logo Marktplaats.nl Autos

Misschien wel de meest gebruikte manier de auto te verkopen in Nederland is het verkopen via Marktplaats.nl Auto's. Maandelijks komen 1 miljoen potentiële autokopers op Marktplaats.nl Auto, onder andere daarom een zeer interessante plek om uw auto te verkopen.

Vergelijkbare sites

Probeer ook eens de onderstaande alternatieven of vergelijk alle sites
Groot bereik (+/- 420.000 Occasions)
Zelf onderhandelen
Kan lang duren
Adverteren alleen via een andere site
Gratis adverteren
Hoge verkoopprijs
+/- 310.000 Occasions
Zelf onderhandelen
Kan lang duren

Hoe werkt Marktplaats.nl Autos

Het verkopen van jouw auto via marktplaats is relatief simpel. Je maakt een advertentie aan en beschrijft de auto zo uitvoerig mogelijk, geïnteresseerden kunnen vervolgens reageren op de auto. Als iemand reageert of een bod doet, ontvang je een e-mail via Marktplaats. Wanneer je overeenstemming bereikt over de prijs dan kan je een afspraak maken en de auto op een postkantoor overschrijven.

Helaas is het verkopen van je auto via Marktplaats niet meer gratis. Je adverteert vanaf €12,50. Voor dit bedrag heb je een week een advertentie. Het is ook mogelijk om langer te adverteren. Twee weken kost €17,50 en vier weken kost €25,00. Wanneer het tot een verkoop komt zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

De informatie over Marktplaats.nl Autos is met veel zorgvuldigheid samengesteld, wanneer u toch fouten of onjuistheden heeft gevonden vragen we u contact op te nemen via onze contactpagina.

Uw eigen ervaring delen

Naam:
E-mail:
Beoordeling:
Uw advies:
Titel ervaring:
Ervaring:

Marktplaats.nl Autos ervaringen

Ervaringen op Autoverkoop-sites.nl

Er zijn op Autoverkoop-sites.nl nog geen ervaringen gedeeld van Marktplaats.nl Autos. Heeft u uw auto al eens verkocht via Marktplaats.nl Autos? Help dan anderen door uw ervaring te delen. Bekijk één of meerdere van de onderstaande externe sites voor ervaringen van mede auto kopers.

Er zijn 2 websites gevonden met externe beoordelingen

Autoverkoop-sites.nl heeft als doel om u zo goed mogelijk te informeren over de verschillende auto verkoop sites. We hebben daarom ook externe beoordelingen voor u verzameld, klik op één van de logo's om de ervaringen te bekijken.