geloof me. Ze naaien je een oor aan (met een stalen gezicht) waar je bij staat. Gelukkig wist ik precies wat me te wachten stond....maar om zoiets ff zelf mee te maken....bizar! Laat ze aub links liggen...gratis tip van mij.
Vestiging Alphen aan den Rijn
StarStarStarStarStar
Dion op 18-04-2018 om 6:52
* uitermate correcte en vooral duidelijke behandeling * zeer grondige controle en onderzoek van de auto * snelle betaling: ontvangen binnen 36 uur TIP juist omdat de auto grondig bekeken en gefotografeerd wordt is het slim om de auto eerst even door de wasstraat te halen. Net uiterlijk = betere prijs. MINPUNT * de mevrouw van de Service Hotline leest voor welke papieren je mee moet brengen. Maar dat staat duidelijk op de website en in de bevestigingsmail, onnodig dus. * op mijn vraag na de verkoop "hoe kom ik nu thuis?" is het antwoord "geen idee" . Wellicht kan de verkoper mij even naar het station NS brengen?
Arrogant
Star
Jennifer op 15-04-2018 om 18:11
Ging erheen na taxaxatie van ruim 5000 euro... vriendelijk en legde alles uit. Kwam terug met taxatie van 3900 toen ik daarvoor bedankte keek die vent me niet eens meer aan en begon arrogant uit de hoek te komen. Daar ligt alles zegt ie (ipv dat ie mijn spullen even aangaf) en keek alleen nog maar naar zijn laptop kon geen hand of fijne dag gewenst meer vanaf.... nooit weer !
Wat een grap!!
Star
R uit Bovenkarpsle op 14-04-2018 om 18:59
Eerst marktonderzoek gedaan voor de verkoopprijs van mijn Chevrolet Spark uit 2012 met een km stand van 131.000. Ik zag dat ze online werden aangeboden vanaf € 3500,- maar dan ouder of met meer kilometers op de teller. Daarnaast heb ik de meest luxe uitvoering en waren de aangeboden auto\'s vaak wat meer standaard. Goed! Met die wetenschap de auto aangemeld bij \"wijkopenauto\'s.nl\" en ik kreeg een zeer schappelijk bod online van € 3802,-. Daarbij had ik reeds gemeld dat er wel een scheur zat in de bekleding. Ik heb een afspraak gemaakt in Amsterdam en de \"beste\" man wist mij bij VOORBAAT al te vertellen dat het bod lager uit zou vallen zonder uberhaupt naar de auto gekeken te hebben???? Vreemd! Hij nog rijden, foto\'s maken en een taxatie opvragen bij het hoofdkantoor. En ja! Daar kwam de taxatie: \"de markt is verzadigd en de bekleding is \"not nice\"! Een bod van € 1911,- tot € 2257,- Laat me niet lachen!!! Dit heeft me al met al 3 uur tijd gekost! What a joke! Als je speciaal hiervoor moet rijden, geloof me, doe het NIET! Een bod van € 300,- of € 400,- op zulke bedragen, akkoord, daar kunnen we nog over praten! Maar dit slaat kant nog wal!
Duidelijk , goed en snel
StarStarStarStarStar
Petra op 12-04-2018 om 22:34
Via internet goed bod gekregen, bij komst zelfs nog paar honderd hoger gekregen. Auto verkocht aan ze. Zeer snel, open en eerlijk aanrader. Rotterdam-Zuid
Ordinaire oplichterij
Star
Pascal op 11-04-2018 om 21:13
Ze proberen je op alle manieren naar je toe te lokken en ze denken dar iedereen blijkbaar super dom zijn. Zonde van de tijd en energie.
Ordinaire oplichterij
Star
Pascal op 11-04-2018 om 20:35
Ze proberen je op alle manieren naar je toe te lokken en ze denken dar iedereen blijkbaar super dom zijn. Zonde van de tijd en energie.
Filiaal Den Bosch, professioneel geholpen en snelle afhandeling
StarStarStarStarStar
Sam Sauber op 11-04-2018 om 14:15
Fiat Stilo uit 2003 te koop aangeboden. No nonsense bij taxatie. Er wordt meteen aangegeven welke zaken mankeren en hoe de auto in de markt ligt. Natuurlijk is een online taxatie ook maar een richtprijs. Kundige taxateur met prettige manier van communiceren. Uiteindelijk viel eerste bod erg tegen. Auto weer meegenomen naar huis. Enkele dagen later tegen verwachting in een bod van 3x zoveel gekregen. Afspraak gemaakt voor afhandeling. Eveneens geen gedoe. Als alle zaken compleet zijn wordt de uitbetaling meteen in gang gezet en wordt vrijwaringsbewijs gereed gemaakt. Ik heb telefonisch en bij filiaal Den Bosch zelf goed contact gehad en ik ben blij dat ik mijn auto op deze manier heb kunnen verkopen zonder gedoe. Zoals ze beloven.
Zeer tevreden, goed geholpen en snelle afhandeling
StarStarStarStarStar
Clemens Kupper op 10-04-2018 om 8:16
Afgelopen zaterdag 7 april 2018, op locatie in Breda, een Mitsubishi Grandis van 2006 laten taxeren en een goed bod gekregen. Alles werd snel afgehandeld en het bedrag stond gisteren al op onze rekening. Kortom: heel erg tevreden.
Pure misleiding!
Star
Frits Wille op 06-04-2018 om 21:38
Taxatie gehad via internet voor een Volvo XC60 van 3 jaar oud in nieuwstaat met 20.000km. Bieding 39.774. Vandaag langsgegaan in Arnhem en volgens de beoordelaar een prachtige auto waar niets op aan te merken viel. Een paar uur later een simpel mailtje zonder verdere reden, aankoopprijs 28.382. Dat is toch niet te geloven en zeker niet uit te leggen. Maar wel mijn kostbare tijd in beslag nemen, 5 mails sturen en 2 telefoontjes. Schandalige manier van zaken doen. Conclusie, ga er niet heen, zonde van je tijd en ook geen ergernis.
Ondeskundige oplichters
Star
Michel op 02-04-2018 om 16:04
Ik heb een prijs opgevraagd en die was redelijk maar niet geweldig. En omdat dit ten alle tijde lager uit gaat vallen is het dus gewoon geen optie. Vervolgens krijg ik dagelijks mail dat het aanbod nog naar een paar dagen geldt enz. En nu zelfs een mail waarin staat dat een auto elke maand 7% waarde verliest. Euhhh 7%??? Betekent dat dat mijn net aangekochte auto van 6000 euro over een jaar nog niet eens 3000 euro meer waard is?? Haha stelletje oplichters.
Oplichters
Star
Mo op 01-04-2018 om 22:06
Geven nog lagere prijs dan een bodem prijs, ze denken dat iedereen die zich meld in geldnood zitten. Vooral in Roermond nooit heen gaan, zonde voor uw tijd en energie!
Je moet weten wat je gaat doen dan is er niets aan de hand
StarStarStarStar
Martin op 28-03-2018 om 12:31
Ik heb mijn auto verkocht. Had wel alle negatieve reacties gelezen hier maar alleen daar op afgaan is niet eerlijk. Iemand die tevreden is schrijft geen recensie meestal, iemand die ontevreden is vaak wel. Mijn verhaal? Citroen C3 van 2013 verkocht. Filiaal Den Bosch Bekende garage uit mijn woonplaats € 5600 euro. Internet van wijkopenauto's € 6774. Werkelijk geboden prijs € 6162,- Meteen vrijwaring meegekregen. De mensen zelf waren uitermate vriendelijk. Trek zelf maar je conclusie.
Ontnuchterend
Star
Marcel op 23-03-2018 om 19:15
Indicatie van 13.500 via internet, dit lag wat onder de inruil bij de dealer. Vooruit afspraak gemaakt en wat zijn de mogelijkheden. Taxateur was erg positief, en zei aanbod volgt per mail. Krijg ik een aanbieding van bijna 50% minder. Schandalig neem je vrij voor en daar rij je 100 km voor. Ik behoorlijk klaarblijkelijk niet tot hun doelgroep. Mensen trap er niet in.
Snelle afhandeling!
StarStarStarStar
Peter Rutjes op 22-03-2018 om 10:17
Mijn oude auto'tje bij Wijkopenautos.nl aangeboden. De prijs die direct op de website werd geboden was wel hoger dan de uiteindelijke prijs maar dit werd ter plaatse toegelicht. Verder prima afhandeling, kwam bij mij professioneel over! Geld na 2 dagen overgemaakt. RobertJan van vestiging Dordrecht: Bedankt voor je fijne manier van zaken doen!
Zeer tevreden
StarStarStarStarStar
Marion op 21-03-2018 om 8:38
Ik ben heel goed geholpen door een zeer vriendelijke man. Eerst via internet een bod ontvangen, naar aanleiding daar van een afspraak gemaakt. Er is een proefrit gemaakt en de auto werd uitgebreid gefotografeerd. 2 uur later een bod van 50 euro minder dan de internet taxatie. 3 dagen later de auto binnengebracht en twee dagen keurig volgens afspraak het geld op de rekening ontvangen.
Polo R wrc
Star
G Louwen op 20-03-2018 om 5:18
De medewerker was zeer vriendelijk en kundig, was zelf ook onder de indruk van mijn auto. Tegenvaller was dat ik niet direct een bod kreeg, en toen ik ik s,middags dan per email een bod kreeg was de teleurstelling compleet. 19195€ bieden wat al laag was om mij naar jullie te krijgen en vervolgens na taxatie 16825€ bieden is gewoon beledigend
Klacht neerleggen wegens oneerlijke handelspraktijken
Star
Werner Buelen op 18-03-2018 om 15:06
Net zoals zovelen ben ik doelbewust misleid door het bedrijf wijkopenautos. Ik werd naar hun vestiging gelokt met een bod, dat min of meer marktconform was. Het bedrijf beschikte over nauwkeurige en correcte informatie over de auto. Daarbij was de auto recent gecontroleerd door twee autodealers en was er geen gebrek vastgesteld. Telefonisch werd me door een medewerker van het bedrijf uitdrukkelijk bevestigd dat het bod realistisch was en dat ik de auto moest aanbieden. Eenmaal ter plaatse kreeg ik een bod dat 40 procent lager was dan hun eerste bod. Natuurlijk konden ze geen plausibele reden geven voor hun laag bod. Ik ben van oordeel dat ik op een listige manier (dit is een oneerlijke handelspraktijk) ben gelokt naar hun vestiging met een bod, dat nooit ernstig was. Nu overweeg ik een klacht bij de toezichthouder Consument en Markt (ACM). Indien u mij steunt graag een bericht op mijn email klacht.wijkopenautos@gmail.com. Anoniem kan ook. Als iemand inside informatie wil delen over de praktijken (weet je hoe ze werken, heb je er ooit gewerkt ...), dan neem ik deze mee in mijn klacht. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en je kan ook anomien reageren. Natuurlijk zou ik het bedrijf aan niemand aanbevelen. Je kan je auto beter aan een goed doel schenken, zodat ze de auto zelf kunnen verkopen.
Lokkertje
StarStar
Nico Kauwenberg op 16-03-2018 om 11:06
Ze boden voor mijn mooieMercedes C230 een redelijk indicatiebedrag.Ik verwachte bij de taxatie echt niet die volle mep te krijgen ,ik kende de minpunten van de wagen.Maar het bedrag waar ze mee kwamen was een kwart van de indicatie.Schandalig!Ze hopen op mensen die geld nodig hebben en toehappen!Maar deze jongen niet!Ik heb later de auto verkocht voor een bedrag ruim boven het indicatiebedrag van wijkopenautos!Kortom het is een club die hoopt op mensen met geldproblemen!
Oplichting en er niet intrappen
Star
Peter op 13-03-2018 om 9:04
Ik bied mijn auto te koop aan en dacht, ga de gemakkelijke weg via wijkopenauto's.nl In de mail bieden ze 1547 euro. Afspraak gemaakt! Maar... ik denk ga ook es bij andere kijken, meteenautverkopen.nl deze bieden 2240 euro. Nog een andere tussen 237 en 547 euro. Ik heb de partijen aangeschreven met de simpele vraag hoe zij dan te werk gaan. Meteenautoverkopen.nl reageerde! wat mij verbaasde is dat de reactie kwam van wijkopenautos.nl ??? Dezelfde partij dus ! Een taxateur? Gastje wat iets bij wil verdienen! Wat een oplichting. Ik ben voor de taxatie al weggegaan. Je wordt al meteen gekleineerd. Meteen gaf ie al aan dat daar geen markt voor is. Waarschijnlijk een paar honderd euro waard! Tjonge jonge, deze bedrijven moesten door de overheid verboden en niet mogen bestaan. Verkoop lekker zelf je auto of ruil hem in.
Was er erg over te spreken
StarStarStarStarStar
Ernst Lok op 09-03-2018 om 22:56
Vriendelijk en professioneel geholpen, reëele prijs gekregen voor mijn auto. Ik ben erg te spreken over de klantvriendelijkheid en de correcte afhandeling van de verkoop. (Locatie Alkmaar)
Oplichters
Star
Rogiet op 09-03-2018 om 12:31
Ze mailen je een aantrekkelijke prijs voor je auto, maar als je echt langs komt, veel en veel lager. Kortom, lokkertjes en oplichters!!!
weer een illusie armer
Star
Sjaak op 05-03-2018 om 22:38
Deze meneer van wijkopenautos.nl wist met zijn vingers te meten dat er 2 mm profiel op de band zat. Wel erg knap als je dat kan. En doordat er banden met 2 mm profiel onder de auto zaten ging het het taxatie bod met 2.500,- naar beneden.
Bod in mail is fata morgana
Star
Jeroen op 04-03-2018 om 8:02
Ik zou ze zeker NIET aanraden. Je wordt gebombardeerd met mails dat de auto (in mijn geval) 5.400 waard is. Na ruim 30 minuten wachten krijg je te horen dat ze 4.100 voor de auto willen geven. Een reden voor de plotse prijsdaling konden ze niet geven. Waardeloos dus.
Oplichters!!!!!!
Star
Stephan op 02-03-2018 om 16:58
Naar aanleiding van een prijsindicatie van 10488 euro heb ik nadat ik ben geweest 4800 als bod ontvangen en de gegevens van de auto kloppen niet eens. Zeer slecht ontvangen in Leeuwarden niet eens bakkie koffie 45 minuten moeten wachten en dan nog geen prijs maar achteraf via mail superslecht en wat een zeer niet representatieve mensen zeg ...
oplichters
Star
johan op 25-02-2018 om 15:03
via de mail een bod van 1181 euro na taxatie kon ik 81 tot 381 euro omdat hij al meer dan 150000 km had gelopen is hij moeilijk te verkopen werd gezegd en idd ze zijn hem nog niet kwijt en hoop dat ze hem echt niet kwijt raken ik raad niemand aan om hier een auto aan te bieden stelletje oplichters
Bedrog
Star
Martin op 22-02-2018 om 17:06
Op internet een redelijk bedrag aangeboden gekregen, tijdens de keuring zij hij al ze geven je nooit wat ze bieden. Vaak veel lager. Geeft dus direct al geen vertrouwen. Geboden bedrag 8700 later werd er 7300 geboden terwijl er tijdens de controle totaal geen gebreken waren en er zelf gezegd werd dat de auto perfect was.Valse reclame dus OPLICHTERS.
Eenzijdig contract
Star
Maagdenberg op 18-02-2018 om 21:42
Ik heb mijn auto aangeboden en laten beoordelen door de afdeling in breda. Ik kreeg een bod en na enige onderhandeling kwamen wij er uit. Wij kopen autos gaat dan een bindend contract met je aan. Wat ze vergeten te zeggen is dat dat contract alleen bindend is voor de verkopende partij. Bij het ophalen van de auto door de koper zag de koper af van de koop omdat hij zich vergist had in het type auto, een landrover disovery type 3, terwijl in alle contracten, fotos, inspectie door wij kopen autos dit meer dan duidelijk was. Wij kopen autos gaf aan dat zij hierin niets kunnen betekenen en mijn rechten 0.0 waren. Het is echt een bedriegersclub.
Onbetrouwbaar
StarStar
Adri op 17-02-2018 om 9:41
Volgens een eerste schatting was mijn Fiat Punto diesel uit 2011 nog € 3453 waard. Dit vond ik een heel mooi bedrag (iets minder vond ik ook wel goed), dus een afspraak gemaakt. De expert vond de auto er heel netjes uit zien en had er niets op aan te merken. Maar..... de auto zou heel slecht in de markt liggen en zou sober zijn uitgevoerd (terwijl het om een luxe uitvoering ging met alles erop en eraan wat je maar nodig kunt hebben). Toen ik de auto aanbood, was dit allemaal bekend. Omdat er niets op de auto aan te merken is, is er dus ook geen reden om het bod te verlagen. En toch kwam er een 'heel mooi' bod van € 2500. Op zo'n manier doe ik geen zaken, dus mijn auto krijgen ze niet.
hahaha what a joke!
Star
victor op 04-02-2018 om 8:15
Net als tientallen andere recensie hier één en al ellende en misleiding. Je wordt vooraf al gebombardeerd met emails die telkens een hogere waarde beloven. Na een beroerde ontvangst in een antikraakpand in Amsterdam West kreeg ik een bod dat niet serieus te nemen is. What a joke, maar dan wel een slechte!
hahaha what a joke!
Star
victor op 04-02-2018 om 8:15
Net als tientallen andere recensie hier één en al ellende en misleiding. Je wordt vooraf al gebombardeerd met emails die telkens een hogere waarde beloven. Na een beroerde ontvangst in een antikraakpand in Amsterdam West kreeg ik een bod dat niet serieus te nemen is. What a joke, maar dan wel een slechte!
belachelijk
Star
Joep op 26-01-2018 om 12:14
op internet kost de allergoedkoopste , vergelijkbare auto, zonder grote beurt, zonder nieuwe apk, minimaal 13.500 tot 15.000, en "wijkopenauto.nl", biedt vervolgens rustig E.8800,-. stelletje ........ dus. Krijg er een hele nare smaak van in mijn mond! Niet doen dus! Bijna 50% winst maken, lijken wel Witte BOORDEN DIE BIJ DE BANK WERKEN!
je hebt er niets aan
Star
rooolant op 23-01-2018 om 19:14
Het bod wat je krijgt van Wijkopenautos is werkelijk waardeloos: je doet geen zaken met wijkopenautos, maar met een plaatselijke opkoper. Die heeft natuurlijk zijn eigen prijzen en die zijn sowieso (!) lager. Wijkopenautos is een lokkertje. Dus niet mee in zee gaan. Ook de mailtjes dat bod nog één dag geldig is, zijn natuurlijk onzin.
je hebt er niets aan
Star
rooolant op 23-01-2018 om 19:12
Het bod wat je krijgt van Wijkopenautos is werkelijk waardeloos: je doet geen zaken met wijkopenautos, maar met een plaatselijke opkoper. Die heeft natuurlijk zijn eigen prijzen en die zijn sowieso (!) lager. Wijkopenautos is een lokkertje. Dus niet mee in zee gaan. Ook de mailtjes dat bod nog één dag geldig is, zijn natuurlijk onzin.
Weer een ervaring rijker!
Star
Imro op 22-01-2018 om 23:56
Mazda RX-8 getaxeerd op E 3.761,-- Bij de handelaar in Breda....tromgeroffel!!!! E 1.100,-- . Kom op...een RX-8! Volgens de taxateur was er niks aan de hand met de auto, maar ja, Amsterdam zou een lager bod doen, omdat er een Wankel-motor in zit en een ton gereden te hebben zou je er een ander motor in moeten zetten...g..ul!!! Natuurlijk heb ik het bod geweigerd.
Weer een ervaring rijker!
Star
Imro op 22-01-2018 om 23:56
Mazda RX-8 getaxeerd op E 3.761,-- Bij de handelaar in Breda....tromgeroffel!!!! E 1.100,-- . Kom op...een RX-8! Volgens de taxateur was er niks aan de hand met de auto, maar ja, Amsterdam zou een lager bod doen, omdat er een Wankel-motor in zit en een ton gereden te hebben zou je er een ander motor in moeten zetten...g..ul!!! Natuurlijk heb ik het bod geweigerd.
Ultiem slechtste ervaring met een bedrijf ooit!
Star
Yuri Nanninga op 21-01-2018 om 15:58
Initieel bod op auto €3000.- Na inspectie van auto een tweede bod gekregen van €80.- !! Belachelijk. Auto uiteindelijk naar de sloop gebracht en daar €400 alsnog gekregen. Nooit zaken doen met dit bedrijf. Het is de reinste oplichting!
Niet doen! Zonder van je tijd
Star
C. v Niekerk op 20-01-2018 om 16:19
Online bod en "taxatie" wijken 30% af.
Kansloze tijdverspilling
Star
Koen op 20-01-2018 om 14:29
Online een indicatief bod van € 1.245,00. Op basis daarvan aan afspraak gemaakt, en er naartoe gegaan. Komen ze daar met een bod van € 375,00... Echt een belachelijk groot verschil, terwijl er niets mankeert aan de auto. Had ik dit geweten, dan had ik nooit de moeite genomen om er naar toe te gaan, vervoer terug te regelen enz..
Beledigend aanbod
Star
Hans Gernaat op 19-01-2018 om 19:27
Ik ben dus in het bezit van een Ford Focus Wagon 1.8 tddi ambiante. uit 2004. Ik kreeg een aanbieding van ongeveer 1200 euro. Vandaag dus laten taxeren in Enschede. De expert let op het rijden dus of de auto goed schakelt en remt. Prima volgens hem. auto zag er netjes uit. Nadeel was volgens hem de km-stand. van rond de 350.000 Dit vind ik echter voor een 14 jaar oude diesel(25.000km per jaar) nog wel meevallen. Rechter voorband was wel glad, maar verder..... Auto met vele extra's airco, navigatie, leer, cd/wisselaar en verder alles elektrisch.Kortom, zag er nog goed uit. Nadat alle informatie incl. foto's naar Amsterdam verstuurd waren, was het wachten. Dit duurde zolang, dat de expert vertelde dat er problemen in Amsterdam waren en dat het nog wel een uurtje kon duren. Hij noteerde mijn telefoonnummer en zou mij bellen. Hij moet nu(5 uur later)nog bellen. Ik heb natuurlijk allang mijn mail nagekeken en daar was mijn aanbieding. IK BEN NOG NOOIT ZO BELEDIGT €75 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ook ik heb hard gelachen en doe het nu weer, maar daarvoor was ik niet helemaal naar Enschede gereden. Dat ik die 1200 niet zou krijgen, ok, maar 75. pff. Ik ruil hem maar gewoon in dus.
Let op BTW !! Uiteindelijke prijs was zo\'n E 9.000,- lager!!
StarStarStar
Jos op 19-01-2018 om 14:54
Zeer uitgebreid aangegeven, dat wij een Tesla Model S hadden van eind 2014 met zo\'n 70.000 km op de teller, geheel schadevrij, in nieuw staat en keurig onderhouden. Via de berekeningmodule zou de auto E 52.200,= waard zijn & een afspraak werd (telefonisch) ingepland. Bij de afspraak werd de waarde echter zeer fors terug gebracht naar rond de E 43.000,= \"want dit is een auto die voor veel bedrijfsmatige rijders interessant is en bij deze marge auto kan de BW niet terug gevraagd worden\". Jammer, dat dit niet gelijk aangegeven is aan de telefoon, had heel wat tijd (& ergernis) gescheeld.
Belachelijk laag bod
Star
CJ op 17-01-2018 om 17:05
Vriendelijk geholpen, maar zonde van de tijd. 2000 minder dan inkoopprijs dealer.
Je weet waar je aan begint, gewoon proberen
StarStarStarStar
Felix op 16-01-2018 om 10:23
Je hoeft niet hoger opgeleid te zijn om te begrijpen dat wat Wijkopenautos.nl doet een makkelijke manier is om je auto te verkopen, daar kun je simpelweg niet de hoofdprijs voor verwachten. Met een beetje geluk heb je een prima bod, met een beetje pech heb je een auto die ze al te vaak hebben gekocht of gewoon niet nodig hebben. Niemand zal het weten maar als het lukt ben je er blij mee en als het niet lukt heb je alleen je ego gekrenkt. Toevallig hadden wij geluk met onze Skoda Octavia uit 2015. Ik heb hem met gemak verkocht, want ik zoek dat moeilijke gedoe met zelf verkopen toch niet. Nu op naar de volgende auto.
Misleiding
Star
G.N. op 15-01-2018 om 14:48
Je krijgt zeer misleidende informatie; het bod dat je per email ontvangt, blijkt volgens hun de marktwaarde te zijn. Het werkelijke bod licht per definitie dus duizenden euro's lager. Trap er niet in en ruil je auto dus gewoon ergens anders in.
groot verschil
StarStar
Hans op 11-01-2018 om 15:14
verschil tussen online bod en het uiteindelijke bod is zeer groot. medewerker was overigens zeer vriendelijk.
Oplichters.
Star
Erik op 11-01-2018 om 11:46
Online 13500 euro, kom je daar aan: 8000 euro. Ja en daar rijd je dan 95km voor. Stelletje misleiders zijn het. Zielig bedrijfje dat mensen moet misleiden om wat te verdienen. Wie gaat hier wat tegen doen?
Zeer mislijdend aanbod
StarStar
Henk op 06-01-2018 om 12:19
Auto aangeboden in Haarlem zeer onvriendelijk ontvangst taxatie waarde €4644 aut vollddig gecheckt (zeer begrijpelijk) dan vertelt de inkoper de min punten en zegt dat hij het doorgeeft aan de hoofd vestiging zij gaan bod bepalen dan moet je wachten op de bieding die € 1250 lager uit komt meer dan een uur bezig en teleurgesteld huiswaards Tip geef geen biedingen die jullie nooit waar gaan maken
Lokkertjes
Star
Engbers op 05-01-2018 om 22:20
Lokken met een hoge taxatie en vervolgens is de echte waarde volgens wijkopenautos veel lager omdat de auto schade zou hebben gehad, had ik kunnen zien aan de hoogte van de bpm. Bpm is conform catalogus/prijslijst van de auto. Persoon had meer praatjes dan kennis. Absoluut geen aanrader
belachelijke taxatie
Star
Xavier De Bruijn op 05-01-2018 om 11:59
Hier moet je nooit naar toe gaan. Probeer hem dan liever particulier te verkopen of ruil hem in. Ze trekken je met een mooi bod naar de zaak als je een eerste taxatie aanvraagt. Dan krijg je te horen ziet er mooi uit, rijdt prima enz. En dan krijg je de prijs te horen. En die zit dan ongeveer €1100,- euro onder de laagste verkoopwaarde. En om precies te zijn €1400 lager dan hun eerste taxatie. Dan zeg je dat ze zo wel heel gemakkelijk geld verdienen. En dan komen de praatjes, weinig marge, moeilijk verkopen enz. enz. Ga hier niet naar toe!
Misleiding
Star
Bruins op 30-12-2017 om 18:48
30 december een halve dag onderweg geweest en zwaar teleurgesteld naar huis gereden, een goed bod via de site en uiteindelijk 1000 euro minder, de koffie was het enige positieve van het bezoek. Ik zal niemand aanraden om de auto via hun te verkopen. Doen het zelfde als ik wil van mijn auto af.
Zeer teleurstellend - Oplichters!
Star
Anne op 30-12-2017 om 13:02
Zeer teleurstellende ervaring! Wat een stel oplichters. Je eerst lokken met een redelijk bod en vervolgens bij de definitieve "inspectie" (wat vergelijkbaar is met een "nieuwe showroom auto" inspectie) een bod uitbrengen wat 50% is van het oorspronkelijke bod. Zonde van je tijd en er niet op in gaan. Je kan je auto makkelijker en beter via marktplaats verkopen. Je betaalt hier maar € 25,- voor een advertentie maar je bent hem net zo snel kwijt en voor veel meer geld. Nogmaals, trap er niet in!
Wijkopenautos.nl misleidt hun klanten
Star
Rudolf op 29-12-2017 om 17:54
wijkopenautos.nl is pure misleiding en riekt naar oplichterij. Ze stuurden eerst allemaal e-mails met de dagwaarde van mijn auto. Bij de inkoop was hun bod echter veel lager (ruim 6000 euro lager) dan de dagwaarde, ondanks dat de auto volgens de inkoper prima was en er diverse extra's bij zaten.
Zeer groot verschil
Star
Rebecca op 29-12-2017 om 13:21
We kregen via de mail een indicatie maar ter plekke was het bod ineens 1000 euro lager. We hebben onze auto weer mee genomen!
Belachelijk verschil
Star
Vincent Rietveld op 28-12-2017 om 12:18
Online taxatie van € 8000 en als je dan daadwerkelijk langs gaat, is taxatie ineens nog maar € 6000. Dit is vervelend trucje of ze hebben geen fatsoenlijke online taxateurs...
Belachelijk verschil
Star
Vincent Rietveld op 28-12-2017 om 11:51
Online taxatie van € 8000 en als je dan daadwerkelijk langs gaat, is taxatie ineens nog maar € 6000. Dit is vervelend trucje of ze hebben geen fatsoenlijke online taxateurs...
Super slecht
Star
Bas op 23-12-2017 om 21:49
Ik wou van mijn auto af en krijg daarvoor een bod niet het hoogste bod maar iedereen moet wat verdienen. Ik ben bij 2 bedrijven geweest en niet 1 persoon heeft een bod gedaan en dat mocht ik dan ook liever niet doorgeven aan wijkopenautos. Dus nee voor mij geen wijkopenautos.nl
Zonde van je tijd ...
Star
Edwin op 22-12-2017 om 6:29
Een email bod van 1650 en een bod bij de vestiging zelf van 300 !!!! Het zou een schade auto zijn hetgeen absoluut niet waar is. Er heeft een kras van de voorkant tot achteren op gezeten en die is profi hersteld bij de MB dealer. Aangegeven dat ik hier ook foto's van had. Toch was dit belachelijke bod (min. 8 en max. 308 euro) volgens de inkoper het maximale dat hij kon bieden. De inkoper was wel zeer vriendelijk en begreep gelijk dat ik dit bod niet heb geaccepteerd, daarom heb ik hem ook maar niet gezegd wat hij met dat bod kon doen ....
Ter lering ende vermaak
StarStar
Gerrit op 20-12-2017 om 13:13
Bod via internet: € 1323,= Bod bij bezoek: € 88,=
Oneerlijk
Star
Anoniem op 09-12-2017 om 13:32
€2500 *Belangrijk: Bij deze prijs gaan wij ervan uit dat de auto nog optimaal intact is en alleen slijtage heeft door de leeftijd en het gebruik. Een geldige offerte kan slechts gemaakt worden, nadat de auto ter bezichtiging is gesteld in onze vestiging. Gewoon een leugen. Auto in uitstekende staat maar bod in de zaak lag ruim 700 euro lager. Mijn advies: ver van wegblijven, zonde van je tijd. Misleidende club
Zonde van je tijd
Star
Martijn op 07-12-2017 om 18:47
Via internet een bod gekregen van € 2058 en vervolgens daar een bod 158 euro. Dat verzin je toch niet. Auto ziet er nog erg goed uit dus snap niet waar dit vandaan komt. Ze zeggen meer te geven dan een handelaar maar die geven zelfs nog 8 keer zo veel dan zei.
Slecht
Star
Anoniem op 06-12-2017 om 17:24
Ben er 1 keer geweest en was ook de laatste keer! Bod van 1500 euro op internet komen we daar 400 euro! Stelletje bokkebekken
Netjes en snel
StarStarStarStarStar
Herman op 06-12-2017 om 9:35
Goede ervaring gehad in Breda. Binnen een uur had ik een prima bod en was het papierwerk geregeld. Aardige mensen en zoals beloofd was het geld binnen 3 werkdagen gestort.
Slechter kan niet
Star
Dave op 30-11-2017 om 9:16
Via internet prijs gekregen op de site van 1129.in de winkel 152 euro.het zijn gewoon dieven! En die reclame op tv ....slecht man! Stelletje amateurs! Het is allemaal 1 grote leugen!! En dan je ook nog proberen over de streep te trekken met zo een belachelijk bod????????????????fuck you!!
Autodealers net als alle anderen. Oplichters.
Star
Stephan Brekelmans op 29-11-2017 om 17:09
Je wordt naar binnen gelokt met een goed bod. Dat wordt vervolgens grondig uitgekleed.
Nep bod, neppe taxateurs
Star
Rien op 28-11-2017 om 17:41
Onprofessioneel personeel, het eerste bod via de mail is enkel een lokkertje, in de vestiging een veel lager bod ontvangen, slecht uitstraling en personeel in dordrecht in ieder geval, zeker een afrader!
Simpel, snel en eerlijk.
StarStarStarStarStar
R Poirot op 28-11-2017 om 9:42
Personeel vriendelijk en professioneel op vestiging Dordrecht. Een mede werker controleerde de auto aan de hand van een checklist op een ipad, en maakte wat foto's. Die data gaat dan naar een centrale vestiging, en het echte bod komt dan een minuut of 15 later. Ik had voor mijzelf het gemiddelde genomen tussen het on-line bod van de ANWB verkoop service en het maximum bod van de wij kopen auto's website. Het echte bod van wij kopen auto's zat daar ruim boven. We hebben toen ter plaatse koopcontract en overschrijving kenteken (vrijwaring) in orde gemaakt en ik heb een taxi naar huis genomen. 2 werkdagen later was ook het geld op mijn rekening bijgeschreven.
Slecht lokkertje
Star
Daniel op 27-11-2017 om 20:41
Slechte service, bod was 2.500 hoger dan uiteindelijk in de garage. Leek eerder op een executie veiling dan een reëel bod. Ik raad iedereen dit af!
Valse voorlichting
Star
Wouter op 24-11-2017 om 16:09
Een op het eerste gezicht redelijk bod doen en bovendien de mogelijkheid openhouden van een hoger bod als er extra opties zijn. Die extra opties zijn er ruimschoots en vervolgens toch €1300 lager bieden. Zonde van mijn tijd.
Slecht bod
Star
Cees van den Engel op 20-11-2017 om 12:44
in eerste instantie kreeg ik een bod van 1631 euro op mijn auto maar na mijn bezoek aan de vestiging in Apeldoorn kwam het bod van uit op 860 euro zonder enige vorm van uitleg. Echt belachelijk, eerst lokken en dan de spot bieden. echt een afrader, nooit mee in zee gaan. 98% tevreden klanten hahahaha.
Gelokt met waarde van 2579 euro
Star
M op 14-11-2017 om 21:09
2579 euro zou mijn auto nog waard zijn. Rijdt perfect, 1 plekje roest. Vanavond geweest en nu een bod van 625 euro (terwijl ik de 1200 euro die ik als inruil aangeboden had gekregen al weinig vond). Bizar en zonde van mijn tijd!
ook een waardeloze auto??
Star
Alfred op 14-11-2017 om 11:52
Kort geleden een taxatie laten doen. Hoewel niet kloppend met reele waarde leek het toch aardig. Maar erg kort daarna kreeg ik dagelijks een mail dat ik nu toch wel een afspraak moest gaan maken (ook nog dagen na het verloop van de uiterste "aanbiedingsdatum"). Maar de laatste mail deed echt de deur dicht. Om je tot actie te bewegen werd nog uitdrukkelijk vermeld dat langer wachten geld zou kosten want: "weet u dat uw auto elke maand 7% in waarde daalt" Geweldig!! Dus als ik mijn splinternieuwe auto wil in ruilen moet ik erg snel zijn want na 14 maanden (!!!) is hij niets meer waard. Wat een onzin naast al die andere ervaringen. Gewoon niet doen dus.
Heel slecht
Star
Ilona Sengers op 10-11-2017 om 8:14
Vorige week zaterdag met mijn Audi 80 in Arnhem geweest online taxatie was 634 euro toen ik daar kwam hebben ze de auto nagekeken en begonnen ze al over de km stand, op internet kun je alleen 150.000 of meer in vullen en wat denk je van een oude auto die heeft niet alleen maar stil gestaan. Na het na kijken en foto\'s maken zo ik er nog maar 115 euro voor krijgen echt belachelijk het is echt een lokkertje met de online taxatie vind het echt een heel slecht bedrijf dat er een klein verschil in het bedrag zou kunnen zitten snap ik maar zo veel kan gewoon niet heb mijn Audi gewoon weer mee naar huis genomen.
Bespaar je de moeite
Star
Veli op 31-10-2017 om 13:40
Afspraak gemaakt om 11 smorgens. om 11.35 arriveer ik er. Paar minuten gewacht. Komt er iemand aankakken die klaagt dat ik 45 minuten te laat ben en dat ze geen tijd meer hebben om mijn auto te taxeren. Het was in Roermond en die dag was er een Duitse en Belgische vrije dag dus rete druk. Ik zei ok en wilde weg rijden wilde hij toch praten. Hun online taxatiewaarde was 3500 euro. Staander voet bood hij 1250. Dan breng ik het nog liever naar de sloop. Niet de moeite waard om met deze gasten in zee te gaan. Gewoon zelf op te koop sites zetten.
Iets meer als de sloop prijs
StarStarStarStarStar
Istvan op 28-10-2017 om 18:51
Ondanks dat de prijs tegenviel toch goed en leuk geholpen
Geen kloppende prijs
StarStar
Piet op 23-10-2017 om 14:52
Bij e-mail taxatie zit het bod aardig in de richting , werd 11.500 euro geboden , maar kom je dan op de vestiging worden er voor de show heel veel foto's gemaakt maar dan komt het , dan worden er allerlei argumenten gezocht om de auto negatief te beoordelen en komt er een niet marktconform bod uit van slechts 9600 euro niet komen dus bij dit soort jongens die met deze formule , want dat is het , vele mensen om de tuin leiden
Geen goede prijs
StarStar
Kim op 21-10-2017 om 15:14
Taxateur gaf aan dat betreffende ford op andere plekken voor 100/200 te koop stond. Zelf nagekeken, was niet het geval. Eerder tussen 500/700. Uiteindelijk via inruil bijna 700 gekregen ipv geboden 115 euro
Weinig flexibel
StarStar
Paul Schoonbergen op 20-10-2017 om 17:28
Vanwege een file 10 min. te laat op de afspraak. Onderweg geprobeerd contact op te nemen met de vestiging, maar door wirwar van keuzemenu's onmogelijk om een medewerker te spreken te krijgen. Door zeer krappe bezetting in Alkmaar niet flexibel om dit op te vangen. Uiteindelijk onverrichter zaken huiswaards gekeerd. Al met al een teleurstellende ervaring dus.
eerlijk en betrouwbaar
StarStarStarStarStar
agnes gijsbers op 18-10-2017 om 16:57
Inspecteur zeer zorgvuldig en correct. Niet opdringerig. Vriendelijk. Redelijk goede prijs en geldelijke afhandeling binnen 2 dagen.
Slechte service
Star
Margritte Zwaan op 17-10-2017 om 14:19
Mijn vriend had een pasje in zijn auto laten liggen. Gebeld of het pasje tegen betaling opgestuurd kon worden. Hij werd afgesnauwd dat het zijn eigen verantwoording was. Klantvriendelijkheid staat niet hoog in het vaandel bij wij kopen auto's.
het zijn gewoon handelaren
StarStar
Will op 10-10-2017 om 19:49
Dat het gros een slechte ervaring heeft is niet zo gek. Denken jullie dat ze van de lucht leven? Dit zijn gewoon handelaren die ondertussen dat jij je auto aanbiedt, kijken waarvoor ze hem kwijt kunnen. Dus dan weten ze ook wat ze er voor geven en zelf aan verdienen. Neem de moeite om zelf je auto te verkopen, particulier of via inruil, dan weet je zeker dat je je geld niet verkwist.
Lees eens een boek
StarStarStarStar
Maarten op 09-10-2017 om 20:21
Mensen die het hier hebben over oplichting zou ik willen aanraden het wetboek van strafrecht te lezen (art 326). Oplichting zou het bijvoorbeeld zijn als ze na ondertekenen van het contract het bedrag niet of slechts gedeeltelijk overmaken. Het concept is hier duidelijk: je krijgt een online indicatie waarvan je van tevoren weet dat dat niet daadwerkelijk gehaald wordt. Je mag zelf kiezen langs te gaan voor een echt bod, en daarna mag je kiezen of je het bod accepteert. Als je niet van plan bent 2/3 van het online getoonde bedrag te accepteren kan je beter sowieso niet langsgaan. Ik heb hier vrijdag mijn auto verkocht (2/3 van de online indicatie, overeenkomstig mijn verwachting) en vandaag (de volgende werkdag) het geld gekregen. Ongetwijfeld kan je via marktplaats een betere prijs krijgen, dat geven ze zelf ook aan. Je bent er dan wel tijd mee kwijt, krijgt dan wel te maken met allerlei vage gasten, en hebt kans dat iemand bij het eerste onderhoud even met een paar neven verhaal komt halen.
oplichters
Star
rami op 09-10-2017 om 12:50
online 875,- maar werkelijk 300,- dat is minder dan de helft, de auto gegevens klopten wel..
Slechte ervaring
Star
Koolen op 08-10-2017 om 20:03
Afspraak gemaakt , naar filiaal gegaan daar aangekomen bleek dat er een dubbele afspraak stond gepland auto kon niet getaxeerd worden moest later maar terug komen gevraagd of ze tegemoet wilden komen in de gemaakte reis kosten dat was niet mogelijk ,
Zeer teleurstellend
Star
E Huijerjans op 07-10-2017 om 16:16
De waarde die ze voor onze auto terug wilde geven, was meer dan 10x minder dan de taxatie waarde die ze op internet gaven, teleurstellend dit had ons een ritje kunnen besparen!
negatief beeldvorming
Star
de rond op 07-10-2017 om 7:41
als serieuze verkoper van je auto verwacht je ook serieus genomen te worden , helaas negatieve reclame is ook reclame via online een bod uitbrengen op je auto en dan vervolgens als je de moeite neemt naar een station van hun te gaan , tijd te investeren, blijkt dan men 2/3 te bieden van de prijs die ze eerst gezegd hebben, is volgens mij een vorm van misleiden van klanten, alleen om klanten binnen te halen, helaas kan alleen de tussenpersoon hier niets aan doen omdat het via een centraal punt geregeld word, maar ze vergeten wel even voor het gemak dat de tussenpersoon de eerste is die een klant te woord staat en moet mededelen helaas is het 2e bod een heeeel stuk lager dan wat ze gezegd hebben via de mail. helaas leven we in een maatschappij die niet meer heeft verbeter de wereld begin bij jezelf maar ik voor mij en onze lieve heer voor ons allen.
wees realistisch
StarStarStar
Fred Thijssen op 06-10-2017 om 23:22
Wat n hoop negatief gezeur hier. wijkopenautos kopen autos in voor de handel en voor exportdoeleinden. Als je alle tijd hebt en mooie fotos op diverse verkoopsites plaatst krijg je vrijwel zeker een betere prijs. Wie houd je tegen dat te doen ? wij hebben onze auto via deze site verkocht en kregen 2/3 van de handelswaarde. Dat had ik vooraf ongeveer zo ingeschat. De meeste mensen vinden hun auto veel te veel waard. wijkopenautos heeft nul emotie bij je auto, he5 is een handelsobject. wat mij betreft hebben ze keurig gehandeld en ja...... met veel energie en enig risco had ik er met zelf verkopen 600-1000 meer voor kunnen krijgen, mijn keuze dat niet te doen.
FAKE Reclame
Star
André Mortier op 06-10-2017 om 10:37
Wijkopenauto's via TV gezien ,vandaar mijn interesse: vergeet deze fake reclame want wat volgt is de realiteit en zonder zin voor overdrijving: mij aangeboden te Zellik(België)en door vriendelijke 2-talige man ontvangen: na een 1/2 uurtje wachten toch zelf eens gaan kijken waar men bleef en teruggestuurd met" komen binnen een 15minuten"(waarvoor dient een afspraak waar men u nog tot 2x toe voor opbelt om te bevestigen?). Eerst= "testrit": even de baan op en af hoogstens 1 minuutje(dat kon mijn kleinkind van 3 jaar misschien ook nog, want automatische versnelling..) en dan terug naar garage waar 10-tallen foto's genomen worden van boven tot onder van binnen tot buiten, weliswaar zonder vragen of zonder de wagen bvb even op testbank te plaatsen, zelfs de motorkap wordt niet geopend!? Alleen de nodige documenten worden grondig nagekeken. Intussen vraag men u nog een 1/2 uurtje te wachten: de vele foto's worden dus via het net naar allerlei(malafide?)"dealers en opkopers verstuurd. Uiteindelijke prijs was nog veel lager dan ik al had verwacht. Hierop doet men u een aanbod van 72u aan de prijs die u zou willen, maar dit blijkt eens te meer schijn. Heb wagen uiteindelijk aan garage kunnen laten waar ik de nieuwe kocht(totaal verschillende merken) en heb toch 2000€ meer gekregen dan aanbod van Wjkopenauto's.(misschien naam veranderen in Wijklotenautos....) Beste mensen, laat u vooral niet misleiden door reclame of door gemak, bedrogen ben je toch!
Verkoop niet via wijkopenautos
Star
Van de Meersch op 06-10-2017 om 7:45
slechtste ervaring ooit! Verkoop je auto niet via wijkopenautos want eerlijkheid is een waarde die ze NIET hanteren! Maken prijzen die ze nadien niet nakomen. Management is niet bereikbaar! Houden je aan het lijntje zodat je zelf je prijs zou laten zakken!!! Doe het niet want klanten zijn echt niet belangrijk voor hen, geld wel!
Vriendelijke filiaalhouder Dordrecht 05-10-2017
StarStarStarStar
Hans v D op 05-10-2017 om 16:33
Ik ben vriendelijk correct en netjes ontvangen door de plaatselijke medewerker De Heer M Stolk. dat verdiend een compliment en kan je dit filiaal dan ook uit volle tevredenheid zeker aanraden .
Bedonderen
Star
Ron op 05-10-2017 om 14:48
Voor de 3e keer geprobeerd maar wederom mooie prijzen sturen en nu weer €10000,- Onder de prijs die ze sturen de vorige keer ruim €15000,- onder de prijs bieden en toen hebben ze mij gebeld nadat HUN een advertentie van mij hadden gezien van mijn auto met de worden ruim € 60000,- en vervolgens €45000,- bieden dat het iets meer of minder kan zijn als ze de auto taxeren oké maar alle drie de autos waren in showroom staat wat ook hun worden zijn en vervolgens dit soort biedingen geven, nee dat is echt de mensen oplichten helaas
oplichters
Star
peter stroet op 04-10-2017 om 18:07
Ik wilde mijn auto kwijt en had geen zin om op marktplaats met allerlei figuren te gaan zitten onderhandelen dus dit leek een mooie oplossing. Er werd 1170 euro geboden, op marktplaats wordt voor een vergelijkbare auto ongeveer 1800 gevraagd (dus 1400 gegeven) dus het leek een goeie deal. Daar aangekomen werd de auto bekeken en helemaal in orde bevonden, op de krasjes na die je op een auto uit 2003 zou verwachten. het bod was uiteindelijk 350 euro! Dan denk je dus makkelijk en snel van je auto af te zijn en dan sta je vervolgens nog te onderhandelen voor een prijs die verre van reëel is....
Oplichters
Star
Van kerkhof op 02-10-2017 om 17:49
Wat een oplichters bieden een hoop geld vervolgens is het bod 40% minder. Mensen bespaar je de moeite mooie praatjes maar er komt niets van uit alleen een heleboel frustratie en kwaadheid bah bah meesteroplichter die binnen een paar jaar over jou rug binnen willen zijn!!!
Oplichters
Star
Kramer op 01-10-2017 om 19:03
Werken samen met autohero ik wilde daar een auto kopen. En die had volop schade gehad aan de kop. Werd niet gedeeld met ons.
grote teleurstelling
StarStar
h braak op 29-09-2017 om 10:55
Super netjes geholpen. Bod online €4650,- . Daar op taxatie plots €3250,- inclusief de winterhanden. Nou dan voel je je behoorlijk bedot. Als we dat wisten hadden we de moeite bespaard voor het op en neer rijden. Nee trap niet in hun bedingen. Alleen maar een lekkertje. Zelf verkocht en aardig wat meer gekregen dan bij hun. Ons zien ze niet meer
Best gelachen.
Star
W.Smit op 29-09-2017 om 10:00
Ik kreeg online een bod van meer dan 800 euro voor mijn fiat panda. Ik wist dat dat niet reëel was. Maar ik dacht als ze 150/200 euro bieden is het goed. Ik werkte in de buurt. Dus even een afspraak gemaakt. Even kijken, rijden, foto's en bericht sturen naar het hoofdkantoor. Na een poos kwam er een bod uit van 68 euro. Aangezien er voor meer geld aan benzine in de tank zat heb ik even hartelijk gelachen en de man vriendelijk bedankt. Nadeel was wel dat er tijdens de poging om mij te bedonderen nog geen kop koffie af kon! En de e-mails die tot vervelens toe komen over de auto is minder leuk. Mensen die genaaid willen worden zonder te kussen die raadt ik het aan. Een ieder ander adviseer ik om nog niet eens de moeite te nemen om op de site te kijken.
Tijdvespilling en oplichterij!
Star
Roel op 27-09-2017 om 8:24
Tijdvespilling en oplichterij! Online bieden ze een interessante prijs, maar vervolgens bieden ze na de keuring zeker 30% lager. Zonder een verklaring te kunnen geven waarom de prijs zoveel afwijkt voor het eerdere indicatieve aanbod. Zonde om je tijd aan te besteden.
Wat een afzetters
Star
Gerrit Hennen op 26-09-2017 om 19:22
Wat een bezeikte boel: Lokken met €2650,- en na zogenaamde inspectie bieden €1350. Vandaag asn hanelaar verkocht voor €2200,- Dit was dus de auto minimaal waard. Ik ga er nooit meer naar toe
Verkoop niet via wijkopenautos
Star
Niels Van de Meersch op 25-09-2017 om 9:14
slechtste ervaring ooit met www.wijkopenautos.be! Verkoop je auto niet via hen want eerlijkheid is een waarde die ze NIET hanteren! Maken prijzen die ze nadien ook niet nakomen en houden je aan het lijntje zodat je zelf je prijs zou laten zakken!!! Doe het niet!
Oplichters
Star
Tijs Schonewille op 24-09-2017 om 12:11
Waardeloos! Ze lokken je met een goed online bod naar een vestiging en bieden daar minder dan een derde van het online bod.
Oplichting ten top
Star
Sil Vennie op 23-09-2017 om 16:50
Geboden bedrag 85% lager dan online geboden was. Zelfs onder de sloopprijs. Is duidelijk sprake van lokken en dan proberen een auto te krijgen voor belachelijke bedragen.
niet reëel
Star
Marcel Bakker op 23-09-2017 om 13:41
Mijn ervaring leert dat je met een lokkertje lekker wordt gemaakt en als je daar komt blijkt de waarde €2300 minder te zijn!! Ik zou het niemand aanraden
Oplichters
Star
Bert op 20-09-2017 om 14:56
60 % minder geboden dan het digitaal bod. Gewoon een belediging. Chagrijnige medewerker. Riekt naar oplichting . Je zal er maar moeten werken. Mijn advies : Niet doen
Slechte service
Star
Sharon op 16-09-2017 om 10:49
Toegegeven, het bedrag via internet was wat hoog, zelfs iets hoger dan verwacht, maar het was niet super onrealistisch. Aangekomen bij Wijkopenautos.nl Zwolle werd mij gelijk al duidelijk gemaakt dat die prijs absoluut niet realistisch was. Dus die internet-taxatie is een lokkertje..oke! Eens kijken wat het dan wordt, dacht ik bij mezelf. De service is ronduit slecht. Misschien heb ik een verkeerde getroffen, maar deze heeft het wel gelijk verpest bij mij voor het hele bedrijf. Korte antwoorden, telkens erg negatief over de auto en spullen uit de auto halen, maar niet terug zetten! Ik moest zelf de bench en een tas er in terug zetten... wat een service! Ik snap ook wel dat het op facebook lijkt alsof het een goed bedrijf is: de reviews van klanten die akkoord zijn gegaan met het bod krijgen alleen een link voor een review!! Dus ik, die absoluut niet akkoord ging met een bod van 1349 (terwijl bijna 3400 in de taxatie op internet werd gegeven), krijgt geen link. Dan krijg je wel een beetje een vertekend beeld he... Jammer, maar helaas. Bij een ander bedrijf wel een goede prijs kunnen krijgen, dus zo zie je maar dat je ook echt wel bij een ander (beter) terecht kunt! En zoveel moeite heb ik daar niet voor moeten doen 😉 Wel een goed voorbeeld voor mijn lessen Economie die ik geef; het bedrijf is niet dom, al zal het zichzelf echt in de vingers gaan snijden als er meer van die verkopers rond lopen zoals die beste man die ik had... Maar het scheelt natuurlijk dat deze reviews niet op de facebookpagina staan en dus nauwelijks worden gelezen...
Ze geven veel te weinig voor je auto.
Star
Hasshem op 15-09-2017 om 12:32
Je kunt beter naar een dealer gaan die er schijnbaar verstand van heeft, wat een auto kost deze dealers geven veel betere prijzen.
ik snap iets niet
StarStarStar
jeffrey op 14-09-2017 om 14:32
ik zie meer ongenoegen dan blijdschap op de site wat mij wel verbaasd is dat de mensen die wel een goede ervaring hebben heel kort zijn en geen bedragen erop zetten wat ik al in mijn ogen een beetje vreemd vind met al het commentaar en de vergelijkingen ik zag er ook 1 tussen staan die zei het geld te hebben gekregen op de 25ste en had het een zaterdag daar gebracht uitgaande van wat hij zegt is dit dus bijna een week ik zou vandaag eigenlijk gaan maar na dit gelezen te hebben plus de onduidelijkheid van de wel blije mensen ga ik toch nog even kijken of ik er meer uit kan krijgen want mij taxatie was 867 en daar boden ze 3 x minder het is geen beauty maar zeer zeker ook geen beast
Sterke afwijking on line bod
StarStar
Jeroen Breedveld op 14-09-2017 om 13:23
Voor mijn nette en keurig onderhouden XC90 uit 2011 werd eerst €21.038 geboden bij de aanmelding. Dit is ongeveer gelijk aan de inruilwaarde die me hier en daar wordt aangeboden. Uit oogpunt dan wellicht zonder inruil mijn volgende auto te kopen en zodoende wat beter te kunnen onderhandelen. Op naar de vestiging in Apeldoorn voor een definitieve taxatie. Daar kwam ik van een koude kermis thuis. Zonder redenen waarom de auto naar beneden werd geprijsd kwam het eindbedrag op €14.800. Schandalig, zonde van mijn en hun tijd.
Schandalig lokkertje
Star
S. van der Laan op 12-09-2017 om 9:05
Ze boden online bijna 4.000 euro. Eenmaal daar werd het 680!! Oplichters zijn het!
Ze geven veel te weinig voor je auto.
Star
Bianca op 11-09-2017 om 16:38
Je kunt beter naar een dealer gaan die er schijnbaar verstand van heeft, wat een auto kost deze dealers geven veel betere prijzen.
Absoluut geen zaken doen met wij kopen auto\'s
Star
A. Lukens op 08-09-2017 om 16:42
Wat een oplichtersbende andere woorden heb ik er niet voor, hoge prijzen bieden op hun website en dan bij taxatie gewoon ruim € 2000,- minder durven bieden. Mensen gebruik je verstand ga met een grote boog om deze organisatie heen.
Oplichterij
Star
Barry op 08-09-2017 om 15:53
Ze lokken klanten met hogere prijzen, eenmaal daar bieden ze een belachelijke prijs. Hoewel mijn auto had 160000km met N.A.P. en nooit schade, hun excuus voor het verschil was dat op internet je kan geen hogere kilometers invoeren dan 150000. Ik vind het gewoon oplichting!
Internet taxatie verhoger
StarStarStar
Jos op 08-09-2017 om 9:10
Taxateur nette jongen. Helaas, ondanks dat ik,zoals de jongen zei. Zeer nette auto. Goed onderhouden. Kreeg ik 11.000 minder dan taxatie via internet. Auto dealers geven veel meer inruil dan deze partij. Jammer. Zonde van mijn tijd.
Misleiding
Star
N. van Luijk op 03-09-2017 om 16:54
Ter plaatse werden we netjes geholpen. En daar werd ons verteld dat we binnen twee uur een mail zouden krijgen met het bod. Die hebben we niet gehad. Dus wij bellen. Tijdens dat gesprek werd ons te verstaan gegeven dat we pas na achten 's avonds een bod zouden krijgen. De volgende nog geen bod gehad. Dus weer gebeld. Waren ze onze gegevens kwijt. Kregen uiteindelijk een bod van 904 euro terwijl we via de site een geschatte waarde van 2300 euro kregen. Ga er dus nooit heen
Tijdverspilling en oplichterij(BMW 3 serie 2010)
Star
Leon op 01-09-2017 om 6:33
Per mail een taxatie gekregen. Op locatie geweest en een bod gekregen dat 1500 euro lager was. Gisteren een garage gevonden die 3825 euro meer bieden. Overigens is de service van het personeel op locatie prima! Daar valt niets slecht over te zeggen.
Ik vind het oplichters
Star
Desiree op 31-08-2017 om 12:39
Auto van nog geen anderhalf jaar oud gebracht, taxatie op internet bijna 22.000 euro (nieuwwaarde was 28.950). Afspraak gemaakt voor 1 week later. Bij aankomst werd de auto getaxeerd en kwam meneer terug met 16.300 euro?! Nogal een verschil. Nadat ik zei dat ik dan liever weer weg ging boden ze uiteindelijk 17.500 - waarom nog steeds zo laag? Heb de auto uiteindelijk bij een officiële autodealer verkocht voor net onder de 21.000 euro een week later.
Als je het spelletje snapt, is het prima zaken doen.
StarStarStarStarStar
Rick op 29-08-2017 om 11:52
Tuurlijk komt de waarde in het echt lager uit. Dit omdat de auto altijd wel een dingetje of een datje heeft. Kijk naar een soortgelijke auto op Gaspedaal.nl en trek daar een marge vanaf. Licht moet bij de vestigingen ook branden en het salaris moet ook overgemaakt worden. Al met al scheelde het maar €100,- met de online bepaling. Als ik de auto 1 maand op Marktplaats zet en een maand MRB+verzekering erbij optel zat ik ook op dit bedrag. Dit is de kortste en meest makkelijke klap die ik de auto heb kunnen geven.
Een lachertje
Star
Nick op 29-08-2017 om 9:48
Gelokt met een prijsindicatie van 2700, ik was voorbereid dat het ter plaatse minder zou worden en was met de helft akkoord gegaan. Daar aangekomen is het bod ineens 115 euro. Alleen de velgen met winterbanden waren meer waard.
Veel te lage bieding
StarStar
bert op 28-08-2017 om 15:55
goed bod op de auto gekregen via de site iets meer dan 3000euro. dat het minder dan 3000 euro zou worden had ik wel verwacht alleen niet dat het 2000 euro minder zou zijn. volgends de meneer bij wijkopenautos was de hele auto overgespoten behalve het dak. nou kan dat nooit kloppen want toen ik de auto net had heb ik het dak laten spuiten omdat er steenslag op zat en de blanke lak los liet. heb uiteindelijk de auto via een garage bedrijf verkocht aan een handelaar die er 2400euro voor gaf. geen aanrader om je auto te verkopen!
Taxatie veel lager op locatie
Star
Willem op 24-08-2017 om 20:21
Op de site werd een redelijk bod gedaan. Daarom ben ik 30km naar hun locatie gereden. Daar kreeg ik echter te horen dat ik 5 keer minder kreeg dan op de site gezegd werd (152 eur vs 762 eur). Zonde van mijn benzine!
Taxatie niet waar
Star
Niek op 24-08-2017 om 17:33
De taxatiewaarde was vele malen hoger als wat ze daadwerkelijk gaven, maar omdat ik dat stuk anders voor niks heb gereden alsnog de auto laten staan... betaling stond er wel snel op maar verder zeer slecht. Je word gewoon in de maling genomen met de taxatie
Zeer slechte ervaring
Star
HvandenB op 19-08-2017 om 12:58
De eerste indicatie waar bijna 2000 euro voor een Ford KA 1.3, Bij aankomst wordt de auto nogmaals bekeken allerlei opmerkingen kregen wij te horen die ik ook had aangegeven op de website. Zoals roest rondom de achter wisser enkel kleine parkeer deukjes. En toen kwam men met een waarde bepaling van 900 euro. Ik vertelde dat ze geen partei waren voor mij waarop men een zeer agressieve houding aannamen omdat ik niet wilde verkopen. Eerder vertelde de keurmeester dat zijn zoon net een Ford Ka total los had gereden. Bij mij is een en een twee dus mijn vermoeden was om voor zijn zoon een goedkoop autotje op de kop te tikken. Ik ben naar de garage gegaan waar deze auto in onderhoud is geweest en daar vertelde ze mij dat ik hem op autoscout24 moest aanbieden tussen de 2200 en 2500 euro. De auto was binnen drie dagen verkocht voor 2250,00 euro. Dus Wijkopenautos doe je werk en geef een reële prijs. Hier riekt het naar oplichting.
Doe het niet!
Star
Cathy op 18-08-2017 om 12:25
Op de website laten ze een mooie prijs zien en eenmaal aangekomen daar geven ze er maar de helft voor. Bespaar je de tijd en moeite, ga hier niet heen!
Oplichterij
Star
Broks WAM op 17-08-2017 om 15:51
Wij hebben een prijs indicatie gehad voordat wij een bezoek hebben gebracht aan een van hun locaties. Aldaar aangekomen blijkt de auto ineens ca. een derde minder waard te zijn. Boevenbende, die er gewoon op gokken dat als de mensen eenmaal op locatie zijn, toch wel akkoord gaan.
Trap er niet in
Star
Gavob op 16-08-2017 om 8:39
Allereerst het maken van de afspraak: Je maakt een afspraak, ze bellen je op dat je je papieren etc. mee moet nemen en vervlgens krijg je per mail een bevestiging. Hartstikke fijn, ware het niet dat de bevestiging een andere dag en tijdstip aangaf. Dus ik in de telefoon gekropen. Krijg je te horen dat een collega zjuist met mij telefonisch die tijd heeft afgestemd terwijl er tijdens het gesprek met geen woord over gerept is. Ik kon niet op het nieuwe tijdstip dus op de vraag of ik nog interesse had in de afspraak was ik genoodzaakt negatief te reageren. Later bleek dat ik diezelfde week een aantal dagen later een halve dag vrij kon krijgen, dus toen heb ik de afspraak opnieuw ingeschoten via de site. Ik kreeg een bevestiging per mail maar werd niet meer gebeld, dus ik vertrouwde het niet. Toen ik later zelf belde bleek ook dat de afspraak inet ingepland was, terwijl ik wel per mail een afspraak had. "Ja u had toch geen interesse meer? Dat zei u aan de telefoon". "Ja in de vorige afspraak, weet u nog wel, die ene die jullie inplannen zonder met mij te overleggen". Ze vertelden dat ze me terug zouden bellen nadat ze met de vestiging gebeld hebben om alsnog ene afspraak voor me te regelen op de dag dat ik vrij had. Later bleek dat dat niet ging en dat ze ondertussen het gesprek af hadden geluisterd waarin ik aangeef geen intersse te hebben in de afspraak. Toen dacht ik echt dat ik gek werd. Ik had meer het idee dat ik in discussie was met een soort onvolwassen tienerdochter die haar gelijk wilt halen, terwijl ze zelf ook heus wel weet dat ze het niet heeft. Na uiteindelijk nadrukkelijk meerdere malen te blijven herhalen dat ze een andere afspraak moest regelen, telkens weer als ze begon over hoe-en-wat er dan wel niet allemaal fout zou zijn gegaan en waarom lukte het dan toch eindelijk om een afspraak op te mogen tekenen in mijn agenda. Toen kwam de heugedelijke dag dat ik op audientie mocht komen met mijn auto. Het bekende verhaal: direct al verwonderd lopen doen over het online bod (toen wist ik al een beetje wat de tendens ging zijn), rondje lpen om de auto, belachelijk veel foto's maken, beetje zeuren over hoe opties al oude zijn en dus niet zoveel toevoegen etc. etc. kortom: het uiteindelijke bod bedroeg 40% van het online aangeboden bod. (Overigens vind ik de manier van weergeven heel vreemd: ... het bod is geworden - nog net geen tromgeroffel - ... 40%! Net of je bij de supermarkt voor een pak melk 20% van een biefstukje betaald. Geld! Hoeveel euro's? Dat moeten we weten!) Vervolgens krijg je een uitgebreid lulverhaal waarin alle verkooptrucjes uit het boekje voorbij komen met als conclusie: je bent gek als je het niet doet. Een greep uit de trucjes: - "Ik zit al 13 jaar in het vak." Nou en, als je zo goed bent, begin dan voor jezelf. En sowieso, die taxatie van jouw houdt in dat je wat foto's schiet en doorknald naar je baasje. Zelf bepaal je feitelijk niets. - "Iedereen gaat hier tevreden weg" . Ja klopt, ik ook. Maar wel met mijn auto nog onde rmijn kont. Ben ik echt blij mee, na zo'n belachelijk bod. - "Je moet realictisch zijn. Die mensen snappen gewoon hoe het werkt". Mij een beetje aanvallen op mijn intelligentie? Toedels! Kortom: aan iedereen! Trap er niet in, het is gemakkelijk en snel om bij deze club je auto te verkopen maar steek er wat meer moeite in en je auto levert gewoon meer op.
Komen hun slogan niet na
Star
Marit op 13-08-2017 om 12:27
Ze zeggen in hun "slogan": ieder merk, iedere leeftijd, iedere staat... Wij moeten uit nood onze tweede auto weg doen. Een oude en bepaald niet mooie Ford Mondeo 1st generation uit '94. We verwachten er bepaald geen hoofdprijs voor, maar heej, hij rijdt nog steeds zalig, motorisch is hij prima in orde en hij heeft maar 135 k op de teller staan. Bij de eerste blik op onze auto, begon de inkoper van wijkopenautos in Leeuwarden al verontschuldigingen aan te dragen. Tijdens het hele korte ritje om het blok (amper boven de 50 km/uur uitgekomen), werden de bezwaren nog eens benadrukt en kwam de waarschuwing dat zelfs kopers uit het oostblok voor minder geld meer auto konden krijgen. Na een rondje foto's van alle minder mooie plekjes (echt elk miniem klein krasje werd gefotografeerd, bij een auto van 23 jaar oud!!!) werd er bij het hoofdkantoor een prijs opgevraagd. Intussen bereidde de inkoper ons erop voor dat we misschien niet meer zouden krijgen dan de sloopprijs. Na een kleine 10 minuten kwam er bericht van het hoofdkantoor: hij mocht 1-13 euro bieden. ????? Dat noem ik geen auto kopen van elk merk, van elke leeftijd en in elke staat. Dan verwacht ik inderdaad minimaal de sloopprijs. Maar niet dit. Ze kunnen hun belofte niet waarmaken. Mijn advies om in ieder geval een aantal beperkingen te benoemen op hun site, of vooraf te vragen om een goede beschrijving en foto's werd van de hand gedaan als: te duur om de website aan te passen. Wijkopenautos.nl is in onze ogen één grote façade waar je alleen maar terecht kunt met niet al te oude, nog zeer goed uitziende auto's, wil je er een acceptabele prijs voor krijgen. Maar vermoedelijk krijg je met een beetje geduld meer geld voor je auto als je 'm elders verkoopt.
Oplichters
Star
Peter op 13-08-2017 om 5:45
Lokken je met een hoog bod en bieden uiteindelijk een belachelijk laag bedrag. Zij gokken er op dat mensen snel een auto van hun naam willen. Wat een ongelofelijk triest bedrijf. Ze zouden de reclame van tv moeten halen. Schande
Niet doen!!!
Star
Kooistra op 11-08-2017 om 21:44
De prijs die ze op de site geven klopt niet ze taxeerden de auto op 1650 eenmaal op de vesteging kwamen ze met het belachelijk lage bod van 268 euro alleen maar lokkertjes
Vooral niet doen!
Star
Chey op 11-08-2017 om 15:15
Kansloos bedrijf wat iedereen voor de gek houd! Maar liefst €79 euro gekregen. Oh ja krijgen ik moet ruim 2 weken wachten en aan de telfoon hangen totdat ze mijn geld kunnen overmaken. Waar in koeienletters staat DE ZELFDE DAG UW GELD OVERGEMAAKT! Kansloos, zelfs een email of telefoontje om hun fout te melden kon er niet van af. Ga nooit maar dan ook nooit naar wij kopen auto's!!!
Tijdverspilling!
Star
Nynke op 10-08-2017 om 13:43
Net terug van wijkopenauto's in Groningen. Na de ervaringen gelezen te hebben toch het voordeel van de twijfel gegeven en heen gegaan. Op internet een bod van bijna 12.000 en kreeg op locatie 9.000 geboden. Zonde van je tijd dus!
zeer slechte prijs tov informatie op site en eerste aanbieding
Star
André op 08-08-2017 om 15:28
Via de site eerste taxatie van auto Volvo V 40 2016 opgevraagd. Eerste bod €21.151,--. Redelijk bod, op de locatie werd mij €15.900,--geboden. Wel heel groot verschil. Was niet over te praten. Latere telefonische reactie ook niet naar tevredenheid opgelost. Willen wel auto kopen, bieden in eerste instantie hoog bod om klanten naar de locatie te krijgen en bieden dan een veel lager bod. VERKOOP HIER -- NIET --- JE AUTO
Taxatie valt 40% lager uit dan voor indicatie.
StarStar
Sjaak op 08-08-2017 om 9:43
De slechte beoordeling is gebaseerd het (te)grote verschil tussen indicatie en taxatie, als je echt de auto 'moet' verkopen dan voel je je later wel bekocht. Winst is één ding, maar het moet wel redelijk blijven. Werd verder vriendelijk te woord gestaan door de medewerker.
Content
StarStarStarStar
Nico op 04-08-2017 om 16:51
Juiste prijs ontvangen met in het achterhoofd houden dat de inkoper ook weer wat moet verdienen . Geld stond na 2 dagen op mijn rekening . Alles correct afgehandeld
Oplichters
Star
K.ten Hoedt op 04-08-2017 om 15:37
Dit bedrijf is nou echt een prototype Oplichtersbedrijf, anders gezegd: Criminelen.
Snel auto verkocht
StarStarStarStarStar
Wouter op 04-08-2017 om 13:27
Na alle reviews gelezen te hebben had ik er een hard hoofd in. Ik had een afspraak in Den Bosch. Via de site was de eerste taxatie 5200 en het uiteindelijke bod 4350. Via marktplaats of iets dergelijks had ik er vast rond de 5000 voor kunnen krijgen, maar nu was ik zonder enige moeite gelijk mijn auto kwijt, en onmiddelijk van de vaste lasten af. Als je in je hoofd houdt dat je er minder voor krijgt dan via marktplaats en daar mee kunt leven, dan is wijkopenautos den bosch iig een aanrader.
Lakdikte truc
StarStar
JB op 03-08-2017 om 18:43
Online een redelijk bod ontvangen voor mijn auto, waarvan ik op voorhand al wist dat dit bij de taxatie fors naar beneden bijgesteld zou worden. Geen probleem verder, zij moeten ook winst maken op de auto. Nare bijsmaak overgehouden van het meten van de lakdikte. Ze pretenderen een eerlijke prijs te bieden. Er werd mij verteld dat de auto was overgespoten. Dit 100% zeker niet waar. Er wordt gewoon op een knopje gedrukt waardoor het meetapparaat een hogere waarde weergeeft voor bepaalde delen van de auto. Ditzelfde verhaal van overspuiten ook bij twee kennissen van mij toegepast, waarbij de aangegeven schade ook zeer onwaarschijnlijk was.
Zonde van je tijd
Star
Karin op 03-08-2017 om 11:39
Bod was uiteindelijk na bezoek een vijfde van het eerdere bod. Geen schade auto en niet teveel kilometers dus mijn advies blijf er weg het is zonde van je tijd.
Eerst lezen!
StarStarStarStarStar
Gerdo op 01-08-2017 om 20:57
De eerste indicatie is de marktwaarde van de auto. Dat is dus de prijs waarvoor de auto zou kunnen worden verkocht. Dat is dus niet de prijs die jij gaat krijgen. Die prijs is gebasseerd op een bovag koerslijst. Die krijg je bij een Dealer of garagebedrijf ook niet. Gewoon lezen wat er staat. Dan wordt er goed gekeken naar eventuele schade's aan binnen en buitenkant. Hierdoor kan de prijs nog wat lager uitvallen dan je zou willen, maar ja, dat lijkt me logisch. Ik heb een bod gekregen dat hoger lag dan het inruilbod. Ik ben twee dagen later naar een andere vestiging gaan om daar de auto in te leveren. Ik kreeg gewoon wat er geboden was (logisch ook) ook al was ik bij een andere vestiging. Contracten warden gelijk getekend. Bedrag stond drie werkdagen later op mijn rekening. Ik moet nog even wachten op het vrijwarringsbedrijf, maar dat heeft er mee te maken dat er financial lease op de auto zat.
Erg slecht bod na indicatie
Star
Jan Jongsma op 01-08-2017 om 18:54
Ik kreeg een indicatiewaarde van € 2683 voor mijn Honda Stream. De auto is in erg goede staat en bovendien verschillende opties die niet bij de indicatiewaarde zat. Lichtmetalen velgen, ingebouwde navi, trekhaak, cruise controle. Na een proefrit en de auto bekeken te hebben kwamen ze met een bod van € 600. Dit verschil slaat nergens op, geef dan direct bij de indicatiewaarde aan dat de auto € 1000 waard is voor hun. Dit is zo zonde van de tijd en energie.
Voorzichtig met de verwachtingen
StarStarStarStarStar
Pieter op 01-08-2017 om 8:58
Wij kwamen aan met onze Volvo V40 en waren gewoon benieuwd wat er zou gebeuren. We hadden de reviews al gelezen maar wilde het toch zelf proberen. En mijn vermoeden werd bevestigd. Je kunt er niet teveel van verwachten, maar je betaalt er niks voor dus als je een goede prijs krijgt, waarom niet? Natuurlijk is die online prijs een lokkertje, maar het is het proberen waard, het is toch gratis. Ik snap eerlijk gezegd niet zo goed waarom al die mensen zo kwaad worden als ze vooraf al weten dat de online prijs niet de echte prijs is.
Afschrikbod van €79,-
Star
Klaas op 31-07-2017 om 6:49
Initiele bod via website was €1050,- op mijn Ford Ka van 14 jaar oud. Na bezoek deden ze mij een 'afschrikbod' van €79,- Auto was prima: geen roest want continu binnen gestaan; motorisch in orde, onderhoudshistorie erbij en maar 50.000 km op teller. Een handelaar wilde er ongezien €750,- voor geven, maar uiteindelijk verkocht aan een hele blije verpleegster voor €1000,- Geen rare mensen aan de deur gehad, gelukkig. Ineens - out of the blue - een SMS-je van wijkopenautos.nl dat ze hun bod hadden verhoogd naar €140. Koekenbakkers! Ze proberen het gewoon en het gros van de mensen trapt er waarscijnlijk in. Avoid! Stelletje boeven zijn!!!
Uiteindelijke bieding zeer laag
Star
Van Hien op 29-07-2017 om 13:26
De bieding voor mijn Alfa was via de site 5850 euro, tijdens de taxarie werd de bieding terug gebracht tot 4200 euro. Verklaring: de markt is niet best, vraag en aanbod! De eerste bieding via de site is een lokkertje.
Te mooi om waar te zijn...
StarStar
B. de Niet op 28-07-2017 om 15:48
Je krijgt een mooi aanbod via de mail. Je maakt een afspraak en vervolgens blijkt het een wassen neus. Mijn auto; geen schade, weinig kilometers, dealer onderhouden, alle boekjes erbij, geen enkel negatief punt van de taxateur en tóch krijg ik niet de prijs die mij via de mail werd voorgehouden. Ronduit slecht. Er wordt gebeld met de handel. Dat kan ik zelf ook! Als ik dit vooraf geweten had, dan was ik zelf gaan bellen met de handel want dat had mij een hoop tijd en ergernis gescheeld. Ik raad daarom wijkopenauto's.nl af. Ga het lekker zelf regelen met de handel! Eerste verdiensten.
Aanrader
StarStarStarStarStar
Daan Loupatty op 28-07-2017 om 15:38
Zeer vriendelijk geholpen in Groningen. Prijs boven de internet prijs. Volgende dag geld op de rekening. Kunnen het zeker aanraden
Zeer goede ervaring
StarStarStarStarStar
Daan Loupatty op 28-07-2017 om 15:37
Zeer vriendelijk geholpen in Groningen. Prijs boven de internet prijs. Volgende dag geld op de rekening. Kunnen het zeker aanraden
De auto gewoon weg geven
StarStar
Andre op 23-07-2017 om 17:47
Ik ben bij een garage geweest voor een andere auto die mijn interesse had, ik vroeg of hij mijn auto wilde ruilen daar hebben wuj vastgesteld dat mij auto In de staat waarin hij verkeerde voor hun1800 waard was voor inruil maar er werdt bij gezegd dat als ik de auto zelf zou verkopen via marktplaats er meer voor zou kunnen krijgen maar zij moesten ook leven dus die 1800 was een reeel bedrag. Heb mijn auto aangeboden bij wijkopenautos via de mail krijg ik een berichtje met 2500 als bod. Afspraak gemaakt en eenmaal daar aangekomen mankeerde er van alles aan de auto waardoor ze 730 euro konden bieden terwijl de auto gewoon goed is. 1hij starte de auto maar kon niet waarnemen dat de motor al draaide normaal gesproken is het starten en lopen 2seconden de startmotor laten draaien en de motor loopt. 2 mij werdt verteld dat de wiel en stuur niet goed was uitgelijnd dat hij niet recht reed als het stuur recht was hij deed dat op een scheve weg en boven dien heb ik er 4 nieuwe banden onder laten zetten een paar weken terug en daar bleek dat de banden regelmatig was versleten dus larie koek van die uitlijning. 3 er zat wat residu van poetsmiddel op de auto ook een min punt snel even de poetsmiddel weg geveegd. Er zaten wat dode mugjes op de gril dat waren roestplekken. En zo gong het door hij had een hele waslijst. Naar plusplunten wordt niet gekeken die woreen genegeerd. Uiteindelijk heeft hij min 430 en max730 geboden. Ik had zoals eerder heb omschreven zitten er 4 nieuwe banden onder die 430 euro gekost heeft daar heb ik 1500 km mee gereden. Als ik de velgen en banden los verkoop krijg ik er 650 euro voor dat zou betekenen dat ik de auto gratis zou moet weggeven. Ik had die auto willen verkopen om met dat geld bij een particulier een andere auto te kopen. Ik hoef niet de hoofd prijs voor die auto te hebben 1500 zou ik gehapt hebben maar 730 is te ver van de echte verkoopwaarde. Hij heeft best wel goed zijn best gedaan om ons te overtuigen dat niet meer kon bieden. Ze willen de auto voor niks hebben om ze via een andere afdeling van hun bedrijf voor veel geld te verkopen. Uiteindelijk schoot ik er niks mee op een tijdverspilling eigenlijk.
Zware misleiding
Star
Matthijs op 18-07-2017 om 14:16
Via internet had ik een taxatie laten maken waar een redelijk bedrag uit kwam. Mijn auto is werkelijk in perfecte staat dus ben naar de taxatie locatie gegaan en heb de auto laten taxeren. Na een uur bleek dat ze 3000 euro minder gaven dan de taxatie! Dit omdat hen de km stand tegen viel. Dit terwijl men bij de online taxatie vraagt naar de km stand, echter wel maar tot 150000 km. Zit je daar dus boven dan kun je dus gerust minimaal 3000 euro van de getaxeerde waarde afhalen. Taxateur gaf aan dat hij verder niets aan mijn auto kon ontdekken wat negatief was. Geen schade of anderszins. Pure oplichterij dus! U bent gewaarschuwd!
Laaienlichters
Star
J v Zweden op 17-07-2017 om 13:34
Dagwaarde van mijn auto vlgs de nodige tabellen is € 3492,= Bod van Wijkopenauto's was € 1259,= Heb ze vrolijk uitgelachen!!! Ik begrijp dat er altijd minimaal 2x marge op moet zitten, alleen dit belachelijke bod slaat echt nergens op .... meer dan € 2000 tussen werkelijke dagwaarde en hun bod. NIET NAAR TOE GAAN, ZONDE VAN JE TIJD!!!! LAAIENLICHTERS ZIJN HET
Misleidend
Star
Edwin op 14-07-2017 om 15:21
Ik heb een voorstel gekregen via de site en het uiteindelijk bod lag 80% lager dan het voorstel. De auto had geen aantoonbare gebreken en dat werd ook door de taxateur bevestigd. Dit traject was tijdverspilling en heb het als misleidend ervaren.
Slechte ervaring
Star
Paul op 14-07-2017 om 7:23
Ook ik heb mijn auto te koop aangeboden bij Wijkopenautos. Helaas vanwege de tijd geen reviews bekeken. Ik kreeg het belachelijk lage aanbod van €25,-, terwijl bij een gerenommeerd recycling bedrijf minimaal €100,- wordt gegeven. Het verschil is uiteraard de winst voor Wijkopenautos. Dus ga rechtstreeks naar het recycling bedrijf. Het allerergste is dat je daarna regelmatig nog e-mails van Wijkopenautos ontvangt.
1e klas oplichters
Star
Wouters op 08-07-2017 om 17:54
Na een internet taxatie van ruim 7000 euro, toch maar een afsoraak gemaakt. Kom je op locatie met een auto waar geen krasje op zit, al het onderhoud door de dealer is gedaan met nieuwe banden. Die perfect rijdt en niks op aan te merken is een bod van 4800 euro. Dit is 1450 euro onder het bedrag dat onze dealer boodt voor het terugkopen van de auto zonder dat wij er iets voor terug kochten en 4000 euro onder der gemiddelde verkoopprijs bij een garage. Dit zijn gewoon 1e klas oplichters. Stom stom stom dat ik hier tijd en energie in gestoken heb. Mensen blijf ver weg van dit bedrijf!
Slechte ervaring
Star
Jan Jonker op 08-07-2017 om 15:26
Bij wijkopenautos in Almere geweest, de koper/verkoper was telefonisch bezig in kantoor dus loop ik wat rond te kijken bij de auto's. Hij zag wel dat ik er was maar gaf geen reactie. Later liep hij bellend naar een auto die buiten stond. Zag mij wachten, maar nog geen reactie. Niet even van 'ik kom zo bij u' Toen het telefoongesprek was beëindigd had ik toch verwacht dat hij even mij een reactie zou geven, maar ook nu helemaal niks. Hij ging rustig verder met z'n computer en liet mij echt gewoon voor Jan lul staan. Ik was toen zeker al 20 minuten daar binnen. Ongelooflijk, ik ben maar weggegaan.
Lachwekkend
Star
Richard van Oosterhout op 08-07-2017 om 12:49
Bmw 5 serie aanbieding €2200. Ik daarheen en idd een lakmeting(totale onzin) waar ie echt gespoten was konden ze niet vinden. Na taxatie €600-€900. Ik zeg WAT !!!! Aan oud ijzer is ie nog meer waard. Conclusie ; wegblijven bij die oplichters
Oplichters Zonde van de tijd.
Star
Leuke goede auto op 04-07-2017 om 21:19
Online bod voor mijn Peugeot 207 CC van € 5648,-- In Zwolle mijn auto laten taxeren. Ondanks dat er nog een aantal leuke opties op zitten, en de auto in heel goede condities is en nog zeer mooi uit ziet, kwamen ze na heel veel poeha, foto's lak dikte meten en nog veel meer onzin en lang wachten met een bod van € 4000,-- Gewoon belachelijk. Ze lokken je met een redelijk bod, maar proberen daarna de auto voor weinig te krijgen,
Gewoon oplichterij
Star
Antonio op 29-05-2017 om 15:15
Bod via internet voor mijn MB B200T 5940 plus opties. Na bezoek, 4300. Auto zonder krasje, full opties, dealer onderhouden. Afblijven mensen.
Belachelijk bedrijf!
Star
Benjamin op 29-05-2017 om 7:58
Niet aan te bevelen. Zeer slecht. Via de mail een aanbod van 1734€ + extra opties geboden. En er zijn extra opties zoals stoelverwarming en set lichtmetalen velgen. De taxateur had leek geen ervaring te hebben met auso's en zat de hele tijd achter zijn iPad. Na een half uur had hij slecht nieuws. Alleen op navragen kregen we een bod van 600€. Dus 1/3 van de oorspronkelijk geboden prijs zonder extra's. Zonde van mijn tijd. Ik hoop iemand hiermee te kunnen helpen niet ook zijn tijd met zo'n bedrijf te verrspillen.
DIT BEDRIJF ZOU VERBODEN MOETEN WORDEN !!
Star
P.A.Bakker op 23-05-2017 om 4:41
Beste mensen, laat je niets wijs maken door de amateur acteurs die in het reclame spotje van dit bedrijf vertellen over hun "zeer goede ervaring" , want het is van a tot z gelogen. Dit blijkt eens te meer wanneer je de moeite neemt een aantal reviews te lezen. Zoals bijvoorbeeld die van een inmiddels ex werknemer die ontslag nam omdat hij zich schaamde voor de bizar lage biedingen die dit bedrijf doet wanneer iemand nog zo naïef is om toch nog met zijn auto langs te gaan. Zo ook in mijn geval. 875,00 werd er geboden voor mijn Volkswagen polo,maar u raad het al, met 125,00 euro kwamen ze uiteindelijk op de proppen. Schaterlachend verliet ik het pand, roepend dat je daar nog geen fiets voor hebt. Beste mensen bespaar je toch de moeite en ga er niet heen, het is echt zonde van de tijd.
Klopt van geen kant
Star
Saskia op 19-05-2017 om 19:32
Ook wij zijn hier recent geweest, met twee prima auto's, beide auto's werden tussen de 1500-2000 euro lager getaxeerd dan dat ze zelf aangeven op hun website. Oké de koffie was prima en ze waren vriendelijk, maar daar was ook alles mee gezegd. Tevens op hun Facebook pagina een bericht geplaatst, resultaat bericht verwijderd en geblokkeerd!
Totale misleiding
Star
F. de Klein op 17-05-2017 om 11:16
Geen transparante website. Ze geven niet aan hoe je auto "getaxeerd" wordt, in hun geval via een biedings-intranet waarbij je auto na 10 minuten een bod krijgt. Mijn bod was ruim 40% lager. Blijf bij deze "snelle jongens" weg en verkoop je auto via Marktplaats of ruil hem in.
lokken en afmaken
Star
philippe op 13-05-2017 om 21:50
ben al 25 mekanieker voor audi , vriendin heeft mijn ex audi te koop gezet. audi A4 . hun bod eerst via mail 1980 euro , normaal bod .auto is van 2000 . na keuring komen ze af met 500 euro . LOL weet dat ze de auto via online bieding aanbieden , ik kan daar ook op . kreeg bieding direc van 1000 euro . daarna verkocht voor 2500 euro . hun biedingen was 500 euro . zeer bizar 🙂
Ik heb er gewerkt
Star
Berry op 11-05-2017 om 6:57
Als ex werknemer van een garagebedrijf dat aangesloten is bij wijkopen auto\'s kan ik iedereen mededelen dat in onze inkoopvoorwaarden staat dat wij geen enkel bod van wijkopenauto\'s mogen overnemen. Wij zaten dan ook niet te wachten op deze vaak onverkoopbaar auto\'s waarvan de eigenaren te hoge verwachtingen had. Dus afschepen met een belachelijk laag bod was onze opdracht. Kunnen we ze nog altijd voor export of sloop aanbieden.
Oplichters van zeer lage klasse
Star
Yegi op 10-05-2017 om 21:27
De website en de verkopers zijn meester in het verkopen van leugens. Het is schimmig en zeker niet transparant. In begin zijn ze vriendelijk maar dat veranderd snel in agresieve verkopers die je willen manipuleren met leugens en bla.bla.bla. verhalen. Blijf uit hun beurt.
Oplichters van zeer lage klasse
Star
Yegi op 10-05-2017 om 21:25
De website en de verkopers zijn meester in het verkopen van leugens. Het is schimmig en zeker niet transparant. In begin zijn ze vriendelijk maar dat veranderd snel in agresieve verkopers die je willen manipuleren met leugens en bla.bla.bla. verhalen. Blijf uit hun beurt.
Misleiding
Star
Sherwin op 06-05-2017 om 14:42
Een bod gekregen voor renault megane 2006 ter hoofte van 1220 euro, vond hem toen al laag, maar ok had geen zin om moeite te doen dus afspraak gemaakt, daar aangekomen meer dan 1 uue bezig geweest om fotos en dergelijke te maken en daarna deden ze mij een bod van 600, bij vraag van hoe kan dit, ja wij moeten het doorverkopen, en het is een dagwaarde prijz bla bla, zonde van je tijd en energie.
Goede evaring !!
StarStarStarStar
Wilkens op 05-05-2017 om 13:31
Wij hebben onze auto hier verkocht! Ondanks dat de auto niet zo heel mooi meer was kregen we een prima bod! Kregen lekker een kopje koffie terwijl we wachten op de uitslag wat de prijs zou worden. Wij zijn tevreden : )
gelul en show
Star
Ton op 02-05-2017 om 16:08
Maken niet waar wat ze je vertellen, je wordt misleid. Het kost jou geld en tijd , PAS OP. Ruil je auto in betrouwbare garage of verkoop hem zelf via ........ Dit bedrijf is zinloos, laat je niets wijsmaken bij deze snelle jongens, Broekies die je van alles proberen wijs te maken , zo dat jij je auto voor sloop prijs verkoopt. Al dat gelul "alweer 10 afspraken" in een minuut. Er is geen kip geen hond, alleen jij met je auto waar plotseling niets meer waard is. Laat je niet gek maken
teleurstelling zoals verwacht
Star
Daniel op 29-04-2017 om 16:39
zeer correcte behandeling en gratis koffie. maar dan... tja, tegen beter weten in toch maar geprobeerd mijn audi a4 uit 1998 aan wijkopenautos.nl te slijten. een keurige online taxatie en een bod naar waarde: 1032. aangekomen op lokatie een belachelijk laag bod geincasseerd (tussen de 400 en 450 euro) omdat de kilometerstand flink stuk hoger ligt dan in de taxatie en ook omdat ze een inkoop organisatie zijn en nog weer moeten verkopen en overhead kosten die ze moeten maken, blablabla. dus niet verkocht. helaas waren de geruchten toch waar! toch maar marktplaats advertentie maken...
Schandalige prijzen
Star
Dennis op 27-04-2017 om 15:52
Ik heb een bieding op mijn auto opgevraagd. Ik heb de auto inmiddels ingeruild voor 53000 euro het bod van dit bedrijf was 38.000. Een lachertje! Doe geen zaken met deze organisatie. Ik heb ze per mail verzocht mij niet meer te mailen. Daar geven ze geen gehoor aan. Snap niet dat mensen hier intrappen. 🙂
Zonde van uw tijd !
Star
ca jagers op akkerhuis op 25-04-2017 om 15:15
Dezelfde auto krijgt ik bij auto inkoop.nl maar liefst 800 Euro meer . Ze lokken je met een hogere bod per email om vervolgens een belachelijk bod uit te brengen, oplichters en laaien lichters zijn het. Vestiging Apeldoorn
Chapeau
StarStarStarStarStar
R.M. van der Burgt op 25-04-2017 om 7:44
Chapeau voor Wijkopenauto's.nl. Zaterdag geweest, bijzonder vriendelijke auto inkoper, een uitstekende prijs voor onze auto gekregen en bedrag stond vandaag (25-4 ) al op onze rekening. Echt super
Trap er niet in!
Star
Bert op 24-04-2017 om 22:26
Mijn auto was op de site geschat op een waarde van € 3185,- Bod was € 1300,- Als je je toch wilt laten bedotten, ga er dan maar heen. Mij zien ze nooit weer. Verder wil ik er geen woorden aan vuil maken.
"Ligt niet zo in de markt."
Star
M. Raaijmakers op 24-04-2017 om 16:30
Ik wil niet één ster geven aan dit bedrijf. Als er een automaffia bestaat, dan is dit een speelbal ervan. Mensen, laat je niet voor de gek houden!!!!!
"Ligt niet zo goed in de markt."
Star
M. Raaijmakers op 24-04-2017 om 15:49
Bij eerste opgave van type auto en km-stand, een bedrag van €1270,=. Na bezoek aan Wijkopenautos een bedrag van maximaal €150,=. De auto is hartstikke goed, geen schade, geen beschadigingen, geen roest, 9 maanden Apk, loopt als een trein/naaimachine. Kwam er een verklaring voor het giga verschil? "De auto ligt niet zo goed in de markt." De markt verandert bij Wijkopenautos overnight. Volstrekt ongeloofwaardig! Ik had te doen met de dienstdoende werknemer, want hij leek nogal bedremmeld bij het mededelen van de definitieve waardebepaling. Arme vriendelijke jongen. Ook de koffie was ok. Maar nooit meer Wijkopenautos.nl!
Filiaal Goes, niet welkom
Star
Dick op 21-04-2017 om 16:34
Na bod een afspraak gemaakt om 13.30 uur. Om 13.20 uur aanwezig maar de garagedeur is nog dicht. Misschien nog aan het lunchen. Om 13.30 uur naar binnen gekeken maar nog niemand te zien. Op het raam geklopt maar geen reactie. Ik sta met mijn auto duidelijk in het zicht. Om 13.40 uur gebeld naar het hoofdkantoor. Eerste reactie: u was zeker te laat!! Daarna toch excuses en ze gaan het filiaal bellen. Als ze terugbellen de reactie dat er in de grote garagedeur een kline deur zit en dat ik daar door heen moet. Die is er niet. Blijkt dat de ingang aan de zijkant zit. Als ik binnen kom wordt er van boven geroepen of ik een afspraak heb. Ja om 13.30 uur en dat ik al vanaf 13.20 uur voor de deur sta. Dan moet ik maar een nieuwe afspraak maken. Ook al weten ze dat ze een afspraak hebben, nemen ze niet de moeite om eens beneden te gaan kijken. Mobieltjes bekijken is belangrijk. Ik ben boos opgestapt en aangegeven dat ik geen zaken met hen wens te doen. Klantonvriendelijkheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Ik kom hier nooit meer.
Voel me super genomen
Star
Erna zieleman op 20-04-2017 om 16:59
Bod gehad van 1200 euro. Super weinig km gereden. Nieuwe banden en apk keuring. Nieuwe accu. Motorisch zeer goed wat ze ook zeiden. Maar zaten paar krassen op en deukje. Uiteindelijke bod 150 euro. Wie is hier nu gek???????? Zonde van mijn tijd dat ik daar geweest ben.
Oplichters, prutsers
StarStarStarStarStar
Richard van Heukelum op 19-04-2017 om 8:21
Na een bod na opgeven informatie via website met auto langs vestiging gegaan. Geen verassingen ... 10 jaar oude en auto keurig onderhouden auto, alles exact volgens opgave. Keurig door expert hersteld spuitwerk ... "Tja, dàt vinden wij reden om toch €2.000 van ons bod af te halen ..." Natuurlijk weet je dat je besodemieterd wordt bij een eerste bod, dat zijn de lokkers. Elke moer die niet van de fabriek komt is vervolgens reden tot afdingen. Maar (de kennis van) perfect hersteld spuitwerk is op een 10 jaar auto Renault werd de reden. Wat een jokers. Ik zal er de skelter van m'n jongste nog niet aanbieden.
oplichters
Star
gretha op 11-04-2017 om 9:02
Afspraak was goed maar toen die man ons weer riep voor onze auto .hadden we echt zoiets van stelletje oplichters van online taxatir 1100 euro naar 80 euro .dat geloofden we niet stelletje afzetters doen zich heel wat voor maar hou ze goed in de gaten
wat een klootzakken
Star
Kloosterman op 06-04-2017 om 19:31
Volgens indernet doen ze een leuk bod voor een top auto die altijd binnen heeft gestaan en in nieuwstaat is ook volgens de jongeman die hem heeft beoordeeld maar het kantoor beslist dat het bod 3 keer zo laag is dan voorspeld dus sloopprijs voor een auto die nog jaren mee kan.
Prima ervaring
StarStarStarStarStar
Ireen Romijn op 24-03-2017 om 11:28
Naar Breda gereden, Nissan Patrol laten bekijken, bod gekregen, 5 dagen later gebracht. Ik kreeg direct een vrijwaringsbewijs mee en 2 dagen later stond het geld op mijn rekening. Netjes behandeld en prima koffie. Overigens, al die mensen die zo mopperen kunnen beter zelf hun auto gaan verkopen. Je moet niets hoor, het is vrijblijvend om langs dit bedrijf te gaan dus wat dat betreft begrijp ik de mens vaak niet! 🙂
Gewoon reeël goed!
StarStarStarStarStar
David op 17-03-2017 om 20:08
Vandaag mijn auto verkocht via wijkopenautos.nl Mijn auto heeft 190000 km en is bijna 7,5 jaar oud. Al met al toch nog een reeël bod ontvangen en geaccepteerd. In eerste instantie wordt je wel gelokt door een hoge indicatie, maar als ik vergelijkbare auto's zie op bijv. marktplaats was hun taxatie prima. Binnen 15 min. was de verkoop geregeld! Top Service in GOES!!!
Oplichters
Star
Frans Vermeulen op 16-03-2017 om 21:06
Ook mensen die je van je tijd beroven kunnen als oplichters betiteld worden. Zonde van mijn tijd om met wijkopenautos in zee te gaan. Internetbieding van 6500 euro na het invullen van enkele simpele informatie vragen. Alarmbellen gingen toen al zachtjes rinkelen, maar toch nog langs gegaan, auto wordt uitgebreid gefotografeerd en bekeken, schade, olielekkage en gebreken aan de onderzijde zijn niet belangrijk want ze hadden geen brug. De geboden internetprijs zou iets lager worden omdat de km stand hoger dan 150.000 km was. Voor een auto van 10 jaar is de 214.000 km denk ik gemiddeld. Denk dan een 500 euro minder te krijgen, kijk 's avonds in mijn mail, wat denk je, 3657 euro, ze denken zeker met een idioot te maken te hebben. Echt zonde van mijn tijd geweest.
Ga nooit naar deze oplichters het zijn ratten en hoop dat dit bedrijf heel maar dan ook heel snel na
Star
Michael bult op 14-03-2017 om 21:13
Mijn schoonouders hadden een Audi 80 van bj 1991 deze zou volgens hun site 1450 euro opleveren Nou geloof ik het ook niet dat ik dat bedrag kon krijgen maar goed rond de 500 euro a 600 euro dacht ik toch wel vervolgens krijgen deze mensen verschillende praatjes van een of andere pipo die denkt dat hij monteur is maar gewoon een kantoor pik is en meer niet een bedrag voor deze wagen wat gewoon in en in triest is 13 euro ze zeggen gewoon meneer deze wagen is niks waard u krijg 13 euro meer niet waar op mijn schoonouders goed van vertrouwen en hem geloofde nog akkoord zij gegaan Ik als schoonzoon vervolgens de volgende dag naar wij kopen autos in goes om te vragen hoe en wat Vervolgens wordt ik uitgemaakt als dat ik geen klant ben want heb nog nooit iets gedaan met hun maar goed als jij daar binnenkomt ben jij gewoon een klant en geen stuk vuil zoals ik ben behandeld Vervolgens vraag ik netjes om te praten er over want wat krijg ik te horen auto staat hier is getekend en klaar u krijgt de wagen niet meer terug ik was volgens deze jongen zijn maat en vriend en vervolgens leg ik uit dat ik er niet bij kon zijn omdat mijn pas geboren dochter voor controle naar het ziekenhuis moest Wat zegt deze meneer in zijn eigen woorden tegen mij Daar heb ik geen kanker mee te maken dit viel nog al rauw op mijn dank en meneer bleef maar zeiken zeilen en werd steeds agressiever vervolgens zegt mijn maat van 51 dat 13 euro niet normaal is en dus oplichten vind " meneer zeg dan Zal ik u laten zien dat hier geen markt voor is voor deze wagen wijsneus " iemand die daar werkt van nog geen 25 tegen iemand van 50 beetje kansloos En wat wordt er gezegd vanuit het hoofdkantoor sorry meneer we kunnen er niks aan doen en kunnen niks voor u betekenen ik ga nu naar ons depo in goes bellen wat er gebeurt is vervolgens hoor je niks meer ik vind dat deze oplichters gestopt moeten worden en dit gaat ook naar radar en tevens wordt er een rechtzaak van gemaakt dit moet en zal stoppen hoe meer mensen dit doen hoe verder we komen !!!!!!!
Ga nooit naar deze oplichters het zijn ratten en hoop dat dit bedrijf heel maar dan ook heel snel na
Star
Michael bult op 14-03-2017 om 21:09
Mijn schoonouders hadden een Audi 80 van bj 1991 deze zou volgens hun site 1450 euro opleveren Nou geloof ik het ook niet dat ik dat bedrag kon krijgen maar goed rond de 500 euro a 600 euro dacht ik toch wel vervolgens krijgen deze mensen verschillende praatjes van een of andere pipo die denkt dat hij monteur is maar gewoon een kantoor pik is en meer niet een bedrag voor deze wagen wat gewoon in en in triest is 13 euro ze zeggen gewoon meneer deze wagen is niks waard u krijg 13 euro meer niet waar op mijn schoonouders goed van vertrouwen en hem geloofde nog akkoord zij gegaan Ik als schoonzoon vervolgens de volgende dag naar wij kopen autos in goes om te vragen hoe en wat Vervolgens wordt ik uitgemaakt als dat ik geen klant ben want heb nog nooit iets gedaan met hun maar goed als jij daar binnenkomt ben jij gewoon een klant en geen stuk vuil zoals ik ben behandeld Vervolgens vraag ik netjes om te praten er over want wat krijg ik te horen auto staat hier is getekend en klaar u krijgt de wagen niet meer terug ik was volgens deze jongen zijn maat en vriend en vervolgens leg ik uit dat ik er niet bij kon zijn omdat mijn pas geboren dochter voor controle naar het ziekenhuis moest Wat zegt deze meneer in zijn eigen woorden tegen mij Daar heb ik geen kanker mee te maken dit viel nog al rauw op mijn dank en meneer bleef maar zeiken zeilen en werd steeds agressiever vervolgens zegt mijn maat van 51 dat euro niet n
Prima en goede ervaring!
StarStarStarStarStar
GC Driessen op 13-03-2017 om 20:16
Afgelopen week kreeg ik bij de dealer slechts 600 eurovoor mijn nog prima uitziende Suzuki Ignis uit 2001. Vooraf ook aangegeven dat de katalysator stuk was en mij de kosten teveel waren om hem te laten repareren. Wijkopenautos.nl verraste mij met een bod van 1150 euro terwijl op hun website een eerste bod werd gedaan van 930 euro. Het geld was binnen 2 werkdagen al gestort op mijn rekening. Ik heb lokatie Zwolle bezocht en ben prima geholpen Door iemand die ook zeker geen enkel negatiefpunt heeft benoemd aan mijn auto!
Zijn stelletje oplichters ! Mensen bespaar jullie moeite!
Star
Peter Kneteman. op 06-03-2017 om 23:50
Vorige week langs geweest en wij hebben helft van de online bod aangeboden gekregen. Dus hierbij wil ik mededelen dat jullie geen moeite moeten doen om langs te gaan, want bij iedereen word er een belachelijk bod aangeboden. (Sluiten die handel ! Je word er hard opgelicht met mooie praatjes van die smerige gasten die daar zitten!
Arme inkoper
Star
Johan van der Stoel op 06-03-2017 om 19:38
Ik kwam met auto van 10 jaar oud... Via mailings hebben ze +/- 1 maand geprobeerd of ik langs wilde komen. Door de inkoper werd ik keurig netjes behandeld; zeer professioneel... +/- 1,5 uur bezig geweest met mijn auto. Bod in email was € 8480; je zou verwachten met enkele plussen en minnen rond dit bedrag uit te komen... Inkoper was zeer enthousiast over de auto, maar zeer teleurgesteld over het bod dat via hun onlinesysteem kwam: tussen € 5500 en € 6200. Ik ben naar huis gestuurd met advies hoe ik auto voor € 10.000 - 11.000 kan verkopen. Toen ik vroeg of hij eigen baas was, vertelde hij medewerker te zijn en hier nog 3 weken te werken. Hij was er helemaal klaar mee hoe weinig zij voor auto's bieden. Dus al met al met goede tips naar huis gegaan, en hopelijk ben ik mijn auto nu snel kwijt.
Online taxatie een grap, direct betalen ook een grap
Star
Johan op 06-03-2017 om 9:31
Kreeg nog geen 20% van het online taxatierapport als bod. Tuurlijk mijn auto kwam uit '94 maar was netjes, schadevrije en in orde. Hoe komt men dan ineens zo laag uit? Had mijn auto in absolute nieuwstaat moeten zijn, inclusief showroom shine en extra opties? Ook is "Direct Geld" een lachertje, ondanks dat er direct betalen staat staat er diep in de voorwaarden dat dit max 2 werkdagen kan duren. Nou maak hier maar minimaal 2 werkdagen NA de dag van verkoop en maximaal 3 dagen na de dag van verkoop. Ik deed mijn auto weg vrijdagmiddag om 1 uur, de volgende week woensdag werd het bedrag eindelijk eens ontvangen. Toen er over gebeld werd kreeg ik een zeer onvriendelijke geirriteerde dame aan de lijn die eigenlijk nergens wat van wist en enkel naar het hoofdkantoor in Duitsland bleef verwezen. UIteindelijk was mijn auto een total loss wrak, dan had ik bij de sloperij NAAST DE DEUR er meer voor gehad (al zijn het tientjes) en bovendien handje contantje en incl vrijwaring, afmelden etc. wijkopenautos.nl? NIET DOEN!
KIJK UIT!!
Star
Michelle op 03-03-2017 om 1:17
vandaag op afspraak Langs geweest bij wij kopen auto's. Via de mail werd aangegeven dat mijn auto nog zo'n 2200 euro waard zou zijn, zonder de evt. Opties en juiste km stand. Schappelijke 'begin' prijs voor mijn seat dacht ik. Al gauw kwam daar de zéér uitgebreide taxatie (tot vervelends toe, zo'n 1,5 uur) de beste man gaf steeds aan dat de auto veel opties had en een gunstige km-stand. Tot dat hij een fout maakte en daarbij mijn motorstoringslampje ging branden. Ben met 'de beste' man een uur in discussie geweest dat hun dit probleem Moesten oplossen, De storing zat er Volgens hem Al in en was een kwestie van tijd dat deze ging branden. In al die 4 jaar dat ik deze auto in mijn bezit heb gehad nog nooit geen lampjes of andere rare vage dingen. De auto had net een maand geleden een grote beurt en apk ondergaan. De foto's zijn het bewijs dat bij aankomst de auto niets mankeerde en na de taxatie brande het lampje. Ik moest maar met de klantenservice gaan bellen. Wat denkt u zelf?!.. Uiteindelijk naar flink kwaad te zijn geworden en aangedrongen betaald meneer de storing Uit eigen zak. Als Ik het bod ook nog wilde weten? 1200 euro zo'n 1000€ lager dan het orginele internetbod. De man vertelde nog dat zij er ook nog zo'n 300 a 400 euro marge op hebben zitten en uitgaan van de handelsprijzen. Kortom het hele zaakje is oplichterij!
1 op de 100
StarStar
dennis op 01-03-2017 om 7:48
Als er 1 op de 100 intrapt doen hun veel zaken. Er zijn heel veel aanmeldingen en er zijn veel mensen die snel geld nodig hebben. Bij ff snel geld.nl word je nog harder opgelicht. Oja en mensen, je bent er altijd zelf bij.
Let op! Oplichtes
Star
n.pap op 24-02-2017 om 12:43
Belachelijk zeer slecht, uiteindelijk zijn het gewone oplichters
Schandalig!
Star
TTop op 23-02-2017 om 14:41
Ik kreeg een mooi bod van 1114 euro op mijn auto. Tijd en moeite gestopt om de auto te laten taxeren. Uiteindelijk bod: 450 euro. Oplichters zijn het die over de rug van anderen rijk willen worden. Nooit maar dan ook nooit doen!! Sluiten die handel!!!
Trap er niet in!
StarStar
Rene op 17-02-2017 om 21:50
Per mail had ik een bod gekregen op mijn Volkswagen: €4.699. Vervolgens heb ik een afspraak gemaakt om de definitieve prijs te laten bepalen. De vriendelijke medewerker was 40 minuten later beschikbaar dan het afgesproken tijdstip en voerde een uitvoerige taxatie uit. Hij gaf aan dat de auto prima in orde was (zoals motorisch als uiterlijk). Het uiteindelijk bod werd €3.423 omdat er veel aanbod was van dit soort auto's. Mijn conclusie: ik heb me laten lokken met een (te) mooi bod, ik ben (inclusief wachttijd) 1,5 uur daar geweest om vervolgens teleurgesteld weg te gaan met een te laag bod.
trap er niet in
Star
arie op 17-02-2017 om 15:39
H Het bod wat gedaan werd op internet lag ruim onder de waarde €700 maar omdat het snel zou gaan toch maar afspraak gemaakt. Daar aangekomen niemand aanwezig . 15 min. gewacht toen er iemand kwam had afspraak staan maar iemand anders ging voor. Dan maar uurtje gewacht. Auto in superstaat aangeboden dit bevestigde degene van wijkopenautos het is een plaatje. geen op of aanmerkingen prefrit gemaakt zelf wel meegegaan . Werd toen aangeboden en wat blijkt de waarde slonk aanzienlijk toen de op hun site werd aangeboden .€3200 heb deze particulier verkocht voor €5500 het is maar een klein verschil van €2300 dus mensen trap er niet in. Als je toch van je auto af wil , speurders en autoscout zijn gratis en voor een paar tientjes marktplaats je houdt er altijd meer aan over dan bij wijkopenauto's
TAXATIE SLAAT NERGENS OP
Star
ronald op 14-02-2017 om 19:07
heb via internet een taxatie gedaan en kreeg een nette prijs voor mijn auto,echter aangekomen op de locatie kreeg ik na een proefrit,foto's maken en papieren bekijken en bod dat maar liefst ruim 50% lager was dan de internet taxatie,nu ging ik ervan uit dat het wel iets lager zou worden maar dit slaat echt nergens op de auto voldeed aan hun eisen die ze onder aan de mail zetten. DIT IS DUS ZONDE VAN JE TIJD EN BEZINE of je moet echt hopeloos zijn
oplichters
Star
Ferry op 13-02-2017 om 9:35
Op de site van hun proberen ze je te lokken Door de bedragen aantrekkelijk te maken. Eenmaal daar besef je dat je tijd en benzine word verspild, want ze geven uiteindelijk een Veel te lage bedrag.
Totale misleiding
Star
i op 11-02-2017 om 17:29
Dramatisch. Een gemaakte afspraak via internet blijkt geen afspraak. Een per mail bevestigde afspraak blijkt bij aankomst gecanceld. Een offerte voor 1770 wordt uiteindelijk teruggebracht tot een bod van 309. Heel erg foute boel. Hier moet je geen zaken mee willen doen.
bod op locatie bijna 30% lager
Star
Nicolette op 11-02-2017 om 11:13
Via mail bod van bijna 9300. Op locatie bod van 6700 ondanks schadevrije auto incl extra's zoals navigatie, dealer onderhouden ed. Argument was dat een dealer weer garantie op de auto moet verlenen en dat men afhankelijk is van het aantal dealers dat op dat moment biedt op de auto. De auto wordt namelijk met alle details kennelijk op een soort delaersite aangeboden. Stuur dan geen mail met een bod met de medeling dat dit bod enkel hoger kan worden door extra's. Verschil van bijna 30%. Was zonde van tijd en voor niets op en neer gereden. Het betrof wijkopenautos.be
Het begint leuk maar dan...
Star
Daniël Bethlem op 08-02-2017 om 8:53
Dit is de beoordeling die ik op hun Facebookpagina heb ingevuld. Veel sterren daar, opmerkelijk. Cijfer is 9,2 (8/2/2017). De mijne zal wel geweigerd worden wegens te veel tekst. Dus hier dan (ook?) maar: Op zich netjes maar het grote pijnpunt blijkt in mijn (bepaald niet unieke -) geval de onmogelijkheid om meer dan 150.000 kilometers in te voeren voor de online taxatie. 2901 euro werd 973 euro, daar wordt niemand vrolijk van. 600 euro schade, die snap ik. Maar het verschil met 2301 is nog steeds gigantisch. En dat met airco (deze optie kan bij deze auto echt niet via het kenteken achterhaald zoals de medewerker opperde), cruise control, achteruitrijcamera en recent onderhoud met distributie, ook zaken die niet opgegeven kunnen worden maar wel tot een hoger bod moet komen lijkt me. En een kilometerstand van 200.000 voor een bestelbus op diesel van 1998 gaat natuurlijk nergens over. Het verschil in prijs wordt dus bepaald door 132000 km. Terwijl er ook zulke bussen met 5 tot over de 6 ton worden aangeboden. En dan was er nog een onlogische NAP door een duidelijk eenmalige foutieve invoer. Dat scheelde even goed "een paar honderd" euro. Ik kreeg het advies deze te laten corrigeren maar hoeveel honderd euro dat scheelde kon niet gezegd worden. Er is ter plaatse discussie ontstaan over het prijsverschil waarbij meermalen is gezegd dat de ANWB koerslijst werd gehanteerd voor de online taxatie. Die zou tegenwoordig werken voor alle bouwjaren, zelfs voor een VW T2 uit de jaren zeventig. Maar op de ANWB site krijg ik nog steeds de melding dat auto's ouder dan 15 jaar NIET getaxeerd kunnen worden. Wie zal er nu gelijk hebben? Al met al een teleurstellende ervaring die gaandeweg het gesprek toch weer erg ging lijken op de autohandel zoals hij al sinds jaar en dag bekend staat. Korter kon ik het niet houden.
Renault
Star
Renault op 18-01-2017 om 11:33
Eerste bod 1000 euro in zwolle in goede staat daarna kreeg ik te horen ze zijn niet meer waard dan 190 euro hahaha wat een stelletje boeven direct weggereden.
Bewuste misleiding
StarStar
Blok op 18-01-2017 om 9:49
Na aanmelding werd mijn Kia Sorento getaxeerd op € 3408 ex. de extra's. Na keuring door een vriendelijke keurmeester was zijn oordeel dat de staat van de auto bovengemiddeld was, waarna het gegarandeerde bod van € 2307 uit de bus kwam. Het argument was dat het een zware dieselauto betrof en dat die momenteel niet goed in de markt lagen. Volgens mij gold dit argement ook al bij de eerste taxatie.
Taxatie op internet slaat nergens op
Star
Edwin op 06-01-2017 om 19:23
Op de website gegevens van mijn, in zeer goede staat zijnde, auto ingevuld; taxatiewaarde €3420,00. Dat vond ik een aantrekkelijk bedrag waarop ik een afspraak heb gemaakt. Mederwerker belde me op om de afspraak te bevestigen, ik heb nog gevraagd of de taxatie een reeele is, ja werd gezegd. Aangekomen op de afspraak werd ik te woord gestaan door een medewerker. Proefrit gemaakt, vervolgens heeft hij allerlei zaken ingevuld en mij gevraagd wat ik voor de auto wilde. Ik zei de taxatie op jullie site is bijna acceptabel, mijn auto is echter bovengemiddeld uitgerust en heeft ook nog een extra set lichtmetaal erbij. Hij zie direct daar kom ik nooit aan die prijs is veel te hoog! Ik geef aan dat is de prijs op JULLIE website hoor! Maar goed hij zegt ik werk het uit en zet de auto live. Wie weet. Thuis krijg ik een mail met een prijs; € 1574,00 !!!! Dat is minder dan de helft van de taxatie!! Wat een bullshit! Zo kan ik ook auto's kopen amateurs. Kortom zonde van mijn tijd en de brandstof. Maak maar geen afspraak, verloren zaak.
OPLICHTERS, dus NOOIT op ingaan.
Star
jerry op 15-12-2016 om 20:55
heb ze deze email gestuurd nadat ik voor jan lul een afspraak had gemaakt voor taxatie, waarbij 13% van de werkelijke waarde werd geboden: nou, ben bij de afspraak geweest en kon mijn ore.n niet geloven wat er nou op de auto geboden werd. jullie zijn een nulletje vergeten of zijn echt niet goed bij jullie hoofd. eerst mensen een eerlijke taxatie toe te zenden van in mijn geval tegen de 1500euro wat zeer rieel is voor deze auto en dan word er gezegd dat hij niet meer waard is dan 190euro. tjonge waar zijn jullie toch mee bezig. dat bedrag geef ik al haast uit met de kerst. alleen de lm velgen zijn dat bedrag al waard. jullie moesten je echt diep schamen om mensen zo in de zeik te nemen. verwijder mijn gegevens bij deze direct uit het bestand en bericht mij never meer over jullie zogenaamde eerlijke taxatie,s. ik zal bij deze dit op ook internet zetten, zodat mensen niet voor jan boterletter op jullie eerlijke taxatie,s afgaan. de groeten.
Netjes afgehandeld als je geenn hoofdprijs verwacht
StarStarStarStar
Richard op 06-12-2016 om 10:23
Mijn jonge Range Rover verkocht; dus auto in hoog segment. Net bod gekregen na taxatie op locatie. Na inlevering binnen 3 dagen het geld op de bank. Als je snel wilt verkopen en niet de hoofdprijs verwacht prima tent.
oplichters
Star
kuijpers op 28-11-2016 om 15:03
zeer slecht geven een hoog bod op de mail kom je daar aan geven ze een kwart daar van dus gewoon weg blijven
Schandalig laag bod!
Star
Remco op 24-11-2016 om 23:01
Via mail een bod op mijn auto een bod dat 2000 euro hoger was als na de taxatie! Naar de opties werd niet gekeken en er werd een lul verhaal opgehangen door de medewerker in Amersfoort dat mijn anderhalve jaar oude Smart Forfour met een aanschafwaarde van ruim 15000 euro en pas 23000 km op de teller nu nog 7000 euro waard was! Dat vonden ze een heel mooi bod. Nou ik dus niet! Mij zien ze er nooit meer en ik hoop dat ze snel failliet zijn! Oplichters
MISLEIDEND !
Star
Kees op 22-11-2016 om 15:59
Online bod ontvangen van ruim € 7.000, hier zouden nog extra's (zoals trekhaak etc. bijkomen. Ter plaatse bleef er maar € 5.100,-- van over. ZONDE VAN MIJN TIJD !
OPLICHTERS
Star
Thomas Teunen op 21-11-2016 om 13:00
HET ZIJN OPLICHTERS! BELACHELIJK BOD! ZONDE VAN JE TIJD!
Prima ervaring met dit bedrijf!
StarStarStarStarStar
D. Stroomberg op 10-11-2016 om 12:07
Mijn auto - Dacia Sandero Stepway uit 2010 - aan dit bedrijf verkocht voor een zelfs iets betere prijs dan ik per mail in de 1e instantie ontvangen had, heb dus gelijk mijn auto verkocht aan ze. Prima ontvangst ook daar, lekkere koffie en netjes thuis gebracht ook nog door ze. Ik heb geen klachten.
Bedrog!
Star
Ton op 08-11-2016 om 15:35
Je wordt met een mooie prijs naar de locatie gelokt. Vervolgens krijg je een bod wat 20 % is van de online indicatieprijs. En nog doodleuk vertellen dat dit een fatsoenlijke manier van zakendoen is ook! Wat een bedrog. Blijf af..blijf af..
Bedrog!
Star
Ton op 08-11-2016 om 15:31
Je wordt met een mooie prijs naar de locatie gelokt. Vervolgens krijg je een bod wat 20 % is van de online indicatieprijs. En nog doodleuk vertellen dat dit een fatsoenlijke manier van zakendoen is ook! Wat een bedrog. Blijf af..blijf af..
Beter dan Toyota Louwman Haarlem
StarStarStarStar
Family op 18-10-2016 om 13:06
Wij hebben onze Toyota Yaris verkocht aan wijkopenautos.nl in Haarlem en dat is prima verlopen. Hadden wij er meer voor kunnen krijgen? Ja als wij de auto zelf hadden verkocht vast wel een paar honderd meer ,maar daar hadden wij geen zin in. De geboden prijs was oke, niet hoog maar zeker niet te laag. Aardige mannen zonder slap inruil verhaal, en domme praatjes. Voor dat domme verhaal met onzin praatjes moet je bij Toyota dealer Louwman in Haarlem zijn, dat was pas echt een schande ! Hun boden minder dan de helft van wat wijkopenautos.nl ervoor betaalde!
geen aanrader
Star
petra op 17-10-2016 om 9:21
Als je je verveelt is het een leuk uitstapje bij een vriendelijke medewerker met lekkere koffie. De rest is een lachertje en voor mij zonde van de tijd. Zou het niemand aanraden!!
Oplichters
Star
Karel op 11-10-2016 om 18:42
Is gewoon een soort klucht! Communicatie over zgn internationale prijsaanvraag is niets anders dan i pad communicatie tussen de man van het mooie oplichtingsverhaal en een collega oplichter op kantoor. Ik bespaar u het hele opgevoerde toneelstuk, maar wat duidelijk is: u wordt ALTIJD OPGELICHT als u met ze in zee zou gaan!!!!!!!!
Zoals alle anderen al zeggen: scharrelaars en clowntjes
Star
JH op 04-10-2016 om 14:59
Structureel ver onder de online geboden prijs bieden is hun kracht. Valse voorwendselen worden aspirant verkopers lekker gemaakt. Ter plaatse er ver onder bieden, dat terwijl vele databases ter beschikking staan tot deze vermeende "professionele" organisatie tot een goed en gefundeerd bod te komen. Tijdverspilling
Misleiding
Star
J. van toor op 03-10-2016 om 13:38
Auto (Suzuki Wagon R+ 1.3)van mijn moeder (80) jaar na internet bod van eur 559 langsgegaan bij Locatie Den Haag Loossduinen. Na half uur taxatie komen ze terug met een bod van 45 eur. Schandalig, zeker dat auto 17 jaar dealer is onderhouden. Een advies ga daar niet naartoe. Je wordt staande bij breekie breekie belazerd.
Misleidend
Star
Hans Schwachöfer op 26-09-2016 om 15:18
Mijn MB 200 van 2005 werd online getaxeerd voor 5934 euro. Uiteindelijk werd het bod ter plekke 4836 euro. Hun motivatie om lager te gaan zitten was: het is een import auto en hoge lakwaardes. Wat ik dan niet begrijp is dat hun eerste bod gebaseerd is op het kenteken, waaraan je kunt zien dat het een import auto is, verder ziet de auto er hartstikke strak uit en rijdt hij prima. Jammer van mijn tijd en ik zou dan ook iedereen willen aanraden er weg te blijven tenzij je heel erg verlegen zit om het geld. Ik denk dat ze daarvan kunnen bestaan.
Niet te hoge verwachtingen aanhouden
StarStarStarStar
Bas op 21-09-2016 om 9:50
Wat een verschikkelijke kul op deze beoordeel website. Wij Kopen Auto's handelt internationaal onder handelsprijzen, en dat doen ze mij inziens heel redelijk. Als je het vermoeden hebt dat je auto z'n gewicht in goud waard is kun je beter niet naar een handelaar gaan maar lekker zelf met de auto zeulen. Ik kreeg van verschillende websites en handelaren biedingen tussen de €450 en de €800 euro voor mijn Opel Corsa 1.7cdti van 2005. Net wagentje met historie en pas 184xxx kilometer ervaring. Wij kopen auto's boden verreweg het hoogste, €1943,- maar voleldig ongezien welliswaar. Naar toe gereden in Utrecht met niet al te veel hoge verwachtingen gezien de andere handelsbiedingen, maar binnen een half uur na binnen lopen auto verkocht voor €927. Verreweg meer als de andere handelswebsites ongezien dus wilde geven! Roestplekje hier en daar, en ik was bij de andere partijen waarschijnlijk veel slechter af geweest. Direct een vrijwaring mogen ontvangen van twee hele vriendelijke werknemers die op Maandag in Utrecht werken, en nu na slechts twee nachtjes slapen het geld vanuit Duitsland op mijn rekening mogen ontvangen. Niets op aan te merken, gewoon goede en vlotte afhandeling! Nogmaals, dit zijn handelaren die geld moeten verdienen, als je een beetje verstand in je porum hebt begrijp je dat en gun je dat aan zo'n partij ook. Wil je de jackpot voor je auto krijgen kun je hem het beste door de pui van een casino rijden..
Tijdverspilling
Star
Nal op 19-09-2016 om 14:49
Ze gaven online aan 3.880 voor mijn audi S4 te willen geven. Eenmaal aangekomen begonnen de smoesjes al te komen. Uiteindelijk wilde ze 315€ geven... voor een S4 uit 2004.. full option audi.. Raadt niemand aan hier zaken mee te doen. De ervaringen en uitspraken op hun site zijn ook uiteraard van hunzelf, logisch als er niet een negatieve ervaringen of opmerking tussen staat.
Lokken je met een mooi bod
Star
Elwin op 17-09-2016 om 12:15
Per mail kregen we een bod van €1200. Wij er na toe, kwamen ze met een bod van bod van €390. Zonde van me tijd
Bedriegers
Star
Jan Podolwski op 10-09-2016 om 13:30
Via de email werd mij 22500 euro geboden exclusief de extra opties. Mijn auto barst van de opties en ook zit er nog een afneembare trekhaak op. Ik verwachtte dus dat ze richting de 24000 euro zouden bieden. Auto is in topconditie en altijd dealer onderhouden. Ook volgens de taxateur een topauto. Uiteindelijk boden ze echter slechts 17800 euro. Zonde van mijn tijd dus.
oplichters
Star
Saturn op 18-08-2016 om 14:21
Via hun site kreeg ik een bod van 1550 dus ik dacht ga maar even langs daar aangekomen koffie en bla bla later wilden ze 400 voor mijn auto geven ik zei nee bedankt en snel weer weggereden.
Ondeskundige drukdoenerij
Star
G Jacobs op 02-08-2016 om 7:45
Afspraak met "Wij Kopen" bod gekregen van € 1717,-- . Keurden kwam taxatie op bod van € 950,-. Toch maar doorgereden naar mijn garage die de zelfde dag € 1400,- betaalde. Kijk dus verder. Het levert je echt geld op.
Den Haag: auto verkocht
StarStarStarStarStar
R. Plantinga op 29-07-2016 om 13:07
Gisteren had ik een afspraak met wijkopenautos.nl in Den Haag. Vooraf heb ik een bod per email gekregen en dat bod viel me alles mee. Na het lezen van al deze reviews ben ik met gemengde gevoelens naar mijn afspraak gegaan. Eigenlijk was ik er al een beetje vanuit gegaan dat het niets zou worden. Wat schetst mijn verbazing; na een bijzonder vriendelijke ontvangst en nadat alle gegevens, incusief foto\'s waren doorgestuurd, kreeg ik het uiteindelijke bod. Dat bod lag slechts 48 euro lager dan in eerste instantie was geboden. Fijne bijkomstigheid is dat vandaag, dus na één nachtje slapen het geld op mijn rekening staat. Mijn conclusie kan niet anders zijn dan dat ik heel erg tevreden ben.
WijBelazerenMetAutos.nl
Star
Brehowa op 22-07-2016 om 18:06
Zeer slechte ervaring. Kreeg een eerste bod via mail van € 3022,-- excl. opties voor mijn Volvo S60. Toen ik daar kwam gingen ze eerst rijden. Reactie: loopt prima, ziet er nog goed uit. Had ik ze ook kunnen vertellen. De auto was nog in een prima staat. Tuurlijk, er zaten een paar kleine gebruikersbeschadigingen op maar dat lijkt me logisch na 12 jaar en 218000 km. De opties: een LPG G3 installatie, handsfree set, luxe radio. Na taxatie begonnen de verhalen natuurlijk. Ik zei al tegen mijn vrouw: die extra opties gaan niet opwegen tegen hun verhalen. Die komen met een lager bod dan € 3000. Misschien zelfs maar iets van € 2750,-. Nou ik was wel erg positief, het bod werd € 2016,-- en de medewerker vond dat zelfs hoog. Hij had zelf gedacht aan € 1700,--. Onacceptabel dus. Op onze vraag hoe ze aan zo'n bod kwamen, hij is al wat ouder en we hebben er ook al een paar staan. Volgens mij hadden ze dat ook al vantevoren kunnen bedenken. Hun eerste bod is dus alleen maar een lokkertje. Heb hem dus niet achtergelaten, vond de medewerker vreemd voor zo'n bod en ik kon hem alsnog binnen vijf dagen aanbieden. Rechtstreeks naar de dealer gebracht en die heeft wat handelaren gebeld. Daar kwam een beter bod uit. En zelfs dat vond de dealer nog mager voor die auto. Particulier zou hij nog meer opbrengen. Een eerlijk advies en we hebben hem daar verkocht omdat we geen zin hadden om zelf te gaan verkopen. Kortom: het zijn oplichters en ze zouden hun naam moeten veranderen in 'WijBelazerenMetAutos.nl. Mensen blijf er weg. Ze belazeren de boel in de hoop dat iemand snel geld nodig heeft of gewoon geen andere mogelijkheid ziet.
een grote misleiding
Star
Eus op 22-07-2016 om 15:19
mijn auto werd getaxeerd op €1415,- Middag vrij genomen, auto schoon gemaakt en naar Tilburg. Daar kreeg ik een prijs van maximaal € 686,- !!!!!!!!!!MINDER DAN DE HELFT. Wat een comedy.
Geen verstand van auto's
Star
Ben Vennegoor op 20-07-2016 om 18:35
Hun bod was gebaseerd op totaal verzonnen gegevens. De RDW gegevens van mijn auto waren niet de gegevens die hun mij presenteerden, waardoor dus een veel te laag bod was gegeven. Contact zoeken om de juiste gegevens te krijgen was omslachtig, moeizaam en uiteindelijk zinloos. Mijdt deze oplichters...
misleiding staat daar voorop
Star
Bruggenkamp op 16-07-2016 om 14:15
Ze geven een redelijke taxatieprijs als lokkertje, eenmaal daar aangekomen zoeken ze minpunten cq nadelen van je auto en bieden ze nog geen derde van de taxatieprijs! Oplichters.
ontslag
Star
ronald lassche op 15-07-2016 om 6:37
ik heb gisteren na een dramatische ervaring met de vestiging Enschede telefonisch contact gehad met deze club. mijn voorstel was en is om de getinte medewerker voor te dragen voor ontslag. De firma krijgt van mij het voordeel van de twijfel, maar dit figuur zou iets anders moeten gaan doen.
Durft geen bedrag te noemen.
Star
Ronald lassche op 14-07-2016 om 16:23
Direct al ondertoon. Ik wist gelijk het komt niet goed. Hij noemde geen bedrag omdat ik hun bedrag aanhield. 12812 euro. Ford mondeo. Maar tussen de regelandere door tussen 8 en 9k. Gelijk maar gekapt met het gesprek.
Lokprijs op site
Star
Rob op 10-07-2016 om 15:04
Kreeg tedelijk bod van 7500 op site. Bij vestiging in Den Haag waren geen bijzonderheden gevonden, maar hetbod werd ineens maximaal 6200. Oplichters, zonde van de tijd
belachelijk !!!
Star
tonnie verhees op 09-07-2016 om 19:07
Kreeg een taxatie van 11.440 voor mijn eend . Ben er naartoe gegaan en kreeg later via de mail een bod van 2062 euro !!!! volgens mij waren ze de 1 vergeten ervoor te plaatsen.
Veel te laag bod
Star
Casper op 06-07-2016 om 16:53
Omdat ik van mijn auto af wilde heb ik hem online aangemeld bij wijkopenautos.nl. In de mail die ik kreeg werd een prijs genoemd van €940,- Ik vond dit wat aan de hoge kant dus toen ik met de auto langs ging wist ik dat ik waarschijnlijk wat minder zou krijgen. Bij binnenkomst ging de medewerker gelijk alle negatieve punten van de auto extra benadrukken, zodat ik het gevoel kreeg dat mijn auto niks waard was. Uiteindelijk kwam hij met een bod van €200,-. Dit vond ik te weinig en ik ging niet akkoord. Toen vertelde hij mij dat er echt niet meer in zat en dat hij verwachtte dat ik over een paar weken weer terug zou komen omdat ik hem niet voor veel meer zou kunnen verkopen. De dag daarna de auto op marktplaats gezet, kost €25,- maar zeker de moeite waard. Gelijk kreeg ik heel veel telefoontjes en ik heb de auto binnen een week verkocht voor €500,-! Dat is dus meer dan het dubbele van wat wijkopenautos bood. De extra moeite die ik erin heb gestopt heeft zich dus zeer goed terugbetaald. Ik snap dat wijkopenautos een ander soort verdienmodel heeft en dus minder kan geven voor een auto, maar wees daar dan eerlijk over tegenover de klant en ga geen toneelstukje opvoeren dat de auto in zo'n slechte staat is!
Niet naar toe gaan
Star
Fred op 05-07-2016 om 17:39
Internet prijs was €1934 aangekomen bij het filiaal in Apeldoorn blijkt je auto maar €930 waard te zijn. De volvo uit 2002 had een km stand van boven de 300000. Alle extra zoals airco, cruise control, navi e.d. word niet meegenomen. Bespaar u de moeite en verkoop uw auto via Marktplaats of autoscout
Lachertje
Star
C.bos op 04-07-2016 om 19:14
Mijn auto uit eigen onderzoek blijkt mijn auto minstens 1500 euro te kunnen opleveren ik kreeg een bod van Ja hou je vast 25,-euro. Whahahaha Nepperij dus. Doet me goed te lezen dat het meerdere is overkomen.
Nepperij
Star
Erwin op 02-07-2016 om 20:50
Via internet een bod ontvangen van€ 2469, na een rondje rijden, en een vluchtige check ging hij onderhandelen met hoofdkantoor. Kwam een bod uit van € 449. Slap verhaal over vraag en aanbod, lak was niet overal even mooi... tja logisch bij een auto van 16 jaar. Verder was de cd van de navigatie niet meer up to date... Zo is er altijd wat te vinden. Ik vind het echt oplichterij!
oplichterij
Star
Piet op 30-06-2016 om 17:35
opel corsa aangeboden uit 1999, indicatie werd gegeven van 598 euro, wij naar Arnhem, aardige gasten maar echt elk dingetje werd negatief beoordeeld, dit op een auto van 17 jaar oud, waar het onderhoudsboekje was?? enz. uiteindelijk na de hele show een kwartiertje gewacht en daar kwam het bod, 79 euro. vriendelijk bedankt voor de eer en snel weer naar huis.
Snel en Gemakkelijk.
StarStarStarStarStar
Dhr vd Ende op 25-06-2016 om 8:09
Ik heb mijn auto via ANWB en via wijkopenautos.nl aangeboden. Bij de ANWB moet je alles zelf doen en kost het je veel tijd. Bij Wij kopen autos was het kenteken invullen en langs rijden. Vervolgens aangekomen bij filiaal in Den Haag Tiber 62. Zeer vriendelijk geholpen en zij boden ook nog 500 euro meer voor mijn auto dan het bod van de ANWB. Alles direct kunnen regelen en tot mijn grote verbazing stond het geld de volgende dag al op mijn rekening. Top Service.
Alleen als je snel geld wil hebben...
StarStarStar
Johan op 05-06-2016 om 21:19
Als eerste taxatie opgevraagd en dat was redelijk. Ik ging er al vanuit dat het uiteindelijke bod lager zou zijn maar een verschil van 2500 euro met het eerste bod voor een twee jaar oude auto met relatief hoge km.stand vond ik wel erg veel. Enige wat men op de auto had aan te merken was de km.stand, ...ja hallo...daar is het bod toch ook naar! Auto vervolgens op marktplaats gezet en binnen 2 dagen verkocht voor ruim 2000 euro meer dan bij wijkopenautos.nl. Dit is alleen geschikt als je snel geld nodig hebt !!! Wel vriendelijk personeel dat niet opdringt je auto aan hun te verkopen !!
Puur bedrog!
Star
Edwin op 01-06-2016 om 12:21
Op internet een zogenaamde prijs van 9400€ zonder opties voor mijn BMW Z4. Hem hem dan laten taxeren, wagen is perfect in orde met een perfecte motor. Kreeg dan een zogenaamde bieding..van 5600€. Ik zei hun dat dit gewoon lachwekkend is.
Offerteprijs is echt een lokkertje
StarStar
Han op 01-06-2016 om 5:58
Met een redelijke offerteprijs lokt Wijkopenautos.nl je naar een garage. In de offerte noemen ze een prijs van E 5250. Uiteindelijk bieden ze slechts E 3700. Het is zonde van je tijd en brandstof. Trap er niet in!
Hoe neem ik mensen in de maling
Star
B. ARENDS op 31-05-2016 om 13:50
Ten eerste maar eens online het kenteken ingevoerd van de in te ruilen auto en jawel, direct een bod van 522 euro op een renault clio uit 1998. Netjes zou je denken. De week erop nog maar eens hetzelde gedaan; het bod werd spontaan verhoogd naar 622 euro! Gebeld met de mensen van wijkopenautos of dit wel geloofwaardig was en dat ik niet voor niets naar enschede zou rijden omdaar te moeten aanhoren dat ik een tientje zou krijgen. Telefonisch werd mij verzekerd dat dit allemaal serieuze biedingen waren en dat ik zeker niet teleurgesteld zou zijn na mijn bezoek. Voorgesteld om nog wat extra informatie over de auto door te sturen en eventueel foto's maar dit was absoluut niet nodig. Nogmaals aangegeven dat het zeker geen nieuwe auto betrof en er duidelijk gebruikssporen waren. Was alemaal geen probleem; gezien de ervaring die zij hadden opgebouwd door de jaren heen was het online bod niet al te afwijkend me het definitieve bod na taxatie.Afspraak gehad inenschede na deze bemoedigende woorden en u voelt het waarschijnlijk al aankomen, het definitieve bod bedroeg 91 euro! Ik kreeg een zeikverhaal over gedaalde schrootprijzen en dat een andere meneer maar een bod had gekregen van 14 euro op een vw polo! Nogmaals gebeld naar amsterdam voor uitleg maar dit was de werkwijze dus hier moest ik het mee doen. Hoe houd ik mensen voor de gek....
Trap er niet in het is nep
Star
Willem op 24-05-2016 om 12:50
Bij mij hetzelfde wat ik hierboven al lees, had ik dit maar gelezen voordat ik ging dan was ik lekker thuis gebleven echt een waste of time!
Zonde van je tijd en brandstof
Star
De Bruin op 19-05-2016 om 12:31
Op internet €9200 bieden en dan op Locatie na veel Foto\'s maken en wachten ineens maar 6700€ Terwijl de auto helemaal in orde, werkelijk ongelofelijk dit bedrijf, nooit heengaan !!
Zonde van de tijd!
StarStar
Marcel op 05-05-2016 om 8:50
Je wordt gelokt met een redelijke bieding op basis van kenteken. Prijs excl. extra opties, met andere woorden: het kan alleen maar beter worden! Afspraak gemaakt en keurig ontvangen. Proefrit en veel foto's gemaakt. Alle opties genoteerd (in mijn geval veel!) en na een uur weer in de auto in afwachting van een bod. Keurig gebeld aan het einde dag met de mededeling dat ze iets meer tijd nodig hebben. De volgende dag het bod ontvangen, een teleurstelling. Bijna 30% lager dan het per mail ontvangen bod en zeker 35% onder de ANWB waarde. Zonde van de tijd. Wij kopen auto's zetten naar mijn idee in op mensen die snel geld nodig hebben. Helaas voor hun is dat voor mij niet het geval. Ik noem het diefstal. Ik denk niet dat deze beoordeling wordt geplaatst dus zet deze ook op andere beoordelingsites.
Belachelijk
Star
Robert op 03-05-2016 om 11:59
Blijven je bestoken met mailtjes om je Audi te kopen voor 16400. Na lang wachten toch maar eens langs gegaan. Bod van 11000. Gevraagd wat er met de auto mis is en waarom het bod zo laag is. Medewerken kon geen reden bedenken. Willen dus even 5000 euro verdienen aan mijn auto. Werkt alleen bij mensen die dringend om geld verlegen zitten. Wij kopen auto's zal mij niet meer zien.
Golf 3 taxatie 600 euro
Star
Rob op 27-04-2016 om 19:19
En dan kom je daar, veel foto's maken die gast, wachten op bericht van het hoofdkantoor en dan krijg je een bod van...... 50 Euro. Achterlijke Idioten en pure oplichters zijn het.
Krapuleus
Star
Ivo op 23-04-2016 om 9:39
Sturen een taxatie door. Als je een tijdje niet reageert verhogen ze hun prijs, een redelijke prijs zonder opties. Auto is 3 jaar oud en in perfecte staat met vele opties. Eenmaal daar toegekomen is hij 5000€ minder waard??? Intussen hebben ze hun bod verhoogd met 500€... Gewoon oplichters en zonde van je tijd!!
Complete waste of time
Star
Laurens op 12-04-2016 om 18:09
Het systeem van dit bedrijf is het lokken van mensen met een hoog eerst aanbod op de site en vervolgens op lokatie met een veel lagere prijs te komen in de hoop dat mensen toch verkopen want 'je bent er toch'. Redelijk listig systeem. Wilde auto verkopen: EU 15.836 (excl. opties) op de site / EU 11.800 (incl. opties) op lokatie. Vreemd want auto was in perfecte staat en had vele extra opties. Maar goed; het is tussenhandel voor de tussenhandel en deze schakel kost natuurlijk ook weer geld.
Pure oplichting !
Star
Bulkens op 06-04-2016 om 18:41
Online een bod gekregen van 976 euro. Daarop besloten de auto niet in te ruilen maar een afspraak te maken bij wijkopenautos.nl. Op de dag van de afspraak net voor vertrek nog eens de waarde opgevraagd en toen was het bod nog maar 480 euro. Gebeld, hoe dit kon, maar een hoop blabla maar geen duidelijk antwoord. Hoewel ik al nattigheid voelde toch gegaan. Je wordt eerst een kwartier aan het lijntje gehouden en daarna een bod van 115 euro ! Zonde van de tijd en brandstof, mensen geloof de praatjes van deze dieven bende niet, liefst hebben ze nog geld toe! Ruil je auto in of verkoop hem particulier maar spaar je een hoop ergernis met deze criminelen .
zonde van de tijd
Star
verkerk op 02-04-2016 om 22:18
Had ik gisteren maar op deze site gekeken. Dan had mij een reis bespaard gebleven. Doen hele mooie beloftes op internet maar daar aangekomen zakte ze ineens van 6150,- naar 3400,-. Gek dat er mensen zijn die voor zo'n organisatie willen werken?! Ze bieden je wel de prijs die je van andere ook krijgt maar houden je alleen een andere prijs voor. Ik heb al de bovenstaande referenties niet gelezen maar durf gerust mijn auto op te zetten dat er geen één goede bij staat. Heb je toch 3400,00 verdiend!
Zonde van je tijd
Star
Vincent op 01-04-2016 om 16:27
Zelfde ervaring als velen voor mij. Je wordt gelokt met een mooie prijs en als je er bent krijg je een bedrag dat 25 procent lager ligt. Ver onder de echte waarde. Zonde van de tijd, ga liever bij de reguliere dealer langs.
Misleiding
Star
van Hardevelt op 24-03-2016 om 13:04
Je wordt gewoon vooe de gek gehouden. De taxatie op internet ligt zo'n 20% hoger dan het bedrag dat je werkelijk krijgt. Ook gaan ze idd zeuren over kleine dingen. De auto was echt helemaal in orde en weinig kilometers, gaan ze zeuren dat de voorbanden toch wel slecht worden (ondanks dat er nog genoeg profiel voor de APK op zat). Mijn advies: bespaar jezelf tijd en probeer je auto ergens anders te verkopen.
Zonde van de tijd
Star
Obi op 17-03-2016 om 13:55
Aanbod op de site is feitelijk oplichting. Ter plekke ging hij 'zijn uiterste best doen voor een scherpe prijs' en komt dan met een 75% lager bod dat onder sloopauto-niveau ligt. Wat een onzin dit.
tijdsverspilling
Star
Rob Staples op 10-03-2016 om 7:16
Locatie Den Haag Tiber 62: Het bod op internet heeft mij doen besluiten om bij wijkopenauto's langs te gaan. Een redelijk bod EUR 8.774 (wel een grote negatieve afwijking t.o.v. de ANWB koerslijst) , waarbij nog geen rekening is gehouden met de opties, die er wel zijn b.v. lederen bekleding, lichtsensoren, regensensoren. Helaas een kleine schade opgelopen waarbij de bumper vervangen moet worden. Tegenwoordig voor de consument een kostenpost van ongeveer EUR 500 wat ook door jullie taxateur is bevestigd. Vriendelijke ontvangst. Uitleg hoe de werkwijze is. Na melding aan het hoofdkantoor kwam het schandalige bod van EUR 6.120 welke ik als een "felicitatie" mail kreeg (????). Een klein rekensommetje geeft aan dat het uiteindelijke bod zou moeten zijn: internet bod plus opties een bedrag van ongeveer EUR 8.500 minus schade EUR 500 = EUR 8.000. (nog altijd laag t.o.v. de ANWB koerslijst (meeneemprijs particulier EUR 10.700. Ook de taxateur sprak hier schande van en vroeg of hij nog een poging mocht wagen om iets aan het bod te doen. Ben heel benieuwd waar hij vandaag mee komt. maar als dit de normale gang van zaken dan spreek ik hier schande van.
Hahahaha.... Echt zonde van je tijd!
Star
Hans op 09-03-2016 om 8:38
Belachelijk verschil met de eerste online offerte en de daadwerkelijke offerte. Iedereen mag geld verdienen, maar dit was belachelijk. Online offerte van 24'200€ ZONDER opties voor een Audi Q5 uit 2011 en weinig kilometers. Ik breng een auto helemaal vol met opties waar niet eens naar gekeken wordt waarna er alleen wordt gepraat over minuscule (vaak niet eens met het blote oog zichtbare) lakschadetjes. Ooit wel eens een auto uit 2011 gezien waarin is gereden waarvan de lak eruit ziet zoals hij uit de fabriek rolt? Verder een hoop psychologisch gelul over dat Audi slecht in de markt ligt... Bod 17'800€. Te belachelijk voor woorden en zonde van mijn (en ieders) tijd! Ik heb dezelfde review als feedback zelf gegeven voor op hun website. Benieuwd of dat geplaatst wordt maar ik denk het niet...
Nep
Star
Peter op 24-02-2016 om 15:44
Zoals in de vele reviews al te lezen is lokken met een bod en met een knullige uitleg vertellen dat het bod veel lager is uitgevallen. Gewoon oplichters . Niet ingaan op deze nep aankopers.
Nep
Star
Peter op 23-02-2016 om 21:39
Zoals in de vele reviews al te lezen is lokken met een bod en met een knullige uitleg vertellen dat het bod veel lager is uitgevallen. Gewoon oplichters . Niet ingaan op deze nep aankopers.
Waardeloos bod na veel hoger internetvoorstel
Star
Jes op 22-02-2016 om 11:07
Na een prima bod via internet van € 1182 een afspraak gemaakt. Netjes ontvangen maar na 3 kwartier kwam er een bod van € 280 tot max € 315. Zonde van mijn tijd en moeite.
Compleet waardeloos
Star
Tony Manders op 21-02-2016 om 14:05
Bieden via offerte ruime 2000 euro, ter plekke is dat nog 800 euro voor een auto die ruim in bovengemiddelde staat is. Altijd binnen heeft gestaan, schadevrij is, weinig KM's en altijd normaal mee om gegaan, ik voel me beledigd en het is echt totale verspilling van je tijd. Hun plan van aanpak is proberen mensen te vinden die geld meteen nodig hebben en die dan op te lichten met hun praktijken want dat is het gewoon oplichterij en niets anders. Waardeloos, ik zou niemand aanraden om zelfs maar te overwegen om daar heen te gaan tenzij je graag besodemieterd wordt natuurlijk.
Compleet waardeloos
Star
Tony Manders op 21-02-2016 om 13:21
Bieden via offerte ruime 2000 euro, ter plekke is dat nog 800 euro voor een auto die ruim in bovengemiddelde staat is. Altijd binnen heeft gestaan, schadevrij is, weinig KM's en altijd normaal mee om gegaan, ik voel me beledigd en het is echt totale verspilling van je tijd. Hun plan van aanpak is proberen mensen te vinden die geld meteen nodig hebben en die dan op te lichten met hun praktijken want dat is het gewoon oplichterij en niets anders. Waardeloos, ik zou niemand aanraden om zelfs maar te overwegen om daar heen te gaan tenzij je graag besodemieterd wordt natuurlijk.
Slecht
Star
Roger B. op 18-02-2016 om 14:01
Kregen een hoge score bij Ekomi, maar blijkt gewoon een loksite te zijn. Lokken je met een mooie prijs en uiteindelijk gaan ze daar 20% onder zitten. Als er een in trapt maken ze een mooie winst. Dat moet ook wel want er zitten 3 mensen; een controleert de auto, eentje speelt spelletjes en de derde is waarschijnlijk Ekomi beoordelingen aan het toevoegen 😉
Misleidende reclame
Star
Tommy op 16-02-2016 om 19:48
Lokken de mensen met prijzen die zij niet nakomen. kreeg een bod op mijn auto, welke puntgaaf is, van 11000+ en uiteindelijk kon er nog net iets meer dan €8000 vanaf.. (krijg inruil €12000 geboden even ter vergelijking) trap hier niet in mensen!
Onbegrijpelijk
StarStar
Jan op 10-02-2016 om 23:42
Vandaag 10-2-'16 een bod gekregen wat idd aan de hoge kant was maar, na toch een afspraak gemaakt is de auto getaxeerd. Ze zoeken alleen min punten. Daarna werd er volgens zeggen een bod geplaatst wat nog lager was dan sloopprijs. Nou natuurlijk veel te laag. Afscheid genomen want dit is toch niet wat wij verwacht hadden, nadat we thuis waren kwam er een mail binnen dat het bod alsnog verhoogd was?? Maar dan mocht er ja taxatie niet met de auto gereden zijn en nog in dezelfde staat zijn als bij taxatie (belachelijk) rare manier van werken. Nu gunnen wij hem iemand anders.
Scammers
Star
F.Tielman op 09-02-2016 om 8:27
Lokken je met een bod van 2700 euro EX Opties, voor een auto waarvan ik aangegeven had dat hij meer dan 300000 Km had gelopen. Uiteindelijk bod 928 euro met als reden dat hij meer dan 300000 Km had gelopen.
Het klopt wat de andere recensies zeggen..
StarStar
Erdinc Cakmak op 08-02-2016 om 16:15
Ik heb ook een hogere bod online gekregen van 1.657 euros en vandaag naartoe gereden. Vriendelijk ontvangst, snelle behandeling maar het bod daalde naar 389 euros !! Onzin.. Dus, het klopt wel dat de hogere online bieding bedoelt voor het aanjagen van klanten is.
Oplichting (Schandalig)
Star
P Helmons op 04-02-2016 om 13:14
Zojuist na een online taxatie naar de vestiging gereden om de auto te verkopen. Natuurlijk ging ik niet uit van het aangeboden bedrag (€ 781) maar na een bod van € 106 en na een kwartier te hebben gelachen hierom weer huiswaarts gegaan. Wat een zonde van de tijd, dat je zo je brood moet verdienen is echt schandelijk.
Prima ervaring
StarStarStarStar
Arjan op 01-02-2016 om 8:47
In eerste instantie werd een een taxatie afgegeven van 1820 euro. Dat leek me wat aan de hoge kant, bovendien brandde het motormanagementlampje en was de APK bijna verlopen. De Volvo S60 uit 2001 had als voordeel dat hij voor dat type auto met 187000 km nog niet zo veel gereden had en dat de hele onderhoudshistorie erbij zat. Uiteindelijk kreeg ik een bod van 1429 euro bij de vestiging in Utrecht. Ik vond dat een nette handelsprijs en de medewerker heeft de auto ook erg serieus getaxeerd. Het is "snelle handel" en je moet niet de hoofdprijs verwachten, maar ik heb zeker niet de negatieve ervaring die veel anderen hier delen. Dat de prijs goed was bleek wel dat 'ikwilvanmijnautoaf' een dag later - toen ik de auto al verkocht had aan wijkopenauto's - maar 1150 euro bood. Het is een makkelijke, snelle manier om je auto te verkopen als je geen zin hebt om ermee te lopen leuren en de prijs die ik kreeg was heel redelijk.
Oplichters
Star
T.M. op 30-01-2016 om 20:25
Vandaag de auto laten taxeren bij de vestiging Den haag. Heel onbeschoft ontvangen. Medewerker wilde geen taxatie doen als ik de auto niet meteen wilde verkopen. Uiteindelijk liet hij ontvallen dat de auto op max. 150 euro zou komen terwijl in de mail 741 werd genoemd. En daarbij waren de extra's nog niet meegenomen. Wat een oplichters! Ik heb een klacht ingediend bij de reclame code commissie. De reclame en mail is namelijk misleidend. Ga ook een melding doen bij consumentenbond.
www. oplichters wijkopenautos.nl
Star
jessy op 28-01-2016 om 13:57
Na aanleiding van de reacties hier heb ik het toch maar is geprobeerd had een Mercedes vito bj 1999 Zonder extra\'s een bod van 2150,-€ nou dat was een hoog bod dus met een raar gevoel er heen Wilde het toch proberen Nou daar aan gekomen was het wel gezellig grapje gemaakt Toen kwam het bod voor de Vito 250,-€ Hahahaha Export geven ze meer voor Dus ik daar dat bod afgewezen en werd de opkoper wat sago boos dat ik het bod af sloeg nou mensen het bod via internet is puur lokken en als je daar ben krijg je gewoon een sloop prijs de auto de zelfde dag op marktplaats gezet en ja hoor binnen 3 dagen verkocht voor 1500,-€ Dus neem de moeite niet om je auto daar teverkopen en doe het gewoon via Marktplaats speurders.nl Groetjes Wijdoenjeoplichten.nl Is het ipv wijkopenautos.nl
Lokkertjes
Star
JdV op 25-01-2016 om 7:16
De bieding van Eur. 1421,-- werd naar Eur. 250,-- bijgesteld. Kortom mensen lokken en afschepen met belachelijk bedrag. Dat het minder zou worden was te begrijpen maar ruim 80% minder slaat nergens op. Dat was de LMV set met zgan banden al waard.
misselijkmakende praktijken
Star
JJF op 15-01-2016 om 20:26
De online taxatie zonder de opties kwam voor mijn auto uit op 3.976 euro. De medewerker is heel positief over de door een specialist onderhouden auto, de uitvoering, de staat en de opties. Hij kan (mag) geen direct bod uitbrengen. Een aantal uren later komt per mail het zeer teleurstellende bod van 1.080 euro !!! Bijna 75% lager dan het bod waarvoor ik mijn vrije tijd heb opgeofferd. Ik snap dat het handelaren zijn, maar dit zijn misselijkmakende praktijken.
Belachelijk bod ver onder online offerte!
Star
M op 06-01-2016 om 17:27
Dealer onderhouden auto met meer opties dan online meegenomen in offerte. Toch lag het daadwerkelijke bod €1500 euro onder de online offerte, en dat terwijl dealer onderhoud en een zeer goede staat (!) niet meegenomen waren. Oplichting en lokkertjes! Trap er niet in!
extreem laag bod
StarStar
Marc op 31-12-2015 om 10:06
Ik kreeg eerst een tijdelijk bod van 1350 euro, bij aankomst op hun taxatielocatie werd dat 30 (!) euro dus voor een auto in goede staat en tweedehands nog verkopende voor zo'n 1000 euro bieden ze even leuk 3 tientjes, ik had zoiets waar halen ze het lef vandaan om voor zo een lachwekkend bod helemaal daarheen te rijden.
klopt wat andere zeggen!!!
Star
s van amstel op 30-12-2015 om 14:31
na een bod 2614 kwam al niet geloofwaardig over maar je bent toch nieuwsierig.na een afspraak gemaakt te hebben in zwolle,zijn we keurig behandelt. de mensen daar hebben niks te vertellen en kan je hen het ook niet kwalijk nemen.de mensen op kantoor zijn daarin tegen geluks proevers en wie er intrapt of echt niet anders finacieel kan is de auto tegen elke prijs verkocht. voor de onze kregen we 812 euro,maar wij zitten niet omhoog en bij stom toeval is de auto toch verkocht en de prijs zal ik maar niet noemen
Belachelijk eindbod
Star
Johan op 19-12-2015 om 17:16
Na een bod van 1800 euro, een afspraak gemaakt in Den Haag. Correct en vriendelijk geholpen! Ik besefte al dat het minder zou gaan worden, maar 1000 euro minder is ronduit belachelijk! Mijn auto word nog verkocht rond de 1900 euro, dus wist ik dat 1800 hem niet ging worden omdat zij er ook wat op moeten verdienen, maar 800 euro gaat nergens meer over!
Gevaarlijke jongens in Rotterdam
Star
Walter op 18-12-2015 om 7:24
Asociaal personeel, uit doodsbedreigingen richting mensen op straat. Gister gezien hoe een jongeman werd aangevallen door een medewerker in Rotterdam, deze man stond alleen op de stoep een broodje te eten en werd bijna aangereden. Hij kreeg van een grote muil tot doodsbedreigingen toe naar zijn hoofd geslingerd.
zonde van de tijd.
StarStar
Johan Bogers op 14-12-2015 om 20:09
Sceptisch over eerste bod via de mail. Na taxatie bleek mijn gevoel te kloppen. Gaan ver onder de prijs zitten die geboden is via de mail.. Was ergens te verwachten, maar na verschillende mails met het in eerste instantie geboden bedrag voor de taxatie had ik toch meer verwacht. De medewerker ter plaatste was overigens zeer correct, maar die heeft niets te vertellen. Hij bekijkt alleen de auto, en maakt foto's. De in forum en foto's stuurt hij door naar het " hoofdkantoor". Daar wordt het bod bepaald.
zonde van de tijd
Star
edwin k op 24-11-2015 om 21:14
Na een bod te hebben ontvangen voor mijn Mercedes C200cdi met AMG pakket van 11600 euro telefonisch een afspraak gemaakt om de auto aan te bieden bij de vestiging in Arnhem. Vriendelijke ontvangst. De taxateur was enthousiast en gaf aan het een mooi exemplaar te vinden. Hij zei me toe later die dag telefonisch op de hoogte te brengen van het uiteindelijke bod. Nooit gekregen. Wel een prijs van 5600 euro. Hierop toch maar de auto ingeruild op een nieuwe Mercedes W205. 15100 euro inruil. Hoor in mijn omgeving nu vaker negatieve verhalen. Daarvoor nooit gehoord van dit bedrijf. Lijkt mij sterk dat ze met dit concept nog jarenlang door kunnen gaan. Ik heb ook 2 x getracht een negatieve beoordeling op hun site te plaatsen. Beide keren niet gelukt. Ook telefonisch contact gehad. Net boven de 5000 euro was een goede prijs volgens de telefoniste die ik te spreken kreeg. Ze mogen mij er gelijk 1 leveren voor die prijs.........
Je wordt misleid
Star
P. van Doorene op 07-11-2015 om 7:58
U heeft mij misleid. De eerste (on-line) taxatie zonder de opties 4549 euro. Auto heeft ruim 3200 euro aan opties. Uw medewerker is heel positief over de auto. de staat, opties en 1e eigenaar. Tweede taxatie komt op 4370 euro. Volgens mij is misleiding in Nederland strafbaar. Schandalig.
Een afknapper
StarStar
Resy op 05-11-2015 om 17:44
Via internet een eerste, tijdelijk bod gekregen van 1822,-. Na controle van onze goede auto bleef daar slechts 432,- van over. Een aanfluiting dus. Volgens de verkoper kwam dat omdat de km. stand bij eerste bod niet was ingevuld. Bij thuiskomst opnieuw bod opgevraagd, nu met km. stand. Huidige nieuwe bod 1634,- !!! Tja, dan ga ik wel even twijfelen......
Precies wat ik ervan had verwacht
StarStarStarStar
Bas Breebaart op 29-10-2015 om 11:11
Alle waar naar zijn geld. Dat zij mijn grootmoeder altijd en dat is ook zo. Had ik meer kunnen krijgen voor mijn auto? Waarschijnlijk wel, maar tegen welke prijs? Hoop gedoe, daar had ik dus geen zin in. Dus probeerde ik dit eens, wijkopenautos.nl, en dat werkte gewoon. Oude stationwagen, Ford Mondeo zo u wilt, binnen 4 dagen verkocht. Had sneller gekund maar er moet ook nog gewerkt worden. Prima service, niets meer aan doen.
Erg prettig geholpen
StarStarStarStarStar
Johan Smilders op 29-10-2015 om 10:51
Ik ben gisteren bij het Wijkopenautos filiaal in Groningen geweest en ben zelf enorm tevreden. Zoals online al aangegeven waren de extra´s op mijn auto nog niet in de prijs meegerekend, wat klopte. Ik kreeg een keurig bedrag voor mijn auto, meer dan ik verwacht had. De afgesproken tijd werd netjes nagekomen en 30 minuten na binnenkomst was mijn auto verkocht. Ik kan het iedereen aanraden!
Uitstekende service van het begin tot het einde
StarStarStarStarStar
Roderick Medendorp op 18-10-2015 om 11:01
Ik ben persoonlijk zeer positief over wijkopenautos. Het proces is overzichtelijk en met name de persoonlijke en uitgebreide aandacht bij de dealer heb ik als zeer aangenaam ervaren. Ik kan mijzelf dan ook niet vinden in sommige eerdere recensies. Vanaf de online taxatie tot de uiteindelijke verkoop bij de dealer was de service uitstekend. Ik kan wijkopenautos dan ook aan iedereen aanraden die zijn of haar auto overweegt te verkopen.
Goede service
StarStarStarStarStar
Raoul Hendriks op 13-10-2015 om 6:14
Ik lees hier heel veel slechte commentaren, daarom ook maar besloten wat te schrijven, want ik ben wel heel tevreden. De service was uitstekend. Er wordt veel tijd besteed aan de klant en alles wordt goed uitgelegd. Ik kreeg een bod dat ik niet eens bij mijn eigen dealer kreeg. Dus ik ben wel positief!
onprofessioneel
StarStar
Jan Onrust op 06-10-2015 om 13:31
6 oktober 2015 had ik om 10.00 uur op afspraak bij Wijkopenautos bij de vestiging Amsterdam. Om 09.00 uur werd ik, door wijkopenautos, op mijn mobiel gebeld om mij te herinneren aan de afspraak. Zo dacht ik, die maken er werk van. Aangekomen bij de vestiging was er 1 medewerker aanwezig en die was druk bezig met andere werkzaamheden. Om 10.15 uur gaf hij aan dat het nog wel even kon duren voor geholpen zou worden. 1 minuut later zat ik mijn auto op weg naar huis. Voor mij " No more wijkopenautos "!
Echt OPLICHTERS Scene of iets van een FILM
Star
Eli op 15-09-2015 om 8:23
De hele verhaal van begin tot het eind was net een scene van een oplichters film, of Opgelicht/Oplichters tv show. Eerst een BOD van website, dan onmiddelijk een afspraak. SUPER! Heel veel autos zonder nummer platen en ze waren NIET te koop. Ok...Dan heb je jonge gasten, met COOL Ipad Mini en gadgets van Kleur diepte te checken, alles klaar voor mijn auto te verkopen aan de hoogste bieder. OK...nog steeds. Maar dan, bedankt aan het 4G internet en Google op mijn GSM, ik lees de ervaringen op andere websites van BE en NL. MIjn auto ging op AUCTION voor iederen op een webiste, maar niet op ebay of iets bekend, maar zijn eigen Auction website waar bieders kunnen bieden. Bod voor mijn auto-40% minder dan originele bod op zijn eigen website 1 uur geleden. Maar dan zie ik de verhaal van een betere kant: 1 Afgesloten kamer zonder enkele toegang en eigen Auction website? Bieden op mijn auto is gebeurt door internal bieders en niet van iemand in Africa of waar je wil. De bullshit met Ipad Minis was echt de EYEOPENER !
alleen als je snel van je auto af wilt
StarStar
Frank Beugel op 08-09-2015 om 6:14
Zoals iedereen hier schrijft komt het erop neer dat je auto veel lager getaxeerd wordt als je langs gaat dan het bod dat je via de mail krijgt. Tja, da's lullig en puur een lokkertje in mjin ogen. Maar bij de ANWB werkt het niet anders. Het bod via de mail is wat je auto waard is, het bod bij de taxatie is een handelaarsbod. Ze willen gewoon aan je auto verdienen en jij wilt van je auto af. Het zijn geen oplichters, maar gewoon slimme handelaren. Je hoeft je auto niet bij hun te verkopen, dat is je eigen keuze. Andere opties (Marktplaats, Speurders en weet ik wat allemaal) leveren waarschijnlijk meer op, maar geeft ook veel meer gedoe.
Oplichters...
Star
Onbekend op 22-08-2015 om 10:50
Ik kreeg een taxatie van 9100 euro per mail excl. alle extra's dus dst moet er nog bij komen zoals navi, airco enzv. Uiteindelijk hebben ze gekeken kwamen ze uit op 6400 euro en dat alleen voor de kilometerstand (201km) maar als de auto 60km was. Het bedrag wat word genoemd is een lokkertje om je daar te krijgen en voor goedkoop je auto overkopen. (auto informatie BMW 730i bj 2006)
Stelletje prutsers/oplichters
Star
Bernardo op 15-07-2015 om 9:43
Om te beginnen zijn dit geen echte taxateurs, zijn gewoon kleine jongens die wat punten opschrijven en dit doorsturen en van een desbetreffende persoon een bedrag doorkrijgen. Per mail kreeg ik een bod van 4550 daar aangekomen en na controle schaamde de persoon zich want hun bod was uiteindelijk 113??? waar komt dat verschil vandaan. De auto is van 1985 heeft hier en daar wat plekjes, KM stand nog geen 90 duizend aantoonbaar. Mijn advies blijf bij deze oplichters vandaan, marktplaats levert je meer op.
Auto opkoper
StarStar
Bochaute Koen op 06-07-2015 om 8:20
Kreeg taxatie van 2.300 euro voor mijn wagen. Bij de afspraak heb ik moeten wachten. Daarna werd mij onmiddellijk meegegeven dat mijn auto maximum nog 900 euro waard was terwijl er op de site wel degelijk 2.300 euro stond. Dit heb ik hun dan ook meegegeven dat dit niet correct was en dat ze mensen hiermee oplichten. De verkoper werd onmiddellijk zeer kwaad en wilde mij de deur uit sturen. Ik ben kalm gebleven en heb geinsisteerd op een taxatie. Bij de taxatie gaven ze me mee dat ik toch 1700 euro zou krijgen wat beduidend meer was dan dat de verkoper mij had wijsgemaakt. Op vlak van administratie is het wel goed geregeld daar je niets meer moet doen buiten je nummerplaat terug binnensturen.
zeer slecht
Star
Rocko op 28-06-2015 om 1:26
Gewon zeer slecht taxatie ,geen verstand van autos dus via email normaal bod daarna 2 keer minder als bij hun langs

Bezoekers gaven Wijkopenautos.nl gemiddeld 1.5 sterren, dit is gebaseerd op 461 beoordelingen. Deel hier uw eigen ervaring of bekijk de ervaringen op andere websites (onderaan deze pagina).

Er zijn 2 websites gevonden met externe beoordelingen

Autoverkoop-sites.nl heeft als doel om u zo goed mogelijk te informeren over de verschillende auto verkoop sites. We hebben daarom ook externe beoordelingen voor u verzameld, klik op één van de logo's om de ervaringen te bekijken.